עבור לתוכן

cmv 221d 22"--> תמונות

Featured Replies

פורסם

את ה CMV 22" אי אפשר להשוות לאף מסך 22" אחר

רק בגלל המחיר

הוא עולה כמו מסך 19"

יש הרבה שקונים מסכי 19" עם פאנל TN ב 1500-1600 שקל

אבל ב 1200 שקל לוקחים T39D 20" של CHIMEI

לא תמיד צריך להוסיף עוד 300 שקל בשביל מותג או בשביל איזו אפשרות שאף אחד לא צריך

• תגובות 52
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

עזוב, אתה עוד פאנבוי של דל שלא מוכן להסתכל ימינה או שמאלה, תתחיל להבין שיש מסכים יותר משתלמים מה"דל" שלך..

אתה מדבר פה כל כך הרבה ואני מתערב שאתה אפילו לא ראית את המסך..

יאללה פרשתי מהוויכוח איתך- לילה טוב :sleep:

פורסם
בשביל איזו אפשרות שאף אחד לא צריך

בדיוק זאת הנקודה, מי לאזעזל צריך HDCP במסך מחשב 22", זה לא שזה איזה טלויזיה 42 אינץ, וזה לא שזה איזה חיבור שמי יודע כמה שימושי היום.

בקשר לאיכות תמונה, סורי, לא מסכים איתך, אם אתה מסתמך רק על ביקורות אז שיהיה לך בהצלחה, אני לא רואה שום סיבה להוסיף אפילו שקל אם במבחן המציאות אני לא רואה שום הבדל בעיניים.

זה בדיוק אותו סיפור כמו עם 3DMARK, זה שכרטיס מסך X נותן 100 נקודות יותר מכרטיס Y ממש לא מוכיח שבתכלס מישהו יראה הבדל בביצועים, אז בשביל מה להוסיף את הכסף?

אין פה מה יותר טוב ולמה, כל מסך מתאים לבן אדם אחר.

אני לדוגמא לא רואה שווווווום סיבה בשבילי (אישית) לקנות את הספינות דגל של DELL, אני מקבל שם 20" בלבד ובמחיר הרבה יותר גבוה, ההבדל בתצוגה שם ממש לא משמעותית בשבילי, כל עוד התצוגה יפה בעיניי אני מרוצה.

יש אנשים שבאמת דורשים מסך יוקרתי, האמת שבארץ הם ממש ממש במיעוט, בשבילהם באמת הביאו את המסכים הסופר יקרים האלה לארץ, אם הם צריכים את זה אז ההשקעה נכונה בשבילהם, כנראה שהרוב הגדול לא צריכים.

פורסם

תקשיבו ,

אני במזל בטעות נתקלתי באשכול הזה , ואני עוד תקוע עם מסך crt ענק בגלל חוסר תקציב..

ועשיתם לי חשק לרוץ מחר בבוקר ל ksp ולהביא את ה cmv הזה..ב1390 שקלים בלבד נכון ?

אז אחרי כל הדיון הזה אני רוצה לדעת ,

בשביל משתמש שרוצה לראות סרטים ולגלוש ברשת זה יהיה טוב ?

אגב , איך קוראים לתוכנה הזו שאני בודק איתה את הפיקסלים של המסך כדי לדעת שהכל תקין ?

עכשיו או שהאשכול הזה מפיל אותי בגדול..או שפתח לי את העניים לעסקה ענקית דו משמעית... :-*

פורסם

תשמע, אף אחד אבל אף אחד לא יכול להגיד בוודאות אם המסך הזה טוב לך או לא.

אתה חייב ללכת ולבדוק אותו בעצמך, תדרוש לקבל את העכבר ששולט על המסך בתצוגה ותתחיל להפעיל שם סרטים תמונות טקסט וכו...

בדר"כ הסרטים שיש להם על המחשב זה איזה DVDSCR מסריח, אבל זה עדיף על כלום.

באיזה סניף של KSP אתה מתכנן לקנות?

פורסם

בראשל"צ נראה לי ,

לא ללכת לקנות עדיין - ללכת לראות.

אבל ממה שהבנתי כל המסכים שלהם שם מחוברים ביחד עם כבל dvi אחד ?

והמסך גם לא ברוולוציה הטבעית שלו ? ככה שהתצוגה שם לא ממש מעידה על איכות המסך?

ואני אביא איתי איזה dvd באיכות טובה כדי לראות שם.

לך אישית יש את המסך ? מה כל ההתלהמות סביבו בקטע של הצהבהבות שלו ? זה נכון או שמועה ?

שאתה קורא טקסט ברשת וקם מהמחשב וחוזר לשבת מולו - כל הצבעים של הטקטס נראים לך שונים ?

שמע , על המסך הזה נשמע כמו חידה - מצד אחד הרבה אנשים מתלהמים נגדו - ומצד שני הרבה משבחים..

אבל נראה לי שאם אתה ממליץ , אני הולך על זה - המלצת לי על הנגן mp3 mpio fy700 ואני ממש מרוצה :xyxthumbs:

פורסם

כשאני באתי ה- CMV 22" היה מחובר כ-EXTAND (תצוגה נפרדת) והיה ברזולוציה הטבעית שלו.

לא יודע מה הקטע עם הצבעים, 2 שניות מול ה-MENU שלו והצבעים מעולים.

בקשר לטקסט לא ממש הבנתי מה קשור לקום ולחזור, אצלי זה בסדר בכל אופן.

אל תקשיב לי, אני יודע מה טוב בשבילי ולא יכול לנחש מה טעמך, תלך ותבדוק אותו בעצמך, תראה אם הוא מתאים לסטנדרטים ולשימושים היומיומיים שלך.

לא יזיק אם תבוא עם דיסק אבל קח בחשבון שלא בכל סניף נותנים לשחק עם התצוגה יותר מידי...

עריכה:

אה ושכחתי עוד דבר קטן שקשור בכללי לרזולוציות במסכים גדולים, בלי קשר לCMV או לא,

אם אתה מאלה שרואים סרטים לא הכי איכותיים (DVDSCR\R5 וכו),

אולי כדאי לקנות 19 WIDESCREEN שמגיע עם רזולוציה יותר נמוכה (1440x900).

בעיקרון עם שניהם אתה יכול לראות כמו שצריך HD 720, אבל כשאתה על רזולוציה גבוהה יותר (לדוגמא ה-1680x1050) אז זה כבר הופך להרבה יותר הכרחי.

פורסם
בכל אופן, ה-CMV נכון להיום ונכון לארצנו, נותן תמורה מטורפת לכסף.

אתה מקבל ב-1400 ש"ח בלבד, מסך 22" באיכות שלא נופלת משאר ה-TN 22" שנמכרים בארץ בטווח מחירים דומה.

הוא לא מתיימר להיות שיא האיכות ולא תוכנן לקהל יעד שדורש איכות מקסימלית, לכן הם מרשים לעצמם להוריד למחיר זנות וע"י כך לתת את התמורה המעולה הזאת למחיר.

ובעצם המשפט הזה מסכם את כל הדיון..

הCMV כדאי ומומלץ רק בגלל שהוא פשוט משתלם ממש.. הוא הכי זול מבין מסכי ה22 אינטש האחרים.. ולכן הכי כדאי לקנות אותו..

ואגב מזה HDCP? מזה בעצם מוסיף?

פורסם

http://en.wikipedia.org/wiki/HDCP

שיטת חיבור באיכות גבוהה למכשירים חיצוניים,

לא רואה שום סיבה שבעולם שמסך מחשב עד 30" יחובר למכשיר חיצוני אחר מאשר מחשב.

בטלויזיות של 30" ומעלה זה באמת הגיוני ואולי יהיה שימושי בעתיד שרוב המכשירים יתמכו בחיבור הזה.

פורסם

לי יש CMV 20 אינץ ואני מרוצה.

יש להם מסכים סבירים+ במחירים זולים מאוד.

רק חבל ש KSP היחידה בארץ שמשווקת אותם, תנאי האחריות שלהם ממש מרתיחים.

פורסם

אני פעם שקלתי לקנו תאת המסך הזה.. ממש רציתי אותו..

אבל ההורים שלי לא הסכימו.. הלכנו לחנות אחרת ואמרו לנו.. ששני צעירים משווקים את זה לארץ לKSP

ומה יקרה כשהם יפשטו תרגל מי שמייבא את המסכים.. או פשוט יפסיקו לשווק..

KSP יגידו שהם כבר לא אחראיים על המסכים.. ואז אתה די נדפק..

אני בכל זאת רציתי לקנות את המסך אבל ההורים שלי הקשיבו לזה..

פורסם

Punk Beach, תנאי האחריות של KSP באמת לא מדהימים, אבל הם דומים מאוד לשל חיון מחשבים, אז אין מה לבוא בטענות.

ב10 ימים הראשונים החלפה החל מנקודה בודדת, לאחר מכן 4 או 5 נקודות.

פורסם
  • מחבר

פשוט מאוד בודקים בחנות לפיקסלים שרופים אם אין בחנות אז אין סיבה שתהיה בבית..

פורסם

פשוט מאוד בודקים בחנות לפיקסלים שרופים אם אין בחנות אז אין סיבה שתהיה בבית..

נכון, למזלי בדקתי בחנות והיה פיקסל אחד שרוף, אז החליפו לי.
פורסם

http://en.wikipedia.org/wiki/HDCP

שיטת חיבור באיכות גבוהה למכשירים חיצוניים,

לא רואה שום סיבה שבעולם שמסך מחשב עד 30" יחובר למכשיר חיצוני אחר מאשר מחשב.

בטלויזיות של 30" ומעלה זה באמת הגיוני ואולי יהיה שימושי בעתיד שרוב המכשירים יתמכו בחיבור הזה.

זה ממש טיפשי מה שאתה מנסה להוכיח פה...

התקן הזה פותח לא סתם, וה VISTA דורשת אותו כדי להציג וידיאו, מהכרטיס מסך ומהמסך ביחד, כך שאם אין לך אז נדפקת...

אתה לא עושה טובות לאף אחד שאתה לא קונה עם HDCP, מי שיצרה את המסך שלו ליותר מחצי שנה יקנה עם, מי שלא איכפת לו אז יקנה בלי;

אני מאמין שזה גם נכון לגבי האיכות, כי מי שלא איכפת לו מאיכות לא ישנה לו אם זה עם או בלי, ומי שאיכפת לו, נכון לעכשיו כבר לא מייצרים מסכים איכותיים בלי HDCP כך שהמצב ברור לאן השוק הולך ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים