עבור לתוכן

גרמניה: המדינה לא תממן פיאות לגברים, לנשים דווקא כן

Featured Replies

פורסם

http://news.walla.co.il/?w=//1105521

כפי שבוודאי הבנתם מהכותרת, מה שיותר מעסיק אותי זה לא למה לעזאזל המדינה צריכה לממן לאנשים פיאות, אלא למה היא עושה את זה רק לנשים?

• תגובות 31
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כן, זה מוזר אבל אפשר אולי להבין את זה לפי הגיון כזה: שבגלל שאצל גברים ההתקרחות היא טבעית (תורשתית בד"כ, לא כל הגברים מקריחים) ומקובלת, אבל אישה קירחת זה "פריק-שואו" וזה לא קורה בצורה טבעית אלא בגלל תקלה הורמונלית חמורה, ולעיתים לא ניתנת לתיקון. גבר שמתחיל להקריח יכול לגלח את הראש וזה ייראה לא רע (גלח - יאמי!), אבל אישה עם קרחת... תחשוב לבד. שיער זה אחד הסמלים הכי נשיים שיש.

תראה, כמו שטבעי שלנשים יהיה מחזור אז המדינה לא מממנת להן תחבושות הגינייות, טבעי שגברים יקריחו ואם הם נבוכים מזה (שלא לצורך) אז הם קונים פאה לבד. פאה נשית זה עסק יקר. אתה ראית פעם כמה עולה פיאה נורמאלית? יכולה בכיף לעלות כמו משכורת חודשית.

פורסם

נשים שחלו בסרטן ועשו להם טיפולים כימוטרפיים והקרנות כך שנשר להם השיער מהראש - הם מרגישות לא נשיות ולא נעים להן לצאת מהבית ופיאות זה דבר ממש יקר, אז המדינה ממנת להן פיאות.

אצל גברים, לעומת זאת, התופע המאוד נפוצה ואין סיבה שהמדינה תבזבז כל כך הרבה כסף בשבילם. אצלם זה גם פחות קריטי כי זה נפוץ הרבה יותר וגם קל להסתיר את זה ע"י כובע.

זה מראה את השינוי שהמדינה הזו עברה ועד כמה שהמדינה הזו עשירה ונאורה כיום...

עריכה: לא הוגן! :P

באתי להגיב לפני 5 דק' אבל אז השירותים קראו לי.. :( דריה יא מעתיקנית! :P

פורסם

אז שתפרוס את זה לתשלומים , המדינה לא צריכה לממן פיאות לאף אחד .

פורסם

הגדלת חזה הממשלה דווקא כן מוכנה לממן? ???

פורסם

אז שתפרוס את זה לתשלומים , המדינה לא צריכה לממן פיאות לאף אחד .

אתה מדבר כאילו זה יוצא מהכיס שלך... ::)

הגדלת חזה הממשלה דווקא כן מוכנה לממן? ???

מה? באמת? מאיפה השטויות האלו? (לא, מצחיקים, אני לא נזקקת לזה, תודה).

פורסם
  • מחבר

כן, זה מוזר אבל אפשר אולי להבין את זה לפי הגיון כזה: שבגלל שאצל גברים ההתקרחות היא טבעית (תורשתית בד"כ, לא כל הגברים מקריחים) ומקובלת, אבל אישה קירחת זה "פריק-שואו" וזה לא קורה בצורה טבעית אלא בגלל תקלה הורמונלית חמורה, ולעיתים לא ניתנת לתיקון. גבר שמתחיל להקריח יכול לגלח את הראש וזה ייראה לא רע (גלח - יאמי!), אבל אישה עם קרחת... תחשוב לבד. שיער זה אחד הסמלים הכי נשיים שיש.

תראה, כמו שטבעי שלנשים יהיה מחזור אז המדינה לא מממנת להן תחבושות הגינייות, טבעי שגברים יקריחו ואם הם נבוכים מזה (שלא לצורך) אז הם קונים פאה לבד. פאה נשית זה עסק יקר. אתה ראית פעם כמה עולה פיאה נורמאלית? יכולה בכיף לעלות כמו משכורת חודשית.

גם אני חשבתי על זה, אבל על אותו עיקרון אפשר לומר שלא חסרים גברים שזה ממש לא מתאים להם.

נשים שחלו בסרטן ועשו להם טיפולים כימוטרפיים והקרנות כך שנשר להם השיער מהראש - הם מרגישות לא נשיות ולא נעים להן לצאת מהבית ופיאות זה דבר ממש יקר, אז המדינה ממנת להן פיאות.

אצל גברים, לעומת זאת, התופע המאוד נפוצה ואין סיבה שהמדינה תבזבז כל כך הרבה כסף בשבילם. אצלם זה גם פחות קריטי כי זה נפוץ הרבה יותר וגם קל להסתיר את זה ע"י כובע.

זה מראה את השינוי שהמדינה הזו עברה ועד כמה שהמדינה הזו עשירה ונאורה כיום...

עריכה: לא הוגן! :P

באתי להגיב לפני 5 דק' אבל אז השירותים קראו לי.. :( דריה יא מעתיקנית! :P

זה צעד אחד קדימה ו2 צעדים אחורה.

מה? באמת? מאיפה השטויות האלו? (לא, מצחיקים, אני לא נזקקת לזה, תודה).

תקראי את הכתבה :-\

פורסם

אוי ואבוי... :o

גרמניה באמת לוקחת צעד קדימה ו-2 אחורה אבל לא מהסיבות האלו. הם הפכו להיות פתוחים ומוחצנים מדיי שזה עובר כל גבול. במגזין סטייל "מעריב לנוער" (BRAVO, 7TEEN, Popcorn) יש לך אשכרה מדורי ייעוץ לסקס. לא כמו השטויות בירחונים הישראליים, אלא בת 12 שבאה ומבקשת עצות למין אנאלי ומקבלת כאלו! לא כל הילדים שם ככה, תלוי ברקע שממנו הם באו. יש לכם ילדים קטולים שחושבים שסקס לפני חתונה משול לפשע, ויש שרוצים כמה שיותר ועם כמה שיותר.

פורסם
  • מחבר
:screwy:, מה החוק שם אומר לגבי יחסי מין בין קטינים?
פורסם

ich lib dachland

פורסם

הוא רצה לכתוב שהוא אוהב את גרמניה, אבל עשה את זה עם המון שגיאות כתיב.

פורסם

אוי ואבוי... :o

גרמניה באמת לוקחת צעד קדימה ו-2 אחורה אבל לא מהסיבות האלו. הם הפכו להיות פתוחים ומוחצנים מדיי שזה עובר כל גבול. במגזין סטייל "מעריב לנוער" (BRAVO, 7TEEN, Popcorn) יש לך אשכרה מדורי ייעוץ לסקס. לא כמו השטויות בירחונים הישראליים, אלא בת 12 שבאה ומבקשת עצות למין אנאלי ומקבלת כאלו! לא כל הילדים שם ככה, תלוי ברקע שממנו הם באו. יש לכם ילדים קטולים שחושבים שסקס לפני חתונה משול לפשע, ויש שרוצים כמה שיותר ועם כמה שיותר.

וואו.. פתאום אני מחבב גרמנים.. כל כך.. פחות

פורסם
הגדלת חזה הממשלה דווקא כן מוכנה לממן

Germany, here i come...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים