פורסם 2007 במאי 1218 שנים יש לי מסך BENQ FP93GX ובסרטים האיכות לא טובה למרות שזה דיוידי ריפ פשוט רואים ריבועים קטנים וזה ממש מתסכלנסיתי לשנות דברים בהגדרות של המסך ושל הכרטיס מסך ולא השתפר כלום (יש לי רדון 9250) כרטיס ישן אבל אמורים לראות טוב...יש למישהו מושג אולי איך אני יכול לשפר את התמונה בסרטים? אולי משהו בהגדרות כרטיס מסך.......תעזרו לי בבקשה כי זה ממש משגע אותיתודה
פורסם 2007 במאי 1218 שנים מחבר הורדתי סרט hd ורואים ממש מעולה אז אני לא מבין למה בסרטים של דיוידי ריפ אני רואה ריבועים שמשגעים אותי......יש למישהו תשובה אולי בבקשה!
פורסם 2007 במאי 1218 שנים כי הרזולוציה נמוכה יותר והדחיסה חזקה יותר, בגלל זה אתה רואה ריבועים לעומת HD..
פורסם 2007 במאי 1518 שנים אי אפשר לעשות מהשהו לשפר את זה...או שתתרחק יותר וככה זה פחות מורגשאו שתפעיל את זה ברזולוציה הטבעית של הקובץ אבל זה יהיה לך קטן כזה במסך
פורסם 2007 במאי 1618 שנים יש מנגנון האצה במסך הזה, תחפש בתפריטים אולי אפשר לכבות אותו.זה ישפר את האיכות משמעותית וגם יתן לך 16.7 מיליון צבעים הרבה יותר מדוייקים (וסיכוי טוב שהריבועים יהיו פחות מורגשים)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.