פורסם 2007 במאי 1418 שנים מחבר אוקי.. הבנתי אותך אז לחבר את שניהם לשחק עם הכפתור שבוחר בינהם ואז לנתק את ה RGB הזה?
פורסם 2007 במאי 1618 שנים מחבר - אם אתה רוצה להתקין דרייבר למסך אתה יכול לנסות גם ב-Windows update- הכוונה היא בזמן ששני הכבלים מחוברים לנסות לשחק עם ה-nView ועם הכפתוראוקי אז ככה אחי עשיתי מה שאמרת אבל זה לא הצליח צילצלתי לתמיכה תכנית והנציג אמר לי שאני צריך להוריד את הדרייבר הכי חדש של הכרטיס מסך ומשם להגדיר כי לי בהגדרות של הדרייבר אין או שאני פשוט לא יודע איך להגיע לזה ....דבר שאני הוא גם אמר לא לחבר את שניהם הכבלים באותו הזמן זה עלול לגרום נזק למסך.. למרות שכבר ניסיתי וזה לא עבד..עכשו אני צריך את הדרייבר החדש של ניוידיה להורדה ועזרה איך להגדרי DVI ... תודה.
פורסם 2007 במאי 1718 שנים כשתחבר עם שני החיבורים אתה תקבל אפשרות כזו - פשוט תעביר לשני ואז תעביר במסך.
פורסם 2007 במאי 1718 שנים מחבר אחי תודה על העזרה עשיתי כמו שאמרת וזה עבד עכשיו זה מחובר דרך DVI..אבל יש לי כמה שאלות..אני מרגיש כאילו אני רואה טיפה יותר כהה את החלונות/תיקיות שאני פותח כמו מין מראה וינדואס 95 אם אתה מבין למה אתה מיתכוון למרות שהכול מוגדר כמו שצריך 32 סביות רוזלוציה 1024X1280 (לדוגמא ה X בחלונות כהה יותר) ככה זה אמור להיות?
פורסם 2007 במאי 1818 שנים מחבר לא משנה ניראה לי שזה בסדר.. עוד משהו זה שעכשיו אני רואה רק 4 או 5 רזולוציות לבחור, זה ביגלל שרק באלו המסך תומך אם אני לא טועה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.