עבור לתוכן

המסך הרחב של CMV, זקוק לחוות דעת.

Featured Replies

פורסם

שלום לכם,

לאחר התייעצות עם מספר אנשים צימצמתי את שלושת הבחירות האחרונות שלי ל-931C/BF, וה-960BF.

הבנתי מה זה Pivot וכנראה שלא אשתמש בזה, אני פשוט אוהב את העיצוב שלו[צבע לבן שלג].

קראתי קצת בנושא, ובחלק מדיוני הפורום כאן, והבנתי שמסכי ה-LCD לא הגיעו ל-100% שלמות, אם כבר, הם לא ממש קרובים לזה.

ישנם הרבה בעיות במסכי ה-LCD, ובכל זאת, אני מעוניין לרכוש אחד, כי מול החסרונות עומדים היתרונות של צריכת החשמל הנמוכה, והקרינה הנמוכה.

מהי דעתכם?,

איזה מסך עליי לרכוש, אם התקציב שלי לא עולה על 1500[ומומלץ כמה שפחות], ושימושיי העיקריים היא גלישה באינטרנט, צפייה בסדרות וסרטים, ופה ושם איזה משחק?

יונתן.

פורסם

ה 960 כבר דגם ישן נושן שלא נמכר בחנויות,אם בא לך מסך בצבע לבן יש את 971 היחסית חדש שלהם.

פורסם
  • מחבר

לא בתקציב.

איך ה-931C יתאים לי?

פורסם
  • מחבר

מצטער על ההקפצה, אך הנושא כבר עבר עמוד, ולא קיבלתי תשובה ברורה.

פורסם

תקרא את הכתבה על המסכי LCD ותבין שלא ממליצים פה על מסכי TN

אם בכל זאת אתה רוצה TN אז ה SAMSUNG 931C לא יתאים לשימושים שלך

זה מסך שמותאם למשחקים

בטקסט הוא יהיה לך קצת בהיר ולא נוח

אתה יכול לקחת את ה T39D 20" CMV ב 1190 ש"ח ב KSP

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3886

פורסם
  • מחבר

אתה רציני איתי?

פורסם

מה ז"א אתה רציני איתי?

זה גם מסך גדול וגם הוא אחד המסכים הכי מרהיבים שראיתי!

הייתי ב-KSP באשדוד ונידלקתי על המסך הזה אבל אני חוסך ל-22" בע"ה..

פורסם
  • מחבר

מצאתי מסך מעולה של LG.

[עברתי לרחבים כנראה..].

196WTQ, אם אינני טועה, אך מנגד עומד ה-931BW שאשמח לבדוק אותו,

יש חוות דעת?

פורסם

אחי אני קניתי אתמול מסך סמסונג דגם 931B ואני ממליץ לך עליו... מסך קטלני 19 אינ'ץ שזה די גדול מעוצב יפה הוא בהיר אבל אתה יכול להגדיר את השימוש המתאים כמו אינטרנט, טקסט, סרטים, משחקים המסך מתאים את עצמו למה שאתה בוחר ... גם לא מסובך לעשות זאת..

הוא עולה בסביבות ה 1200-1300 הגנבים ימכרו לך ב 1500. מסך מעולה ..

פורסם
  • מחבר

תודה. אך החלטתי שאני הולך על מסך רחב.

פורסם
  • מחבר

טוב, אז לא מזמן פתחתי דיון על קניית LCD בשעה טובה, ובסופו החלטתי שאני קונה מסך רחב.

אז התחלתי קצת לברר, ומצאתי את המסך המדהים הזה של חברת CMV.

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3550

לכל מי שעדיין לא יודע, CMV היא חברה מעולה, וניתן בקלות להשוות אותה לחברות ה"שולטות", LG ו-Samsung.

מה שמדהים במסך הזה, זה הגודל, פאקינג 22 אינץ'!. לא יודע מה איתכם, לדעתי זה המון - זה כבר ממש טלויזיה.

מכמה ביקורות שקראתי, ומאנשים שיש להם את המסך, ניתן להבין בבירור כי הוא שווה כל שקל.

כשהגיע לארץ [לפני כ-4 חודשים], מחירו עמד על 2000. כך שזה מעין מבצע+הזמן עשה את שלו.

מה דעתכם?

פורסם

יש כל כך הרבה דיונים על המסך הזה (אני הגבתי ב3 רק בשבוע האחרון), תקרא ותראה מה אנשים אומרים, הדעות חלוקות.

אתה צריך לקרוא את התארדים ולהבין אם אתה מהמשתמשים שכן יתאים להם הקניה או מאלה שכדאי להם ללכת על קניה אחרת.

במידה ותחליט שהקניה כן מתאימה לך (לצרכים\דרישות\תקציב וכו), תלך ל-KSP ותבקש לשחק בתצוגה, תחפור להם כמה עשרות דקות טובות תעשה כל דבר שאפשרי בתצוגה, רק אז תחליט אם לקנות או לא.

אתה יכול לשמוע את כל ההמלצות שבעולם אבל שהמסך לא יתאים לך ב"מבחן המציאות", אז זה לא שווה כלום בלי בדיקה בתכלס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים