עבור לתוכן

כתבה מעניינת על המתרגמים שכולנו מעריכים

Featured Replies

פורסם

זה שחזור של כתבה מלפני איזה חצי שנה. (נדמה לי ממעריב או מהארץ)

פורסם

רמת התירגום שלהם ירודה בטירוף, יצא לי פעם לראות את התירגום וזה פשוט תת רמה!

חשבתי בהתחלה שאילו ילדים קטנים שעושים זאת, אבל עכשיו שהסתבר שזה איש הייטק ורופא,

אני פשוט לא יודע אם לצחוק או לבכות.

אני אישית לא משתמש בתירגום ורואה את הסרטים/סדרות בלי תירגום גם ב-YES כשאפשר לבטל,

אני מבטל.

תלמדו אנגלית חברה'!

ככה תדעו שמה שאתם קוראים בתרגום העלוב שלהם לוקה בחסר.

אני גם רוצה להתייחס לטוקבקים של מתורגמנים מקצועיים שהגיבו כי "גונבים להם את הפרנסה".

הם חיים בסרט מצוייר או מה?

הרי הם מתרגמים DIVXים פיראטיים גם ככה, אפשר לחשוב שאם הם לא היו עושים זאת

חינם, אז היו מציעים למתורגמן מקצועי לעשות זאת תמורת תשלום..חחח.

פורסם

עצוב שלרופאים בישראל אין מה לעשות אז הם מתרגמים :bash:

פורסם
כתבה מעניינת על המתרגמים שכולנו מעריכים

כולנו? דבר בשם עצמך, התרגום הפיראטי הוא ברובו ברמה כל כך ירודה שלא ניתן לתאר, עם תרגום כזה עדיף שלא יעשו שום טובות ולא יתרגמו שום דבר

פורסם

מה אתם רוצים לסדרות רציניות יש תרגומים בסדר גמור,לפעמים גם יותר מוצלחים מהתרגומים בטלוויזיה...

אני מעדיף בכללי כתוביות באנגלית,כדי לא לפספס שום מילים שלוחשים או מדברים מהר,וכדי שזה לא יאבד את המשמעות כמו שמתרגמים את זה לעברית.

פורסם

יש ויש, יש תרגומים שהם מתחת לכל ביקורת ומי שכתב אותם לא הבין את ההקשר שעליו המשפט התרגם מילולית.

ויש ונתקלתי בכמה שהיו ברמה לא רעה בכלל.

פורסם

יש המון תרגומים ברמה ירודה, אני לא אשכח את התרגום הראשון של המסכה2 ("בנו של המסכה"), המתרגם האידיוט כנראה לא ממש ראה את הסרט, ולא משנה אם דיברו לבן או לבת תמיד התרגום היה בלשון זכר, משהו מזעזע...

אבל דווקא הקבוצה שפורסמה בכתבה (QSUB) בדר"כ שומרת על איכות מאוד גבוהה והרבה יותר מהנה מבטלויזיה.

פורסם

תודה תודה 8)

לפני כשנתיים הייתי מתרגם בעצמי, אבל פרשתי מזה, זה לא מעניין האמת, זה לחץ קטסטרופלי,

אבל אני חייב להגיד שהתרגומים שלי היו מאוד מקצועיים וברמה גבוהה ;)

ובכל מקרה, אני לא משתמש בתרגומים, אני שונא את זה שהתרגומים תופסים כשליש מהסרט ולא נותנים להתמקד בפרטי הסרט :-\

(התחלתי לראות את Jericho, כעת רואה את הפרק הראשון, נראה מאוד מעניין :D )

פורסם

(התחלתי לראות את Jericho, כעת רואה את הפרק הראשון, נראה מאוד מעניין :D )

כל הכבוד!

עכשיו כשיש לך את כל העונה, אתה לא תוכל להפסיק לראות את זה ותוך שבוע אני מבטיח לך שאתה חוזר לפה עם ביקורת על כל הסידרה... :P

פורסם

סיימתי לראות את הפרק הראשון.

יש ב stage6.com את כל הפרקים פרט לפרק 6 אבל אני אסתדר כבר עם TL :)

אני בטוח אסיים לצפות את הסדרה השבוע אבל סביר להניח שאני לא אגיע לפה עם ביקורות על הסדרה :P

(יתרון ענק באתר הוא איכות התמונה+קול ומהירות ההורדה, אתר פשוט shwow :] (מתוך epic movie :P ) )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים