פורסם 2007 במאי 1118 שנים שלום אני מחפש דברים חדשים ומרעננים בסיגנון הבא ולא פסיכודלי זול ששומעים בום בום וזהובדומה ל sun projectdark sohohypersonicstar x zetadna...על מה ממליצים אני פשוט חולה על הלבלים האלו ומחפש דברים חדשים
פורסם 2007 במאי 1218 שנים חייב לצאת מגניב!DNA שכן שליי OH YEAHHHHHH =]וחבר טוב של המשפחה SUPER OH YEAHHHHH =]תנסה פולאון אחי..DomesticPixelSpace Cat
פורסם 2007 במאי 1218 שנים לא מכיר את השמות שציינת אבל אני מכיר טראק אחד ויחיד שלא זז לי מהפלייליסט כבר למעלה משנתיים:Infected Mushroom - Suliman פשוט מאוד- סולו הגיטרה החייתי ביותר שיכול להיות נמצא פה.ועוד טראק לא רע בכלל מהאלבום האחרון שלהם: Heavyweight.
פורסם 2007 במאי 1318 שנים מחבר תודה על התגובות בינתיים בדקתינישמע לא רע בכלל אפילו אהבתי Domesticספייס קאט ידוע נחמדיםיאפ מה שבטוח לינפקטתד יש דברים חזקים ביותר סקאזי אממ אממ כן זה גיטרות אבל זה כבר לא זה איך שהו נימאס כזה הוא לא מה שהיה פעםכל השאר מחכה לשמוע אם יש עוד דברים קדימה תפציצו נשמח להכיר ולאהוב מחדש
פורסם 2007 במאי 1718 שנים מחבר כן תגובה קצת בדילאי בצבא אין מחשב ....בונא אנשים אהבתי future prophecy חזק ביותר וואלה שמעתי עליהם אבל אף פעם לא ניסיתי חזק OzricTentacl ווא אחי קצת כבד יותר מידי פרוגרסיב אבל נעבוד על זהבדקתי הכל ואהבתי, יווו רוקס !!!רק את פיקסל לא מצאתי משום מה מקווה למצוא בעתידדרך אגב תודה לכל המגיבים
פורסם 2007 במאי 1718 שנים link=topic=259574.msg2294125#msg2294125 date=1179049711]Infected Mushroom - Stretchedאחד היפיםמחזק!, אחד מהסולואים הכי יפים שיש!.ולדעתי אחד מהטראקים היותר טובים ב-I'm The Supervisor.
פורסם 2007 במאי 1718 שנים דברים קצת יותר ישנים (97-2000) אבל ממש איכותיים (יותר פסיכודלי לא פול און)Johann bley The delta Sun projectTim Schuldt
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.