פורסם 2003 בינואר 2522 שנים לפני יומיים עשיתי התקנתי את הכרטיס מסך ועשיתי פורמטכשניסיתי להעלות בנצ'מרק כלשהו דוגמת 3D MARK הוא מתחיל ופתאום נתקע המחשבמישהו יכול לעזור לי?????בבקשה זה דחוף
פורסם 2003 בינואר 2522 שנים מחבר עשיתי פורמט אז מן הסתם אין דרייברים ישניםניסיתי להכניס יותר חזק אבל זה כבר היה מוכנס עד הסוףהלוח אם שלי הוא INTEL D845PESVואני עכשיו יכניס את כל המפרט שלי ל"מפרט שלי"למישהו יש עוד רעיונות?????
פורסם 2003 בינואר 2622 שנים מחבר ניסיתי לעשות הכל אבל כלום לא עוזרדרך אגב הבעיה היא רק ב-DIRECT 3D עם DIRECT X 8בדקתי זאת בעזרת ה-DXDIAG, התוצאות הם: DIRECTX 7 פועל מעולה, DIRECTX 8 נתקע וצריך לעשות ריסטרטמשחקים שפועלים על OPENGL עובדים אצלי מעולה
פורסם 2003 בינואר 2622 שנים אני רואה שהלוח שלך תומך ב AGP 4x אבל נסה בכל זאת להוריד את זה ל 2x ולהקטין את הגודל של AGP Aperture.כמו כן, באילו דרייברים אתה משתמש ואיזו גרסת DirectX מותקנת אצלך? (8 אני מנחש)
פורסם 2003 בינואר 2622 שנים כמו שאמרו פה נסה על מהירויות AGP שונות , אולי זה יעזור .לפי דעתי כדאי לך להתקין דיירטיקס 9 .
פורסם 2003 בינואר 2822 שנים איזה דרייברים שמת ? איך הסרת תקודמים ?לפי מה שהוא כותב את הקודמים הוא מחק ע"י פירמוטהאם שמת לב לבעיה כלשהי עם המאוורר על הכרטיס?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.