עבור לתוכן

הזמנתי היום DELL 2007WFP :)

Featured Replies

פורסם

קודם כל אני החלטתי להשקיע ולקנות ת'מסך הזה... מכייון שיש פה המון המלצות עליו

אבל אני רוצה לשאול האם בכל זאת יש לו כמה חסרוןנות ומה הן והאם הוא יעבוד לי טוב ברזולוציה הטבעית שלו אם הכרטיס מסך שלי זה ראדון X800GTO

ואממ זהו בעיקרון אני דיי סגור עליו ואני מקווה שאני לא יקבל אותו עם פיקסלים שרופים למה אני מזמין אותו באינטרנט.... וחוץ מזה אני ישמח לשמוע עוד כמה חוות דעת עליו

תודה רבה רבה רבה לעוזרים ומגיבים פה[br]פורסם בתאריך: 10.05.2007 בשעה 23:56:27

ואם מישהו יכול להמליץ לי על חנות טובה אני יותר מישמח לדעת עליה... כאילו חנות מקצועית ואמינה...

ועוד שאלה היא כזאת לפי מה שהבנתי רוב הסיכויים שאני בכלל לא יקנה את המסך עם פאנל SIPS אלא עם SPVA והשאלה שלי האם ה פאנל PVA שווה את ה2400

כי הוא לא איכותי כמו SIPS..

ובכל מקרה אם אני מזמין מהאינטרנט יש לי דאך כל שהי לבדוק איזה פאנל אני יקבל?

בבקשה תענו לי על זה

ובבקשה תענו לי כי זה נורא חשוב

פורסם

אי אפשר לדעת אם זה יריץ לך כל משחק ברזולוציה הטבעית, אבל את הרוב זה בהחלט יריץ טוב...

היתי ממליץ לך לקנות את המסך פיזית ולא להזמין דרך האינטרנט, כך לפחות תוכל גם לעמוד על בדיקה בחנות לפני הקניה.

רוב המסכים בארץ הם SIPS, אבל גם ה PVA זה מצויין, כמובן זה תלוי בהעדפה אישית ובגלל זה בדיקה בחנות זה דבר מאוד חשוב

החסרונות העיקריים שלו זה המזל, יש אנשים שמקבלים מסך ללא תקלות ויש כאלה שמקבלים את כל התקלות שבעולם, החל מריצודים (FLICKERING) מריחות צבעים (BANDING) כניסות DVI מקולקלות המון פיקסלים מתים וכד'

פורסם
  • מחבר

אי אפשר לדעת אם זה יריץ לך כל משחק ברזולוציה הטבעית, אבל את הרוב זה בהחלט יריץ טוב...

היתי ממליץ לך לקנות את המסך פיזית ולא להזמין דרך האינטרנט, כך לפחות תוכל גם לעמוד על בדיקה בחנות לפני הקניה.

רוב המסכים בארץ הם SIPS, אבל גם ה PVA זה מצויין, כמובן זה תלוי בהעדפה אישית ובגלל זה בדיקה בחנות זה דבר מאוד חשוב

החסרונות העיקריים שלו זה המזל, יש אנשים שמקבלים מסך ללא תקלות ויש כאלה שמקבלים את כל התקלות שבעולם, החל מריצודים (FLICKERING) מריחות צבעים (BANDING) כניסות DVI מקולקלות המון פיקסלים מתים וכד'

יש לי בעייה לנסוע למה אני גר בב"ש ואני לא נכיר פה חנות אחת שמוכרת כזה ולנסוע למרכז זה בעייה בשבילי

בכל מקרה הדרישות שלי זה ברגיל לרוב ברטים קצת משחקים ודיי הרבה גלישה באינטרנט.... אז אני לא יודע אםפ MVA יתאים לי

ובקשר לפאקים שיש לפעמים במסך אני ישאל את הנציד אם אני יוכל להחזיר אותו במקרה שאני יראה משו שלא מוצא חן בעיני....

תודה רבה על התגובה רק תענה לי אם הפאנל MVA יתאים לדרישות שלי (כאילו במקרה שאני יקבל אותו ולא IPS)

פורסם

כרגע ה 2007WFP יכול לבוא עם פאנל S-IPS אן S-PVA ולא MVA כמו שציינת

SIPS ו SPVA שניהם 16.7 מיליון צבעים

ה SIPS מציג זוויות צפיה רחבות יותר אבל סובל מדברים כמו רמת CONTRAST נמוכה וזמן תגובה גבוה יותר

ה S-PVA צר יותר בזוויות הצפיה שלו, אבל מציג CONTRAST גבוה יותר

בשני המקרים אתה צריך לדאוג לתקלות פאנל ולא לסוג הפאנל, כי הרבה פעמים אנשים מקבלים פאנל S-PVA פגום וחושבים שזה כל הפאנלים של S-PVA ככה

בשביל השימושים שלך שני הפאנלים יתאימו, אין לך מה לדאוג, העיקר שהמסך יהיה ללא תקלות

פורסם
  • מחבר

כרגע ה 2007WFP יכול לבוא עם פאנל S-IPS אן S-PVA ולא MVA כמו שציינת

SIPS ו SPVA שניהם 16.7 מיליון צבעים

ה SIPS מציג זוויות צפיה רחבות יותר אבל סובל מדברים כמו רמת CONTRAST נמוכה וזמן תגובה גבוה יותר

ה S-PVA צר יותר בזוויות הצפיה שלו, אבל מציג CONTRAST גבוה יותר

בשני המקרים אתה צריך לדאוג לתקלות פאנל ולא לסוג הפאנל, כי הרבה פעמים אנשים מקבלים פאנל S-PVA פגום וחושבים שזה כל הפאנלים של S-PVA ככה

בשביל השימושים שלך שני הפאנלים יתאימו, אין לך מה לדאוג, העיקר שהמסך יהיה ללא תקלות

מקס אם הוא יהיה עם תקלות אני יחזיר להם אותו... אנ ישיאל אם יש את האפשרות הזאת לפני שאני מזמין...

למרות שאם אמרת שזה קשור למזל אז אוי ואבוי למה אני ומזל במשו זה שמיים וארץ...

פורסם
  • מחבר

אני עכשיו הזמנתי מאיזה חנות בראשון PC CENTER

המוכר שם אמר לי שזה פאנל IPS ושאם יש לי בעייה כלשהי למרות שלא אמורה להיות תוך 7 ימים הם יחחליפו לי

ואם יעברו 7 ימים אז רק מעל 6 פיקסלים

וזהו מקווה שהכל יהיה טוב

פורסם

קניתי השבוע מחנות שנמצאת במודיעין עילית שנקראת "אנטר".

קניתי אומנם את ה-2007fp אבל מבחינה עקרונית זה לא משנה.

מבחינת האחריות כל פיקסל במשך השבועיים הראשונים ולאחר מכן שלושה למשך שךוש שנים.

הם נותנים לפתוח את המסך בחנות ולבדוק כאוות נפשך.

לומר את האמת בהתחלה די חששתי אבל כשהגעתי לשם התברר מהר מאוד שהם חבר'ה רציניים ומאוד נחמדים.

פורסם
  • מחבר

קניתי השבוע מחנות שנמצאת במודיעין עילית שנקראת "אנטר".

קניתי אומנם את ה-2007fp אבל מבחינה עקרונית זה לא משנה.

מבחינת האחריות כל פיקסל במשך השבועיים הראשונים ולאחר מכן שלושה למשך שךוש שנים.

הם נותנים לפתוח את המסך בחנות ולבדוק כאוות נפשך.

לומר את האמת בהתחלה די חששתי אבל כשהגעתי לשם התברר מהר מאוד שהם חבר'ה רציניים ומאוד נחמדים.

הקטע שאני הזמנתי מהאינטרנט

פורסם
  • מחבר

הזמנתי אותו באינטרנט דיברתי עם השירות לקוחות שם וניאמר לי בפירוש שזהו פאנל S-IPS עד כמה נראה לך זה אמין?

ואמרו לי שפיקסלים שרופים בשבוע הראשון נחליפים בלי בעייה ואם עבר שבוע אז מחליפים רק מעל 6 שרופים

וזהו חוץ מזה אין לי מה עוד להגיד... אמור להגיע ביום שלישי או רביעי בדואר רשום

ד"א המסך שיש לי עכשיו זה 17 אינץ CRT של PROVIEW

אני מקווה להרגיש את ההבדל :lol:

תודה רבה להמלצות פה...

אההה ועוד משו אמר לי פה משו שלפעמים מקבלים את הפאנל הזה פגום או משו כזה ואז יש רידודים או כל מיני דברים כאלה

או מריחות... זה משהו שהוא נפוץ במסכים האלה או שהם ב99% איכותיים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים