עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

וירוסים שחוסמים לי גישה להרבה דברים בwindows xp.

Featured Replies

פורסם

בעיה חמורה עם הווינדווס.

לפני כשנה נגמר לי התקופה של האנטיוירוס ומאז השתמשתי באינטרנט ללא אנטיוירוס. במהלך הזמן הזה נכנסו וירוסים, עכשיו אני לא מסוגל לבצע הרבה פעולות בסיסיות כגון לפתוח את הcommand.

הרצתי סריקה דרך האתר של סימנטק, הוא מצא לי מספר וירוסים, ניסיתי למצוא את הremoval שלהם באצר, אבל נדמה שצריך להתקין קודם גירסה של סימנטק, הבעיה היא שגם להתקין תוכנות אינני יכול. אז אני מביא כאן את הרשימה של הוירוסים, אשמח אם תמצאו לי removal בשבילם ללא צורך באנטיוירוס או משהו כזה:

W32.Stration@mm

W32.Grum.A

W32.Stration.CX@mm

Trojan.Tooso.Q

Spyware.Ardakey

W32.Beagle.DZ

בינתיים מחקתי את הקבצים שהיו נגועים והיו בתיקייה TEMP אבל הבנתי שצריך גם לשנות משהו בREGEDIT כדי לבטל את ההשפעה שלהם.

ומה לעשות בינתיים עם הקבצים שנגועים ונמצים בתיקייה WINDOWS?

תודה! :xyxthumbs:

פורסם

כמה דברים:

1. אל תעשה את זה שוב - לעבוד בלי אנטי וירוס במחשב שמחובר לרשת זה פשוט הזמנה לבעיות האלה.

גם אם נגמר לך המנוי, אתה עדיין יכול לעבוד עם אנטי וירוס חינמי (יש בשפע), או לחדש את המנוי.

2. כפיתרון - במקום להתחיל לחפש REMOVAL לכל גורם שהסריקה מצאה (מה שגם שאינך יודע אם היא איתרה את כל הוירוסים במחשב), מומלץ שתחבר את הכונן הקשיח שלך למחשב אחר שמותקן עליו אנטי וירוס טוב (דוגמת קספרסקי או NOD32) ותבצע עליו סריקה.

3. במידה ואין לך מחשב אחר לחבר את הכונן אליו, קיימים אנטי וירוסים המסוגלים לרוץ מדיסק און קי ולסרוק את המחשב המארח. במידה ויש לך DOK, תוכל לנסות זאת.

בהצלחה.

פורסם

תנסה את NOD32 הוא מעולה ...

פורסם

חבל לך על הזמן והמאמץ - מחשב שחטף הרבה וירוסים חובה לפרמטו (לאחר גיבוי). סיכוי קלוש ביותר שתוכל לשקמו בלי תופעות לוואי לא נעימות בעתיד... (איטיות/שגיאות מוזרות/וכו').

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.