עבור לתוכן

צריך המלצה למסך 20" פרטים בפנים (החל מהודעה 8)

Featured Replies

פורסם

אני צריך המלצות למסך LCD 19' שיחובר למחשב שמיועד למשחקים (FPS בין היתר) וגם מן הסתם לקריאה נוחה באינטרנט ושימוש יומיומי.

עד כמה שאני מבין ה Viewsonic VP930 הוא הבחירה הכי טובה ב 1800 ש"ח בערך, אבל אני אזדקק גם להמלצה על מסך שעולה בסביבות ה 1600 ש"ח (וגם לאישור לגבי ה ViewSonic VP930b) .

אני עכשיו משתמש במסך של view sonic מדגם VG712b 17' (פאנל TN?)

( http://www.viewsoniceurope.com/UK/Products/LCDGraphics/VG712b.htm )

שמהירות התגובה שלו (לפחות לפי מה שהם רשמו) היא 12ms, ועד שקראתי פה על מריחות לא שמתי לב לתופעה הזאת במסך (ואני עדיין לא יודע איך היא אמורה להראות)

כך שאם מהירות התגובה לא פחות טובה ממה שיש לי עכשיו זה אמור להספיק.

כמו כן, הגדרות אחרות במסך כמו ניגודיות של 1:500 לא הפריעו לי עד עכשיו, אבל מצד שני לא השוותי את המסך שלי למסכים שאפשר להשיג היום (וגם לא עם פאנלים מסוגים אחרים), כך שיכול ליהיות שאני מפסיד עולם ומלואו (אבל גם יכול ליהיות שההבדל יהיה זניח ואני לא ארגיש אותו).

ד"א המפרט של המחשב שהמסך יחובר אליו:

מעבד: intel E6600

כרטיס גרפי: nVidia GeForce 8800GTX

זכרון : 2GB Dual Channel DDR2 SDRAM at 667MHz

תודה מראש.

[עריכה]

ערכתי את ההודעה שלי, אני צריך שתאשרו לי שהמסך הכי טוב שאוכל להשיג בסביבות ה 1800 ש"ח הוא ה VP930b, ואני צריך גם המלצה למסך בסביבות 1600 ש"ח.

אני לא אחד מהאנשים שתוקעים את המילה "דחוף" בכל הודעה שלהם, אבל אני צריך תשובה כי ההורים שלי רוצים שאני אבחר כבר מה להזמין.

פורסם

תחתוך במחיר של המחשב, זה לא הגיוני שבקושי יש לך כסף ל-VP930 בזמן שבכיף אתה שופך כסף על 6600 ו-8800GTX.

הדבר ההגיוני לעשות הוא לרדת ל-8800GTS ולקחת מסך 20 אינץ' טוב.

פורסם
  • מחבר

א) בלתי אפשרי, המחשב כבר הוזמן.

ב) גם אם הייתי יכול לשנות את המפרט הייתי מעדיף אותו כמו שעכשיו עם מסך 19 טוב לעומת מפרט פחות טוב משמעותית עם מסך קצת יותר גדול והרבה יותר יקר.

ג) לא בטוח שאני אלך על המסך ב 1600 ש"ח במקום ה VP930, זה תלוי בהורים שלי ובכמה כסף הם יהיו מוכנים לקנות מסך.

פורסם

הרבה יותר כיף לשחק על 20 אינץ'. ההבדל בין 19 אינץ' ל-20 אינץ' הרבה יותר משמעותי לחווית המשחק מאשר ההבדל בין 8800GTX ל-8800GTS.

פורסם

בשביל מסך כזה קטן ה - GTX מיותר.

הוא מיועד למסך 24 או לפחות (המינימום שבמינימום למסך 20), אם אתה קונה אותו עם מסך 19 אתה זורק כסך לפח פשוטו כמשמעו.

פורסם
  • מחבר

בעניין ה GTX, אין אפשרות לשנות כך שאין מה לדון עליו.

עכשיו, הבעיה עם מסכי 20 אינץ' היא שהמסך היחיד שאני רואה שממליצים עליו כאן הוא ה Dell 2007WFP והוא עולה 500 שקל יותר מהVP930 וזה נראה לי פשוט יותר מידי..

אם אתה קונה אותו עם מסך 19 אתה זורק כסף לפח פשוטו כמשמעו

אני מניח שאתה מתכוון לרזולוציה הנמוכה יחסית של ה 19 אינץ'?

המחשב הזה מיועד להחזיק הרבה זמן (לפחות שלוש שנים, אחר כך אני גם ככה בצבא) ללא שידרוג (מעבר ל2GB זכרון אולי), ואני מניח שיצאו בזמן הזה משחקים (במיוחד הכבדים ל DX10) שינצלו את כוח הכרטיס הזה גם ברזולוציה של מסך 19 אינץ'.

אם התכוונת פשוט בגלל הגודל שלו אז זה ממש לא משנה לי, 19 יספיק בהחלט מבחינת גודל.

אם יש לכם הצעות למסכי 20 אינץ' (אם כבר 20 אינץ' אז גם רחבים אני מניח) לא פחות טובים באיכותם מ VP930 שיעלו משהו כמו 2000 ש"ח אז אולי יהיה על מה לדבר.

[עריכה]

הרבה יותר כיף לשחק על 20 אינץ'. ההבדל בין 19 אינץ' ל-20 אינץ' הרבה יותר משמעותי לחווית המשחק מאשר ההבדל בין 8800GTX ל-8800GTS.

אולי הרבה יותר כיף לשחק עם מסך כזה, אבל הוא הרבה יותר יקר, והמחשב עצמו מספיק יקר גם ככה.

עד עכשיו לא הייתה לי שום בעייה לשחק על 17 אינץ', כן שאני בטוח שאני לא אמות אם המסך שלי יהיה קטן באינץ' מ 20..

[עריכה2]

למעשה חישבתי ולפי החישוב שלי מסך 19 אינץ' באספקט 5:4 גדול ב 5.186 אינץ' מרובע ממסך 20 אינץ' באספקט 16:9, כך שאם לא טעיתי ה 20 אינץ' (הרחב) יותר קטן.. (בלי קשר לנושא)

מצד שני ברזולוציה הטבעית ל 20 אינץ' יש 453,280 יותר פיקסלים מל 19 אינץ', ככה שהוא יהיה הרבה יותר חד..

פורסם

מסכי מחשב רחבים מגיעים באספקט של 16:10 ולא 16:9.

אתה קונה מסך ב-1800 שקל וכרטיס מסך ב-3000 שקל - כנראה שעשית טעות איפשהו.

פורסם
  • מחבר

אולי כן ואולי לא, אבל זה לא משנה כי אין מה לעשות עכשיו. אני לא מתכוון להוציא 2300 על ה 20 אינץ' של dell.

אני צריך תשובות. האם VP930 הוא המסך הכי טוב שאפשר ב 1800 ש"ח?

האם יש מסכי 20 אינץ' לא פחות טובים (לפחות לא בצורה משמעותית) ממנו שעולים עד 2100 ש"ח גג?

התקציב מתוח כבר מעבר למה שהיה מתוכנן בהתחלה, ככה שאין בכלל על מה להתווכח בקשר על להוציא עוד כסף בשביל ה dell הזה.

פורסם
  • מחבר

אוקי, לא פתחתי נושא חדש כי לא רציתי לעבור על החוקים פה..

לעניין: התקציב הוא עד 2000 (או טיפונת יותר אבל לא 2300..) ש"ח לכל היותר, מיועד למשחקים (ולצרכים רגילים כמו אינטרנט, אבל לא לעיצוב).

מבחינת המחשב והכרטיס מסך - פה אין בעיה (הודעה ראשונה).

אני צריך שהמסך יהיה באיכות לא פחות טובה (לפחות לא בצורה משמעותית) מה- VP930 19". אם תגידו שאין כזה מסך במחיר כזה בארץ אז אני פשוט אלך על ה VP930 וזהו (אבל תגידו בצורה חד משמעית).

המסך של dell לא בא בחשבון כי הוא פשוט יקר מדי, ואי אפשר להגדיל את התקציב כל כך הרבה.

תודה, וסליחה שהקפצתי (וגם על הdouble).

פורסם

אני לא מבין את סדר העדיפויות העקום הזה, למה 2300 שקל זה יותר מדי למסך אבל 3000 שקל זה לא יותר מדי לכרטיס מסך.

בכל מקרה, לך על ה-VP930, זה הכי טוב שתמצא בתקציב הזה.

פורסם
  • מחבר

אוקי אני אלך עליו, תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים