עבור לתוכן

CMV221D vs. BenQ FP222W

Featured Replies

פורסם

אנשים בדקו גם את זה קצת.. וממה שקראתי גם בשינוי מהרזולוציה הטבעית בו רואים טוב מאוד.. ואין הבדל..

זה לא נכון.

בכל מסך LCD יש ירידה מורגשת באיכות התצוגה כשלא עובדים ברזולוציה הטבעית, במסכים איכותיים יותר זה מעט פחות מורגש וה - CMV הוא לא אחד מהם.

הוא לא עדיף על שום מסך 22 TN אחר בשוק מלבד המחיר הזול.

פורסם

זה לא נכון.

בכל מסך LCD יש ירידה מורגשת באיכות התצוגה כשלא עובדים ברזולוציה הטבעית, במסכים איכותיים יותר זה מעט פחות מורגש וה - CMV הוא לא אחד מהם.

הוא לא עדיף על שום מסך 22 TN אחר בשוק מלבד המחיר הזול.

חחחחח ברור שכן! יש לו את אותו פאנל כמו לכל מסכי ה 22"- תעשה טובה אל תזרוק מילים סתם, הוא מוחר את הפאנלים האלה לdell הם כולם משתמשים באותו פאנל ! אז אם אתה מוכן לשלם בישביל שם עוד 1000 שקל אז בבקשה

פורסם

אני לא אמרתי שצריך לשלם יותר על מסך של חברה אחרת, אני פשוט אומר שאין מה להתלהב ממנו יותר מדי כי הוא כמו כל מסך 22 אחר.

פורסם

אני לא אמרתי שצריך לשלם יותר על מסך של חברה אחרת, אני פשוט אומר שאין מה להתלהב ממנו יותר מדי כי הוא כמו כל מסך 22 אחר.

זהו שבדיוק בכלל זה צריך להתלהב ממנו! הוא בדיוק כמו כל מסך אחר 22" אבל בחצי מחיר, אז זה כל הקטע פה אתה לא מבין? בכל מקרה אני ראיתי את המסך הזה אצל אח שלי והוא פשוט מסך מדהים! ממליץ בחום לכל אחד!

פורסם

מחיר בהחלט טוב למי שלא מתעקש על איכות (כמוני), רק חבל שהוא מ - KSP.

מי שרוצה אחריות טובה יותר יכול לקנות את ה - PROVIEW שעולה מעט יותר בחנויות אחרות.

פורסם

דרך אגב proview זאת אותה חברה כמו cmv, אבל בקשר לאחריות - פשוט מאוד בודקים בחנות אם תוכנה אם יש פיקסלים שרופים- אם אין בחנות אז אין שום סיבה שתהיה לך בבית

פורסם
  • מחבר

טוב אנשים, נסעתי ל-KSP וראיתי את המסך

הוא מדהים בעיניי, ענק ועם צבעים סבבה

הוא רחוק מלהיות מושלם, אבל לא ציפיתי אפילו לחצי מזה במחיר כזה ומפאנל TN.

בכל אופן לקחתי את המסך, אני ממש מרוצה ממנו והכל

רק לצערי לא היה לי זמן לבדוק במעבדה ואכן יש בו 2 פיקסלים שרופים

אני אסע מחר לחנות להחליף לחדש.

האחריות של KSP בנוגע למסכי LCD 20"+ זה אחרי הקניה אפילו פיקסל שרוף אחד, ואחרי שבועיים או חודש לא זוכר, זה מעל 4 או משהו כזה...

בכל אופן החלטתי בסוף כן לסמוך על KSP ולא לקנות בנועה ואחרים כי יש לי היסטוריה ארוכה ארוכה עם KSP ואני קונה שם כבר שנים אז אני בוטח בהם יותר מאשר באחרים (חוץ מזיגזג כמובן, רק שלהם אין שום מסך במחיר נורמלי).

תודה רבה על כל העזרה! מרוצה עד הגג!

מטריף לעבור מ LCD17" ל- 22WIDE...

עולם אחר!

פורסם
תודה רבה על כל העזרה! מרוצה עד הגג!

מטריף לעבור מ LCD17" ל- 22WIDE...

עולם אחר!

מזל אז שהמלצתי לך עליו אם אתה כלכך מרוצה :xyxthumbs:

תתחדש ;)

פורסם

מזל אז שהמלצתי לך עליו אם אתה כלכך מרוצה :xyxthumbs:

תתחדש ;)

היי אני זה שהמצלתי!! ;D , גונב קרדיטים :lol:

פורסם
  • מחבר

חחחח תודה לכולכם! :xyxthumbs:

פורסם
היי אני זה שהמצלתי!! , גונב קרדיטים

עד הדף השני בכלל לא היית בדיון..!

Vatos-Locos יש מצב לתמונות להתרשם..?

פורסם
  • מחבר

אני עוד מעט אקח את המצלמה משכן שלי.

אבל אל תצפה ליותר מידי כי המצלמה שלו ממש חרא והיכולות צילום העלובות שלי לא תורמות לעניין...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים