עבור לתוכן

צפייה בשידורי הטלויזיה במסך Dell 2407WFP

Featured Replies

פורסם

כידוע ניתן לעשות שימוש בDell 2407WFP גם לצפיה בטלויזיה בחיבור לממיר הדיגיטאלי (YES/HOT).

אחת האפשרויות הינה באמצעות חיבור הCOMPONENT שבמסך ולשם כך יש צורך בהמרת האות מפורמט RGBcvS (מהממיר הדיגיטאלי)

לYPBPR (קומפוננט). בעלות של כ-400 ש"ח ניתן לרכוש TRANSCODER מסוג SCART to Y-U-V Converter

וכעת לשאלתי:

האם מישהו מבעלי ה2407 עושה שימוש בממיר מ-SCART ל-COMPONENT לצורך חיבור המסך לממיר הדיגיטאלי?

והאם קיים שיפור משמעותי באיכות התמונה (בהשוואה לComposite)?

CSY2100.gif

http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=csy2100&Cat2Cat1ID=101&Cat2ID=506#

פורסם

דבר ראשון, זה שידורי טלויזיה בארץ, האיכות היא חרא.

דבר שני, אם יש לך SVIDEO בממיר הייתי מנסה אותו לפני כל מני אדפטרים.

פורסם

אני מחבר את הממיר ישירות ליציאת ה composite ומאוד מרוצה מהתוצאה(כמובן לא

בישיבה קרובה, כי אז רואים את כל הדחיסות וכל מיני ריבועים מגעילים), בישיבה של 2-3 מ'

מהמסך, הצפייה בטלביזיה איכותית מאוד, צבעים מאוד חיים וברורים, בעיקר בערוץ 2 ב-YES,

"ארץ נהדרת" מעולם לא נראה טוב יותר. :xyxthumbs:

פורסם

לא אחי אל תעשה את זה.

יציאות הקומפוננט של DELL 2407 לא איכותיות בכלל. כבר היו דיונים על זה וגם במקומות אחרים באינטרנט קראתי לגבי זה.

הקומפוננט של DELL 2407 לא נותן איכות של 1080I וגם לא של 720P. אתה תתאכזב מהאיכות אם תחבר אותו לקומפוננט.

אני קניתי את החיבור SCART TO COMPONENT שאתה שמת פה תמונה שלו ואני מצטער על זה.

אתה שואל למה?

אז אני אגיד לך. חיברתי אותו למקרן שלי שתומך ב720P. פעם אחת עם הקומפוננט עם המתאם ופעם אחת עם COMPOSITE.

אני לא מצליח להרגיש בהבדל.

ההצעה שלי אליך זה לחבר את הממיר של הכבלים בחיבור COMPOSITE פשוט למסך שלך, וכשיהיו בארץ שידורים באיכות HD

אז כבר יש ממירים של הכבלים שתומכים בחיבור HDMI. אתה תוכל לחבר כבל HDMI עם מתאם לחיבור DVI למסך

ואז באמת יראו בן זונה.

כרגע אני ממש לא רואה טעם להשקיע.

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון, זה שידורי טלויזיה בארץ, האיכות היא חרא.

דבר שני, אם יש לך SVIDEO בממיר הייתי מנסה אותו לפני כל מני אדפטרים.

דבר ראשון צודק.

דבר שני לפחות בתאוריה צריך להיות הבדלים ולכן אני שואל.

אני מחבר את הממיר ישירות ליציאת ה composite ומאוד מרוצה מהתוצאה

כנ"ל בתאוריה RGB אמור להיות טוב יותר.

אני קניתי את החיבור SCART TO COMPONENT שאתה שמת פה תמונה שלו ואני מצטער על זה.

אתה שואל למה?

אז אני אגיד לך. חיברתי אותו למקרן שלי שתומך ב720P. פעם אחת עם הקומפוננט עם המתאם ופעם אחת עם COMPOSITE.

אני לא מצליח להרגיש בהבדל.

תלוי במסך... יש מסכים שההבדל ממש משמעותי.

דרך אגב מדוע רכשת את הממיר?

פורסם

דיברתי איתך על מקרן לא על מסך. וכתבתי לך שהוא תומך ב720P שזאת צריכה להיות איכות טובה.

בכל מקרה אם עדיין לא הבנת יש בעיה במסכים של דל 2407 היציאת קומפוננט שלהם לא איכותית כפי שהיא צריכה להיות

למשל אם תחבר אליה איכות שידור של 720P או 1080I אתה תקבל 540 בלבד. אתה לא תיראה טוב.

לגבי חיבור טלויזיה אני לא חושב שאתה תרגיש הבדל או אפילו אולי תיראה פחות טוב בקומפוננט

פורסם

720P מוצג טוב אבל צריכים לשחק עם הניגודיות/בהירות של המסך ובנוסף לכבות את ה ACC בתפריט המפעל של המסך (2407).

1080i יורד ל 540P מרצד ולכן לא מומלץ, 480P/i נראים טוב על הדל ונראה שדל השקיעו בכך יותר מאמץ מיצרנים אחרים.

כך בחשבון ש 480 זה לא פורמט רחב והתמונה נמתחת בדומה לכל טלויזית LCD, לשאלתך אם הממיר עוזר?

בארץ הוא לא עוזר ואין כמעט הבדל בין S-Video ל Component בחיבור לממיר דיגיטלי, האיכות פשוט גרועה כי ה Bitrate נמוך.

ההבדל הוא כשמחברים נגון DVD או קונסולה.

פורסם
  • מחבר

על פי ניסיוני האיכות תמונה ב2007 בחיבור ישיר לממיר היא די טובה.

לא יצא לבדוק באופן אישי את ה2407 אך הבנתי שהאיכות פחות טובה ולכן חשבתי שאולי ניצול היכולת שלו לקבל אות RGB מומר תסייע.

לפי נסיונכם הבנתי שההשקעה בממיר לא תסייע בדבר ואינה כדאית.

תודה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים