עבור לתוכן

דילמה: איזה WIN להתקין

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם! אז ככה כרגע יש לי WIN XP PRO ואני ממש מעוניין להחליף אותו מכיוון שיש בו יותר מדי בעיות ורציתי לדעת איזה WIN כדאי לי להתקין WIN שיוציא את המיטב מהמחשב (הגם ככה דפוק שלי :P) אז לאיזה WIN כדאי לי לעבור או פשוט להתקין מחדש את ה-XP השימוש במחשב בעיקר לאינטרנט ומשחקים

תודה מראש לכל העוזרים.

פורסם

(מבוסס על פי המפרט מחשב שלך)

במידה ואתה מעוניין במערכת הפעלה (חוץ מה XP שאני ממש אוהב) שתשרת אותך גם לגלישה וגם למשחקים הייתי ממליץ על 98SE.

פורסם

98SE יהיה החלטה גרועה..

למפרט כמו שלך, ובשביל מערכת נורמלית ( שלא תצטרך כל 7 שעות ריסט :P ) הכי מומלץ זה ה win2000.

פורסם
  • מחבר

במידה ואתה מעוניין במערכת הפעלה (חוץ מה XP שאני ממש אוהב) שתשרת אותך גם לגלישה וגם למשחקים הייתי ממליץ על 98SE.

אז כדאי לי להיששאר עם ה-XP? הקטע עם ה- XP זה שיש שם משהו שניקרא WINDOWS XP LOGO TEST וזה מונע להתקין דרייברים חדשים לכרטיס למסך וגם DIRECTX

פורסם

אני גם ממליץ על WIN98SE

אני משתמש בו והוא ממש טוב אני לא ממליץ להשתמש XP

אלא אם המחשב שלך מעל 1GH ולפחות 256MB זיכרון

גם 2000 הוא טוב אבל יש בו כמה שינויים קטנים שלי אישית עשו רק רע

אז אם יש לך הרבה זמן תנסה את שניהם ותחליט

פורסם

אני משתמש בו והוא ממש טוב אני לא ממליץ להשתמש XP

אלא אם המחשב שלך מעל 1GH ולפחות 256MB זיכרון

כבר דיברו פה על זה ש-XP יכול לעבוד גם על מעבדים ישנים וחלשים. הכל תלוי אם מתחזקים אותו נכון.

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=4;action=display;threadid=24426;start=0

פורסם
  • מחבר

תודה על הת'רד אחרי שקראתי אותו סביר להניח שאני ישאר עם ה- XP ועוד שאלה איך מבטלים את הבדיקת תאימות לווינדוס או במילים אחרות איך מבטלים את ה-WINDOWS XP LOGO TEST?

פורסם

אז כדאי לי להיששאר עם ה-XP? הקטע עם ה- XP זה שיש שם משהו שניקרא WINDOWS XP LOGO TEST וזה מונע להתקין דרייברים חדשים לכרטיס למסך וגם DIRECTX

מה זה זה logo test?!

אתה אולי מתכוון digital signature אבל זה לא ממש משנה כי זה סה"כ אזהרה

אם לא התכוונת לזה אז תסביר על מה אתה מדבר בבקשה :)

פורסם
  • מחבר

סליחה התכוונתי ל-digital signature וזאת לא רק אזהרה מכיוון שזה מונע ממני להתקין את DIRECTX באמצע התקנת ה- DIRCTX אני מקבל את ההודעה הבאה:THE SOFTWARE YOU ARE INSTALLING HAS NOT PASSED WONDOWS LOGO TESTING TO VERIFY IS COMPATIBILITY WITH WINDOWS XP

בבקה תעזרו :'(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים