עבור לתוכן

צריך המלצה למסך ב1200 ש"ח כמובן lcd

Featured Replies

פורסם

מה המסך הכי טוב שאני יכול לקנות היום בסכום הזה?

19 אינץ

תודה לכול העוזרים

פורסם

תגדיל את התקציב ב200 ותוכל לקבל CMV 22 אינטש מKSP..

אם אתה לא יכול לחרוג תקנה את LG L194WT

פורסם
  • מחבר

איזה עוד אופציות יש לי כי המסך הראשון אני לא מכיר את החברה

והשני יש לי בעבודה והוא לא משהו משהו

יש לי עוד אופציות בתקציב הזה ?

איך ה Viewsonic במסכים?

פורסם

איזה עוד אופציות יש לי כי המסך הראשון אני לא מכיר את החברה

והשני יש לי בעבודה והוא לא משהו משהו

יש לי עוד אופציות בתקציב הזה ?

איך ה Viewsonic במסכים?

רק שתדע, ש cmv מוכרת לdell פאנלים כך שאין לך מה לדאוג לגבי המסכים שלהם, אני ממליץ לך בחום על ה cmv 22" אבל אם אין תקציב תקח את ה 19 או 20 " שנכנסים בתקציב ;)

פורסם

פעם שקלתי לקנות את המסך CMV.. ובדקתי מלא אנשים רושמים עליו שהם מרוצים.. תעשה חיפוש בפורום.. או אפילו באתרים בחו"ל אני זוכר שהיה אתר שכולם היו מרוצים ממנו חוץ מ1 2..

יש עוד אפשרות לקנות ב1400 מסך עם פאנל MVA ואז האיכות יותר טובה.. אבל זה 19 אינטש..

פורסם
  • מחבר

‏CMV T39D 20'' LCD 8ms DVI‎ איך הדגם הזה?

‏L194WT 19'' LCD 5ms DVI‎ וזה? מה עדיף ???

פורסם

^

חחח קראתי בפורום של whirepool על המסך הזה 160 עמ" (cmv 221d) וכולם שם מרוצים מהמסך, לקח לי שבוע לקרוא את כל העמודים :silly:

פורסם
  • מחבר

^

חחח קראתי בפורום של whirepool על המסך הזה 160 עמ" (cmv 221d) וכולם שם מרוצים מהמסך, לקח לי שבוע לקרוא את כל העמודים :silly:

תענה לי על השאלה שלי

פורסם

תענה לי על השאלה שלי

תגיד לי מה אתה חושב פה עובדים בישבילך אה? דבר יפה ויענו לך!

פורסם

שניהם פאנל TN ולא משהו.. אבל אני די בטוח שהLG עדיף.. ואגב בעבודה שלך.. זה מחובר בחיבור VGA כנראה ולא DVI..

פורסם

שניהם פאנל TN ולא משהו.. אבל אני די בטוח שהLG עדיף.. ואגב בעבודה שלך.. זה מחובר בחיבור VGA כנראה ולא DVI..

פחחחחחחחחחח אתה טועה ובגדול!!!

זה נכון ששניהם פאנל tn, אבל הפאנל של cmv אחד הטובים בtn- ומשתווה לכמה מסכי פאנל mva וזה בדוק! הוא עוקף את ה lg ובגדול! אני מתערב איתך כסף אתה הולך עכשיו לחנות לראות את שני המסכים הללו ואתה תבין על מה אני מדבר

פורסם
פחחחחחחחחחח אתה טועה ובגדול!!!

זה נכון ששניהם פאנל tn, אבל הפאנל של cmv אחד הטובים בtn- ומשתווה לכמה מסכי פאנל mva וזה בדוק! הוא עוקף את ה lg ובגדול! אני מתערב איתך כסף אתה הולך עכשיו לחנות לראות את שני המסכים הללו ואתה תבין על מה אני מדבר

זה לא הCMV 22 אינטש זה ה19 אינטש..!

ממה שאני זוכר תמיד (בעבר) התלבטו אם לקחת את הLG L194WT או את הCMV 22 אינטש.. למרות שהיה אז את המסך 19 אינטש שהוא דיבר עליו..

אפאחד לא התלבט וחשב לקנות את הCMV 19 אינטש..

פורסם

אה אם הוא מדבר על ה 19" אז לא שווה, פותח הת'רד- תקח את ה 221d של cmv 22" ב1390 שקל.. משתלם ומסך מעולה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים