פורסם 2007 במאי 1018 שנים :lol: אמממ, התוכנה הכי גאונית לדעתי היא ICQ, למרות שאני לא חובב גדול של התוכנה היא מאפשרת פשוט לדבר עם אנשים בצד השני של כדוה"א בחינם! כן רק שהבאמת המרה = רוב האנשים כלל לא משתמשים בICQ (שהיא תוכנה אפסית לדעתי) בארה"ב פופולארי מאוד הAIM ויאהו מסנג'ר גם כן, MSN מסג'ר פופולארי באירופה וכו'. אני משתמש בעיקר בAIM לדבר עם חברים מחו"ל ובMSN (ואייסי כמעט ולא רק בגלל חברים שאין להם MSN) בעיקר עם חברים מהארץ.
פורסם 2007 במאי 1018 שנים אוווו נאור!סוף סוף רואים אותך בפורום!(הוא שכן שלי)התוכנות שלי הם:אימיול וNERO
פורסם 2007 במאי 1018 שנים Nero, כי המתחרה פשוט לא מספק את הסחורה וכמובן utorrent, התוכנה שבגללה אני מוצא את עצמי בלי מקום פנוי בדיסק כל פעם מחדש
פורסם 2007 במאי 1018 שנים Winampמה הייתי עושה בלעדיה?הנה מישהו חכם. :]מה הייתי עושה היום בלי זה?למרות שהיא כבר דיי הוחלפה בזמן האחרון אחרי שהתאפשר לי לחבר לרמקולים את הנגן שלי במקביל למחשב ללא כל סיבוך. :]אני דיי שונא ICQ, סתם קקה של ערסים (ברצינות!!!). משתמש רק כי לאנשים שאני מכיר יש.ככה שנישארתי בלי תוכנה אהובה... =(
פורסם 2007 במאי 1018 שנים AzureusMaxthonAudio Editor Propremiere 1.5WinrarItunes - חלקית גאונית,הסידור האוטומטי שלה שווה לתחתThe GodFather
פורסם 2007 במאי 1018 שנים Nero, כי המתחרה פשוט לא מספק את הסחורה דווקא BlindWrite הרבה יותר איכותית, מניסיון.
פורסם 2007 במאי 1018 שנים מחבר היום אימיול וכל הטורנטים שולטים קאזה סתם מלאה וירוסים ובקושי מוצאת משהו ואין לה כמעט לינקים ומה שיש הכל כמעט פגום...
פורסם 2007 במאי 1018 שנים Task Manager, כי איך היינו יודעים מה תופס הכי הרבה זיכרון ואחוזי שימוש במעבד בלעדיו.סתם, FlashGet הכי שימושי לדעתי.
פורסם 2007 במאי 1118 שנים CCleaner!ולעומת תוכנות אחרות שממשיכות להתנפח בגודל לגדלים עצומים (לפעמים גם כמה עשרות MB), היא עדיין בין הכי שימושיות, והיא גם לא ממש מכוערת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.