פורסם 2007 במאי 918 שנים :bash: :bash: זה MATLAB לא MATHLAB!!!!!! וכן זאת תוכנה גאונית אם כי איטית *קצת* לחישובים כבדים. : אוקיי, פשוט math נשמע קצת יותר רלוונטי. בכל מקרה, שמעתי על עוד תוכנה בסגנון - mathematics מכירים?
פורסם 2007 במאי 918 שנים Peace On Earth V1.0the software goal is to accomplish peace on earthit didnt start devolopment yet and i doubt it will pass compilation ever!!!!!sadlyI heard that it's been canceled... the developers said that this project is too big for them and that it could not be done with all the bugs in the system right now , the only way to finish it is to uninstall all previous beta's with the apps nuke.exe and start all over again with a new clean platform
פורסם 2007 במאי 918 שנים סולייטר תוכנה גאונית להעביר את הזמן , כאשר הבוס/מנהל רשת חוסם את האינטרנט ......
פורסם 2007 במאי 918 שנים :bash: :bash: זה MATLAB לא MATHLAB!!!!!! וכן זאת תוכנה גאונית אם כי איטית *קצת* לחישובים כבדים. גבר, תירגע....
פורסם 2007 במאי 918 שנים כל השנה אחרונה אני רואה רק את התוכנה הזאת בעיניים מתחיל להמאס לי ממנה MATLAB = MATRIX LABORATORY/ כי כל הייעוד שלה הוא שיעבדו באמצעות מטריצות.
פורסם 2007 במאי 918 שנים אה אוקיי חח חשבתי שזה mat מתוך math שמעת אולי על mathematics? אה וMATLAB גם פותרת אלגברה, חדוא וכו' עם דרך נכון? לא רק מטריצות?
פורסם 2007 במאי 918 שנים חחח מה? מה פתאום...מטלב זה כלי פיתוח, אתה פשוט מתכנת שם בצורה נוחה עם הרבה מאוד ספריות עזר ותמיכה בהרבה מאוד כלים (כולל כרטיסי DSP למינהם).הפיתוח הרבה יותר מהיר מ-C למשל.זה התחיל ככלי לימודי מסויים...היחודיות שלה היא שהיא עושה את הכל באופן דיי איטואיטיבי, אתה רוצה להכפיל 2 מטריצות? בבקשה יש כפל, לא צריך להעמיס אופרטורים ולא כלום.
פורסם 2007 במאי 918 שנים אני לא בטוח אם גוגל עשו את זה ראשונים אבל adsence ו- adwords שלהם הם בהחלט תוכנות גאוניות.אני חושב שהם התוכנות שמיצרות פחות או יותר הכי הרבה כסף לשניה בעולם...אה ומי שרוצה להגיד שאפליקציות אינטרנט לא נחשבות תוכנות... אז שידע שזו זירת התוכנה הכי גדולה היום.
פורסם 2007 במאי 918 שנים Basic התוכנה שהוכיחה שאפילו מייקרוסופט יכולים לכתוב משהו מקורי.עריכה: אחרי שכתבתי את ההודעה בדקתי וגיליתי שטעיתי כל השנים האלה וגם Basic לא הומצאה ע"י MS אז לא נשארה אפילו תוכנה אחת שאני יודע עליה שהם המציאו.
פורסם 2007 במאי 918 שנים Basic התוכנה שהוכיחה שאפילו מייקרוסופט יכולים לכתוב משהו מקורי.עריכה: אחרי שכתבתי את ההודעה בדקתי וגיליתי שטעיתי כל השנים האלה וגם Basic לא הומצאה ע"י MS אז לא נשארה אפילו תוכנה אחת שאני יודע עליה שהם המציאו.הביקורת הזאת היא כל כך 80's ולא אומרת כלום באמת - יש מעט מאוד חברות ש"המציאו" תוכנות.Welcome to the real world...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.