עבור לתוכן

מסך היטאצ'י 26 אינץ' למחשב ! דגם: 26LD9000TA

Featured Replies

פורסם

היי.. הציעו לי את המסך הזה ואין לי בעיה כספית עבורו.

אני שוקל להעדיף אותו על פני מסך DELL 2407W כיוון שלדל יציאות הקומפוננט באיכות ירודה.

הבעיה היחידה שלי היא שוב שאני חושש שהגודל יגרום לי אי נוחות בעבודה איתו.

המרחק המקסימלי ביני לבין המסך הוא בערך חצי מטר.

אבל גם בלי קשר מה דעתכם על המסך 26LD9000TA של היטאצ'י, הוא יותר טוב מהדל ?

והאם הוא מתאים לחיבור למחשב?

קישורים למסך:

http://www.easternhifi.co.nz/assets/resized/img/sm/264/8/SchaubLorenzVMD3700P_S_L-0-700-0-450.jpg

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=573724

פורסם

ה-DELL 2407 זה מסך למחשב(שיכול לשמש כטלויזיה) והיטאצ'י זה מסך רק לטלויזיה , אין מקום להשוות בניהם

פורסם
  • מחבר

אז למה יש לו חיבור VGA למחשב?

פורסם

להרבה מסכי טלוויזיה יש חיבור VGA ,אבל זה לא אומר שזה היעוד של המסך...

פורסם
  • מחבר

תשמעו.. אני פשוט מכיר מישהו שיש לו דגם גדול יותר של היטאצ'י וחיבר אותה למחשב ומשתמש בזה בלי בעיה..

אולי בכל זאת בארץ היא לא נחשבת למחשב אבל בכל זאת יכולה להיות מסך איכותי כמו של מחשב גם?

פורסם

תשמעו.. אני פשוט מכיר מישהו שיש לו דגם גדול יותר של היטאצ'י וחיבר אותה למחשב ומשתמש בזה בלי בעיה..

אולי בכל זאת בארץ היא לא נחשבת למחשב אבל בכל זאת יכולה להיות מסך איכותי כמו של מחשב גם?

אפשר לחבר ולהשתמש בתור מסך מחשב , אבל מסך איכותי זה בטח לא יהיה , להפיך זה יהיה גרוע

פורסם

המסך לא יכול לשמש כמסך איכותי למחשב בגלל הרזולוציה היחסית נמוכה שלו (ביחס לגודל כמובן).

בטח אם אתה יושב כל כך קרוב למסך. (מרחוק זה בסדר) - הכל יראה לך מגורען.

אם אתה מחפש מסך מחשב שיש לו גם כניסת קומפוננט איכותית, אל תחפש רחוק יותר (באנגלית זה נשמע יותר טוב) מהBenQ.

אני ממליץ לך להתאמץ וללחוץ על החנות שממנה אתה קונה שיתחייבו לדגם שיוצר החל מינואר 2007, שכן דגמים אלה גם לא מכילים את הבעיה עם הScaler, ותומכים באופן מלא בכל רזולוציות הHD, ללא מתיחה.

אמרת שאין לך בעיה כספית, אבל רק שתדע שהמסך הזה יקר מהדל (ואפילו טיפה יותר מהטלוויזיה שקישרת אליה).

פורסם
כיוון שלדל יציאות הקומפוננט באיכות ירודה.

בדל רק כשתראה דרך היציאה הזאת יהיה איכות ירודה.. בטלוויזיה כל זמן כשתהייה במחשב יהיה איכות ירודה.. ולא רק דרך יציאה מסויימת

DR NOOB הביא בעבר תמונות והראה שלו יש מסך 26 או 27 אינטש.. ורואים בו סבבה.. אבל יחסית לדל.. אני חושב שאין מה להשוות..

פורסם

האיש הירוק תן לי להבין משהו. לפני יומיים אתה אומר שאתה מחפש אלטרנטיבה ל DELL בגלל מדיניות הפיקסלים והיום אתה רוצה ללכת על ה24 אינץ' של DELL?

פורסם
  • מחבר

האיש הירוק תן לי להבין משהו. לפני יומיים אתה אומר שאתה מחפש אלטרנטיבה ל DELL בגלל מדיניות הפיקסלים והיום אתה רוצה ללכת על ה24 אינץ' של DELL?

בLCDTV - נותנים לך לפתוח את המחשב ולבדוק פיקסלים שרופים לפני הרכישה. באתי לשם כדי לקנות את המסך 20 אינ'ץ של דל או 22 עם הפאנל הנחות יותר.

וראיתי את ה24 אינץ' והתלהבתי מהגודל. אני מתכוון לקנות גם XBOX360 וחשבתי על זה שאם כבר אני קונה מסך אז שאני אהנה מהמוצר עד הסוף.

פורסם

אני הייתי הולך על הדל למרות האחריות.. אם נותנים לך לבדוק.. אין שום סיבה שיצוצו לך כמה פיקסלים שרופים.. נדיר ביותר..

ברור שאם לא יתנו לך לבדוק לפני זה ממש לא שווה..!

פורסם

הבנתי אותך.

אתה מדבר פה על הפרש של יותר מ2500 ש"ח.

בהצלחה!

פורסם

שמעת פעם על המשפט כל המוסיף גורע?

כדאי לך ללכת על בטוח, ובמקרה הזה זה הדל 24",

נכון שהיציאה שלו פחות איכותית מיציאת טלויזיה, אבל אל תשכח שאתה יכול לחבר את ה XBOX ל DVI או ה VGA (כנ"ל הממירים, עם מתאם)

פורסם
  • מחבר

שמעת פעם על המשפט כל המוסיף גורע?

כדאי לך ללכת על בטוח, ובמקרה הזה זה הדל 24",

נכון שהיציאה שלו פחות איכותית מיציאת טלויזיה, אבל אל תשכח שאתה יכול לחבר את ה XBOX ל DVI או ה VGA (כנ"ל הממירים, עם מתאם)

יש כבר ממירי HD של הוט שכבר מגיעים עם חיבור HDVI.

יכול להיות שאני ארגיש הבדל משמעותי באיכות של הBOX360 בין לחבר אותו לDVI או לחיבור VGA?

במסך LCD שהיה לי לא הרגשתי הבדל באיכות בין DVI לVGA.

אם יש הבדל אז אני אצטרך קנות את הגירסאת עלית של הXBOX כי ברגיל יש רק חיבור VGA.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים