עבור לתוכן

חובה לקרוא מבהיל.

Featured Replies

פורסם

1.בימים אלו מסתובבים קבצנים ברחובות ובצמתים

קבצנים אלו יושיטו אליכם יד בבקשה לקבל כסף קטן

בשום אופן אין לגשת אליהם/לתת להם כסף או אפילו לדבר איתם

מדובר במחבלים מתאבדים אשר חולים בשפעת עופות פרוסטטית

כל מגע עם האנשים האלו מדבק מאד

2.לפני כחצי שנה בפריס שבצרפת אישה הלכה לקולנוע כדי לראות סרט היא ישבה ופתאום הרגישה מין דקירה בישבן היא קמה המקום וראתה פתק אשר רשום בו ברוכה

הבאה לעולם האיידיס היא הלכה כעבור מספר ימים לבדיקות דם והתברר שהיא נשאית את המחלה הזאת(איידיס) הרופאים אמרו לה שיש לה סיכויי לחיות בין חודש ל6

חודשיים כעבור 4 חודשיים היא נפטרה מהמחלה הזאת אז אנשים,ילדים,זקנים ועוד נכבדים תמיד תבדקו את המושב הוא כל דבר אחר ציבורי לפני שאתם יושביים.

נא להפיץ הודעות אלו לכל מי שאתם מכירים

נתנאל קורן

• תגובות 36
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

הראשון נשמע כמו השטויות שיוצאות מהפה של מוכרים בערוץ הקניות שהם מוכרים מחשבים..

השני דווקא קרה

פורסם

לא קרה, אני חושב שהוכיחו את זה כבר, זו שמועה שמסתובבת בכל העולם.

עריכה:

אגב, אין כזה דבר שפעת עופות פרוסטטית.

פורסם

:screwy: :screwy: :screwy:

עד שאני לא רואה את המקור :lol: אני לא מאמין לעוף. :nono:

פורסם

אתה פשוט ילד מסכן...הא?

פורסם

שפעת עופות פרוסטטית??? שתוקפת את הפרוסטטה?!????

ולגבי השני אני אשמח להוכחה לכאן או לכאן... הסיפור הזה מסתובב הרבה זמן

פורסם

אם אתה נשא של איידס לרופאים אין יכולת להעריך כמה זמן תחיה... א. אתה יכול להיות נשא אידס שנים בלי שהמחלה תתפרץ. ב. המחלה תוקפת את המערכת החיסונית - מה שהורג אותך היא מחלה אחרת שהגוף לא יכול להתגונן נגדה (שפעת, דלקת ריאות וכו') לכן כיוון שהאידס עצמו לא הורג - אי אפשר להעריך מתי הוא יפגע בך... זה תלוי בכמה מהר תחטוף מחלה.

נשמע כמו קישקוש.

פורסם

וואי וואי וואי אלליי.

לאחר שראינו אדם שנדרס ולא זכה לתגובה מהציבור (שלא לדבר חס וחלילה על עזרה), באים אנשים עם לב רע , ועוד "ביום המעשים הטובים" שהוכרז עליו רישמית, ו"דואגים" לגזול את הפרנסה היחידה שנותרה לדיירי הרחוב שכל שנותר להם הוא לקבץ נדבות. הרי על כבודם הם כבר ויתרו, אז למה לדרוך על המסכנים כאלו עד שיגמר להם לגמרי . הרי כך מייצרים שנאה, שמביאה בסופו של דבר אף למעשי ייאוש.

אבל נדמה לי שאני מדבר לקירות, נכון ???

פורסם

2.לפני כחצי שנה בפריס שבצרפת אישה הלכה לקולנוע כדי לראות סרט היא ישבה ופתאום הרגישה מין דקירה בישבן היא קמה המקום וראתה פתק אשר רשום בו ברוכה

הבאה לעולם האיידיס היא הלכה כעבור מספר ימים לבדיקות דם והתברר שהיא נשאית את המחלה הזאת(איידיס) הרופאים אמרו לה שיש לה סיכויי לחיות בין חודש ל6

חודשיים כעבור 4 חודשיים היא נפטרה מהמחלה הזאת אז אנשים,ילדים,זקנים ועוד נכבדים תמיד תבדקו את המושב הוא כל דבר אחר ציבורי לפני שאתם יושביים.

נא להפיץ הודעות אלו לכל מי שאתם מכירים

נתנאל קורן

ואני חשבתי שמלמדים אנשים קצת על איידס בימינו, כזה אוסף של שטויות לא ראיתי בחיים שלי. :bash:

1. איידס ניתן לגלות שלושה חודשים אחרי ההדבקות יש בדיקות שיכולות יותר מהר אבל הן לא אמינות במיוחד.

2. איידס בדרך כלל מופיע 7 שנים בערך אחרי ההדבקות ב HIV ורק הורג אחרי 10 שנים.

3. בימינו נשא HIV יכול לחיות את שארית ימי חייו בלי לחלות בכלל באיידס כל עוד הוא לוקח את התרופות.

פורסם

וואי וואי וואי אלליי.

לאחר שראינו אדם שנדרס ולא זכה לתגובה מהציבור (שלא לדבר חס וחלילה על עזרה), באים אנשים עם לב רע , ועוד "ביום המעשים הטובים" שהוכרז עליו רישמית, ו"דואגים" לגזול את הפרנסה היחידה שנותרה לדיירי הרחוב שכל שנותר להם הוא לקבץ נדבות. הרי על כבודם הם כבר ויתרו, אז למה לדרוך על המסכנים כאלו עד שיגמר להם לגמרי . הרי כך מייצרים שנאה, שמביאה בסופו של דבר אף למעשי ייאוש.

אבל נדמה לי שאני מדבר לקירות, נכון ???

חלק מקבצני הנדבות הם נרקומנים שכספם אזל ולכן הם מבקשים את טובת ליבו של נהג שיתרום להם מעט כסף.

פורסם

בכל מקרה, מה שלא תעשו, אל תשתמשו בקונדומים האלה:

whatswrongwiththispicture.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים