עבור לתוכן

בעקבות ההודעה הקודמת שלי על 4 פיקסלים שרופים במסך XEROX XG-91D

Featured Replies

פורסם

ובכן, היום הגיע הטכנאי לביתי (פניה נפתחה ביום חמישי שעבר ונקבע ביקור ליום שלישי - היום, פשוט כי לא יכולתי לפני. זה המקום לציין את השירות הטוב של PAL - נותנת האחריות למסכי XEROX).

הטכנאי הגיע (עם מסך חדש), אמר שהוא לא רואה פיקסלים שרופים. הראתי לו אותם ע"י שימוש בתוכנת DPB (ולמי ששאל בקישור הקודם - הנה הקישור לאתר שלהם http://www.laptopshowcase.co.uk/downloads.php?id=1) והוא החליף את המסך בלי שאלות נוספות. כמובן שנתן לי לבדוק את המסך החדש בשביל לראות שאין בו פיקסלים שרופים (ואין).

סה"כ אני מרוצה מהמסך אבל הדעה שלי אינה מקצועית ובאותה מידה אני מרוצה מהיונדאי שיש לי (פאנל TN. לא זוכר את הדגם). השימושים שלי הינם משרדיים בלבד (סרטים אני רואה במער' קולנוע ביתית שמחוברת למחשב אחר ומשחקים כמעט שאני לא משחק ואם כן אז מדובר במשחקים "רגועים" יותר - NWN2 אבל עם המסך הזה עדיין לא יצא לי לשחק).

מדיניות היבואן היא החלפת מסך עם יותר מ 3 פיקסלים שרופים. מעבדת השירות טוענת לפיקסל שרוף בחודש הראשון ואח"כ ליותר מ 3. אני את המסך שלי לא קניתי עד שלא היה לי מייל מפורש מהמעבדה שהם מחליפים בחודש הראשון על פיקסל אחד שרוף (ואני מקווה שהם לא יחליטו עכשיו להתחיל להשרף ...).

מסקנות אישיות שלי - להתעקש על מסך נקי מפיקסלים שרופים ! זה שאתם לא קונים מסך ב 3000 ש"ח לא אומר שהפיקסל השרוף במסך של 1400 ש"ח לא יעשה לכם נאחס כל פעם שתסתכלו עליו.

זהו ...

קישור להודעה הקודמת שלי - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=256946.0

פורסם

מזלך שזה לא דל ;)

וקישטא למה פתחת תרד חדש כשבקודם עוד מחכים לתשובות ממך באותו נושא?

פורסם

זה נכון מה שאומרים שעם מסך כזה דו שימושי

אתה יכול לקרוא מייל ולהסתרק מול המסך ביחד ?

(השתקפות כמו מראה חהחה )

פורסם
סה"כ אני מרוצה מהמסך אבל הדעה שלי אינה מקצועית ובאותה מידה אני מרוצה מהיונדאי שיש לי (פאנל TN. לא זוכר את הדגם).

ובעצם זה מראה שבנאדם ממוצע לא שם לב כזה להבדל בין MVA פשוט לTN..

לדעתי כבר עדיף לקנות את הCMV 22 אינטש במקום מסך כזה.. המחיר שלו ירד ל1390 אולי הוא מסך TN אבל אחרי הכל זה 22 אינטש..

ובנאדם ממוצע לא שם לב לכזה הבדל באיכות בין הXEROX למסך TN אחר(לפחות ככה אומרים)

מה לגבי הVP930 האיכות בו הרבה יותר טובה מהXEROX? וגם משתמש ממוצע היה שם לב לזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים