פורסם 2007 במאי 818 שנים אני יושב במרחק 80 ס"מ , ממסך 24 LCD , אבל הגדלתי את הפונטים , אחרת זה בלתי נסבל לקרוא ברזולוצייה של 1920X1200
פורסם 2007 במאי 818 שנים בקשר לעריכה שלך, הנקודה הזאת די ברורה, גם לפני שטרחת להסביר לנו שמסכים לא פולטים קרינה. שטויות במיץ עגבניות. תשאל כל אחד שמאמין במיתוס של "מסכים פולטים קרינה" ותראה שהוא יגיד לך משהו בסגנון "מי שיושב יותר מדיי מול המחשב דופק את העיניים בגלל הקרינה של המסך". בקיצור, תפסיק לבלבל את השכל כדי לנסות לצאת "גבר", בחייך.. : הבן אדם טען שמסכים "זה דבר מסוכן כי הם פולטים קרינה ואסור לשבת קרוב אליהם!!!11" ואמרתי לו בגדול שפשוט יצא מהסרט.. אין לי כוונה להגיב יותר בנושא הזה, אז אם אתה רוצה להמשיך לחפור - be my guest.
פורסם 2007 במאי 818 שנים מחבר הבן אדם טען שמסכים "זה דבר מסוכן כי הם פולטים קרינה ואסור לשבת קרוב אליהם!!!11" ואמרתי לו בגדול שפשוט יצא מהסרט..שתוק שתוק יא מעאפן, כולה אמרתי שמעצבן לשבת רחוק כי המסך דק, מה אתה דוחף לי מילים לפה... ;D
פורסם 2007 במאי 818 שנים 70 ס"מ כשאני גולש סתם או מקליד, בערך 45 ס"מ בקריאה מרוכזת או כשאני מניח את הראש על היד (לרוב בקריאה מרוכזת).מסך CRT 19".ממה שאני קורא פה, הרבה אנשים שעובדים עם LCD אכן יושבים במרחק גדול יותר, אם כן, איך הכתב לא נראה לכם קטן?אני עובד על גודל הפונט כמעט-הכי-קטן, ככה שאולי זה קשור.אני מפחד מהמעבר לLCD, במיוחד כשזה יהיה ברזולוצייה גבוהה.
פורסם 2007 במאי 918 שנים מסכים לא פולטים קרינהזה באמת נכון? תמיד בילבלו לי ת'שכל.. שזה פולט קרינה.. ושעדיף להתרחק כמה שיותר כי זה יהרוס לי את העיניים.. (לפחות על הCRT אמרו לי על הLCD לא..)תוך שבוע לא תבין איך יכולת לעבוד ברזולוציה המחרידה הזאת(של הCRT)חח שזה בדיוק גם מה שהיה לי..
פורסם 2007 במאי 918 שנים חחח לרגע לא חשבתי שכזאת קרינה..התכוונתי לקרינה כזאת שאומרים שהורסת תעיניים..לפחות אם רואים קרוב.. חוצמיזה תמיד אומרים לא לראות טלוויזיה מקרוב.. למה? (וזה באמת נכון בנוגע לטלוויזיה.. אח שלי יש לו מספר 6 בגלל שהוא היה נדבק לאמא של הטלוויזיה)
פורסם 2007 במאי 918 שנים גם ככה אין ממש מה לראות בטלוויזה (חוץ מסדרות טובות, שגם את זה מורידים)17 CRT, קצת יותר מהמרחק של כול היד
פורסם 2007 במאי 918 שנים אז ככה שאתם אומרים שאין לי שום בעיה לקנות מסך 32 אינטש למחשב.. ולשבת ממנו במרחק של 80 סנטימטר ככה (חוץ מבעיה כספית חח)וזה לא יגרום לי לשום בעיות בעיניים.. ??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.