עבור לתוכן

Xerox xg-91d מול Lenovo 192p

Featured Replies

פורסם

שני המועמדים הגיעו לקו הסיום, ונשארה התלבטות אחרונה.

הלנובו עם זמן תגובה איטי ( למרות שהוא כנראה ה"אמיתי" ולא אפור-אפור ) , יש למישהו נסיון איתו?

על הזירוקס יש יותר מידי ביקורות רעות ( כולל אחת טריה בפורום ) על פיקסלים מתים, ולכן תחושת הבטן אומרת לא לקנות..

עצות יתקבלו בברכה...

פורסם

תסתכל בכל אתר בחול הXEROX מופיע כ25MS וזאת הסיבה שהעדפתי סמסונג 203B באותו המחיר.

אין לאף אחד מידע אמין שגירסת ה8MS לא כוללת פנאל TN.

בכלל יש עליו מלא ביקורות שלמרות איכותו כמות הפיקסלים השרופים היא מכה בדגם הנל.

פורסם

הלנובו עדיף בגלל הארגונומיקה ובגלל שהציפוי שלו לא משקף.

פורסם
  • מחבר

לפי http://www.ciao.co.uk/Lenovo_ThinkVision_L192p__6515194 מתאם בעיקר לשימושים משרדיים :

The L192p is best suited for general business applications such as word processing,

spreadsheets and business graphics

.

וזו בערך הביקורת היחידה שמצאתי עליו באנגלית. לצערי יש אותו בתצוגה בפנדה בקיסריה, ומאחר ואני חיפאי צריך לתכנן נסיעה מיוחדת...

עדיין זמן התגובה האיטי שלו מציק לי. נכון שמבחינה רישמית זה לא אומר כלום אבל עדיין , למרות שרוב השימוש יהיה משרדי, אני לא רוצה להתאכזב כשאני רואה סרט או משחק.

אולי בסוף נקנה פאנל TN שאני יכול לבחון אותו.

פורסם

תשמע אני בהתחלה התאכזבתי מה203B שקניתיב1200 שח. אולי פסיכולוגית משום שהוא TN פאנל אבל התרגלתי והוא מעולה לא ראיתי חוץ מבאתר הזה שכל כך קוטלים את המסכים הללו עם פנאל של TN וחברה מוכרת בייחוד לשימושים שלך.

כמו כן התייעצתי עם אנשי מקצוע מחיון לגבי החלפה ל971P והם אמרו לי שמנסיון רק גרפיקאי ירגיש בהבדל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים