עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ביילין פועל לביטול גיוס החובה

Featured Replies

פורסם

לא מסכים איתך, יש מספיק פטריוטים שמוכנים להתגייס ולסכן את חייהם ואם תוסיף את מס' שכירי החרב שיתגייסו אם ה"משכורת" הצבאית תהיה ברמה נורמלית אז תגיע כמעט לכמות המגויסים היום.

אתה יותר מידי אופטימי, בשעת אמת לפחות 50% מהפטריוטים האלה שאתה מדבר עליהם יתקפלו ויתחילו עם תירוצים, כלב שנובח.. אתה יודע.

וחוץ מזה גם אם כן נגיע לאותה כמות מגוייסים אתה באמת חושב שצה"ל יוכל להחזיק את אותה כמות חיילים ולהוציא עליהם פי 5 יותר כסף? אין סיכוי, גם ככה תקציב הבטחון במדינה הוא הגדול ביותר ובא על חשבון כל שאר התקציבים

• תגובות 42
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

עד כמה שזה יפה ונחמד, ועד כמה שלביילין בטח יש השראה מיובל המבולבל ומטובטוב הגמד, זאת עדיין הצעה קצת מטופשת. בלי צבא (שחלק גדול ממנו זה צבא החובה), כולם פה יכולים לנשק את האשכים שלהם לשלום, כי אין סיכוי שהמדינה הזאת תשרוד יומיים.

עריכה: וכמו שציין הטיפוס מעליי, בשביל למשוך אנשים לצבא במצב הזה יצטרכו להגדיל את התקציב פי די הרבה, וגם ככה המדינה הזאת היא לא ממש הכי עשירה בעולם.

פורסם
  • מחבר

אם יש כאן מישהו שמעוניין לבצע את אחת העבודות המסוכנות בעולם תמורת משכורת זנות - תתכבדו.

פורסם

כן, כי להיות תוכניתן בממר"מ ולקבל ניסיון מקצועי שכמעט ואין לו תחליף - זה ממש מסוכן.

וכן, יש דברים שעושים גם בלי לקבל עליהם מיליונים, חלק מהם מסוכנים.

פורסם

"ביילין משוכנע, שהפיכת השירות הצבאי לרשות לא תקטין את ממדי הגיוס, בשל המוטיבציה הגבוהה"

^מה הוא דפוק? איזה מוטיבציה גבוהה? בכל שנה מתגייסים פחות ופחות...

בכל מקרה הצעת החוק הזאת בטוח לא תעבור :nono:

לדעתי זה רעיון גרוע. כולנו חייבים לתרום את חלקנו כאזרחים של מדינת ישראל ולעשות את ה3 שנים האלה.

פורסם

אם השטות של הבן שרמוטה המתועב עוברת בכנסת, אני מבקש מההורים לרדת מהארץ.

פורסם
  • מחבר

ולא תתגיייס להצלת מדינת היהודים? :nixweiss:

פורסם

אני מתקשה למצוא את הקשר.... לקרבי אני ממילא לא אוכל להתגייס בגלל בעיות אורתופדיות, אבל אני מתכוון לעשות את המקס' שאני יכול...

האירוניה היא, שהשמאל מציג את עצמו כ"מי שאכפת לו מכולם" הסוציאליסט, הדואג. ומי שתורם בסופו של דבר לבטחון במחיר חייו ודמו הם הימנים והציונים.. שמתגייסים.

השמאל והססמאות לא עומדים במבחן התוצאה.

פורסם
  • מחבר

לשמאל לא אכפת מכולם, לשמאל אכפת שכל אחד יעשה כרצונו כל עוד רצונו לא כולל כפייה של עצמו על האחר ומשיוויון והגינות.

פורסם

feedmeh, גם אני לא יוכל לקרבי מסיבות אורתופדיות(MDI מישהו?) אבל אני לא רואה במה עוד אני יוכל להועיל לצבא. מבחינתי אידאלית יהיה ללכת ללמוד ולא לבזבז 3 שנים כמזכירה של מישהו, ותאמין לי שאם הייתה לי הזדמנות הייתי רץ לקרבי. באמת.

פורסם

אין לנו את הפרבילגיה לקוות שמספר המתגייסים לא ישתנה, ואז פתאום נגיד ב-2013 לגלות שמשום מה רק 5% התגייסו. זה הימור מסוכן מדי, וסוריה, איראן, לבנון, החיזבאללה, החמאס, הפתח, הג'יהאד האיסלמי, גדודי חללי אל אקצה וכו' ירצו וינסו לנצל בחוזקה כל מצב של החלשות הצבא שלנו - מה שיתבטא במקרה הטוב ביותר פיגועים וקאסמים ובמקרה הרע במלחמה.

פורסם

מוסף רק לדעתי,זה דבר הכי מסוכן שיכול להיות במיוחד למדינה קטנה,שכירי חרב זה דבר מסוכן ביותר.

מוסיף אין ולא היה כמו צבא העם הכי טוב שיש.

פורסם

אני מתקשה למצוא את הקשר.... לקרבי אני ממילא לא אוכל להתגייס בגלל בעיות אורתופדיות, אבל אני מתכוון לעשות את המקס' שאני יכול...

האירוניה היא, שהשמאל מציג את עצמו כ"מי שאכפת לו מכולם" הסוציאליסט, הדואג. ומי שתורם בסופו של דבר לבטחון במחיר חייו ודמו הם הימנים והציונים.. שמתגייסים.

השמאל והססמאות לא עומדים במבחן התוצאה.

ביילין מייצג את השמאל הקיצוני. רוב השמאל עושה צבא. תזכיר לי כמה צבא עושים הדוסים הימניים בדיוק? (לא מהמחנה הלאומי, אלה שחושבים שצריך להשמיד את הערבים אבל חס וחלילה לצאת מהישיבה, ולא חסרים כאלה).

המקרה הקיצון הוא לא הרוב והוא בהחלט לא הדוגמה. בדיוק כמו שאני לא אקח מביילין דוגמה, אני לא אקח מליברמן דוגמה. זו נבלה וזו טרפה. קיצוניות אף פעם לא הייתה טובה. הכי טוב באמצע, עם פשרות לכאן ולכאן. שום דבר לא יכול להפתר במלחמה, אבל שום דבר לא יכול להפתר בלי לוחמה.

פורסם

מה מעולה?

משתמט מנאייק .. רוצה לעשות כסף בזמן שהחברים שלך (בעצם, לא חברים.. אתה אפס לא מגיע לך תואר חבר) מקריבים את עצמם למענך ולמען שאר האזרחים במדינה.

אנשים כמוך הייתי שולח על רקטה לערבים.

פורסם

ומה אם המילואימניקים :silly: מה אנחנו עציצים!

לפחות שיוריד את המס הכנסה המזורגג למילואימניקים, ככה השכן שלי לא יצחק עלי שאני כמו אהבל עוד עושה מילואים. :screwy:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.