פורסם 2007 במאי 718 שנים אהלן :}אני נמצא על רזולוציה מקס' של מסך רחב 19 אינץ' של סמסונג 9311440 900ובאחד המשחקים שאני משחק אין את הרזולוציה המתאימה מה אפשר לעשות במקרה?וגם שאני לוחץ מאפיינים על השולחן עבודה יש לי תרזולוציה לבחור אז יש לי שם רק 3 אופציות800 על 6001024 על 7681440 על 900אפשר לעשות שיהיה לי עוד רזולוציות באמצע ?זה ממש קצת ולא טוב לי
פורסם 2007 במאי 718 שנים ברוב המשחקים היום יש את האפשרות להגדיר את המשחק לרזולוציה של מסך רחב, אבל אם אין אז יש איזשהו פורום של מסכים רחבים ויש להם פאטצ'ים למשחקים שלא תומכים ברזולוציה וזה מוסיף את הרזולוציה ככה שאין לך מה לדאוג- רק הבעיה היא שאני לא זוכר את כתובת הפורום- חיפוש קטן ואתה מוצא אותו פה או שתחכה למישהו אחריי לתת לך מקווה שעזרתי..
פורסם 2007 במאי 718 שנים מחבר אוהב אותך מותקאני מחפש אבל גם משו שיוסיף לי עוד רזולוציות בהגדרות מסךכשלוחצים מאפיינים יש הרי לבחור..ואני רוצה עוד רזולוציות שם
פורסם 2007 במאי 718 שנים אם יש לך Geforce כלשהו יש הוראות כאן.אם יש לך Radeon אז יש משהו דומה בדרייברים, אבל לא הצלחתי למצוא הסבר נוח (ואין לי Radeon), אם יהיה צורך אפשר לחפש ב-Manuals של הדרייברים שלהם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.