פורסם 2007 במאי 818 שנים מחבר עובדה?מישהו מאיתנו השווה מסך 2007WFP עם פאנל S-IPS למסך 2007WFP עם מסך SPVA צד בצד וראה בהכרח מי יותר טוב? ועדיין כולנו (כולל אני) מודאגים נורא מאיזה פאנל נקבל.
פורסם 2007 במאי 818 שנים אני לא ממש זוכר מי, אולי BAGHEERA או TMPUSR, אבל מישהו פתח דיון על ההבדל בין שני הפאנלים, והעלה תמונות שלהם זה לצד זה, וראו הבדלים משמעותיים, במיוחד כאשר צופים מהצד ומלמעלה.תריץ חיפוש בפורום ובטוח תמצא את הדיון.
פורסם 2007 במאי 918 שנים יש גם מסכי 22" TN שעולים 600 שקל פחות ויותר, אז ?הCMV 22 אינטש כבר פחות 900 מהDELL..SPVAבאיזה איכות הSPVA? כמו של MVA?
פורסם 2007 במאי 918 שנים אני לא ממש זוכר מי, אולי BAGHEERA או TMPUSR, אבל מישהו פתח דיון על ההבדל בין שני הפאנלים, והעלה תמונות שלהם זה לצד זה, וראו הבדלים משמעותיים, במיוחד כאשר צופים מהצד ומלמעלה.תריץ חיפוש בפורום ובטוח תמצא את הדיון.אם תוכל, תמצא בבקשה את הדיוןעם כל הכבוד ל SIPS שהיא טכנולוגיה מדהימה ביופיה, ה TN מתפתח הרבה יותר מהר והוא תופס את רוב נתח השוק היום, יכול להיווצר מצב שעכשיו דווקא ה TN יהיה שווה באיכותו ל IPS (רק בגלל קצב הפיתוח המהיר)
פורסם 2007 במאי 918 שנים גם משפחתיות קטנות תוספות את רוב השוק היום אבל ממש לא נדמה לי שהם יתעלו על מכונית היוקרה בזמן הקרוב..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.