עבור לתוכן

בעיות עם מסך DELL 2007WFP - זקוק לעזרה

Featured Replies

פורסם

שלום,

רכשתי בשבוע שעבר מסך DELL 2007WFP (למתעניינים - גירסה A04, פאנל RT803 - כנראה S-IPS, תוצרת צ'כיה).

בגדול המסך נראה לא רע אבל יש כמה בעיות:

- על גבי גוונים של אפור (לדוגמא אתרים מסויימים, רקע של תוכנות גרפיות) וכן בדסקטופ עצמו יש הבהוב ניכר - FLICKERING, כן כמו CRT עם קצב רענון נמוך. בדקתי בפורום של DELL ארה"ב ומתברר שזה באג ידוע בדגם הזה בייחוד כאשר יש שימוש ב- VGA. האם מישהו נתקל בתופעה זו והאם יש פיתרון?

- הכבל חשמל משום מה לא הגיע בקופסה ולנציגות של DELL אין כלל חלקי חילוף למסכים אז הם הביאו לי כבל משומש...

- אשמח לקבל הגדרות לצבעים כדי להגיע ל- 9500 קלווין. חיפשתי הגדרות ולא מצאתי ואין לי תוכנות/ציוד לקליברציה.

תודה!

פורסם

תשתמש ב-DVI

פורסם

איזה כרטיס מסך יש לך?

פורסם
  • מחבר

שלום לכולם,

1. אני משתמש בלפטופ, כך שיש לי רק יציאת VGA ואין לי אפשרות להשתמש ב- DVI.

2. הכרטיס הגרפי הוא 945GM מובנה של אינטל. הוא תומך בכל הרזולוציות של המסך, כולל המקסימלית של 1680x1050 והתופעה חוזרת על עצמה בכולן.

3. אין מדובר בבעיה שנגרמת מכבלים. ליתר בטחון החלפתי 3 אחרים שהיו לי (כולל כבלים מסוככים באיכות גבוהה) לא היה שום שינוי.

4. לפי הפורומים של DELL ארה"ב מדובר בבאג של המסך שקורה תמיד ב- VGA. התופעה ניכרת משום מה בעיקר בחלקו הימני של המסך.

אשמח לסיוע.

פורסם

איזה סיוע מעבר לזה שזה בעיה ידועה ?

פורסם

איזה סיוע מעבר לזה שזה בעיה ידועה ?

סיוע אולי הוא לא יקבל אבל צריך להגיד לו תודה על המידע, מניח שיש עוד כמה שאין להם DVI וחשבו לקנות את המסך הנ"ל.

פורסם

תגידו הבעיה הזו נכונה גם על ה-2407?

פורסם

יש עדכון קושחה לדבר הזה, אני לא בטוח שיש בישראל אבל קראתי בגוגל באחד הפורומים (PRAD נראה לי) שהם מצאו דרך לתקן את זה חלקית...

היתי ממליץ לחפש

פורסם
  • מחבר

עשיתי חיפוש מקיף גם בפורומים של DELL ארה"ב וגם באינטרנט. לא נתקלתי בשום פיתרון לבעיה וגם לא עדכון קושחה, מה גם שיש לי A04.

אגב, עשיתי בדיקה וחיברתי את המסך ל- DVI של חבר ושם עדיין רואים הבהוב אבל הוא נסבל. ב- VGA ממש רואים את ההבהוב והוא מעצבן ומעייף את העיניים, בייחוד על רקעים אפורים וכהים, החל מהרקע השמאלי של ה- OUTLOOK EXPRESS וכלה בזה של תוכנות גרפיות.

בקיצור, ממש לא מומלץ למשתמשי VGA.

פורסם

ואי אפשר לשנות את הרקע ? ד"א ב DVI לא אמור להיות בעיות כאלו, אולי יש לך בעיה במסך (ניסית גם לשחק עם הבהירות וניגודיות ?)

פורסם

ככ מפארים את המסך הזה ומתסבר שמסביב הכל חובבני.

פורסם

אני מסכים. נראה שמרוב טכנוקראטיות אנשים איבדו פה פרופורציות. מפמפמים כאן את האותיות S-IPS כל הזמן .

בפועל אם לוקחים 22 אינץ' TN טוב ומציבים אותו מול 20 אינץ' S-IPS ואז אומרים לך שהמסך הגדול יותר עולה 300 ש"ח פחות - מבלי לברבר על טכנולוגיות וכו' - אין מצב שמישהו ייקח את ה 20 אינץ'.

פורסם

בפועל אם לוקחים 22 אינץ' TN טוב ומציבים אותו מול 20 אינץ' S-IPS ואז אומרים לך שהמסך הגדול יותר עולה 300 ש"ח פחות - מבלי לברבר על טכנולוגיות וכו' - אין מצב שמישהו ייקח את ה 20 אינץ'.

לא מסכים בכלל,הטכנולוגיות שונות,ו S-IPS יותר טוב ואכותי בהרבה.

פורסם

אני מסכים. נראה שמרוב טכנוקראטיות אנשים איבדו פה פרופורציות. מפמפמים כאן את האותיות S-IPS כל הזמן .

יש גם מסכי 22" TN שעולים 600 שקל פחות ויותר, אז ?

פורסם
  • מחבר

TN אולי תיאורטית פחות טוב, אבל סמסונג עושים איתו עבודה מצויינת. 2007WFP החליף אצלי את הסמסונג 710T, מסך בין שנתיים וחצי שמשתווה לפחות מבחינת שימוש יומי ל- 2007WFP בכל מובן (ארגונומטרייה מצויינת, צבעים וחדות) וכמובן, גם לא מהבהב ב- VGA כמו ה- 2007WFP.

בנוסף, כולם מפחדים שיקבלו את ה- SPVA בדגם הזה, כאשר בפועל פאנל מסוג SPVA נמצא בטלווזיות LCD של סוני וסמסונג שמובילות היום את התחום בעולם, הרבה לפני LG-PHILLIPS עם מסכי ה- IPS שלהם. סתם נקודה למחשבה.

בסופו של יום, בשנה האחרונה הוציאו כבר ארבע גירסאות ל- 2007WFP ועדיין לא הצליחו לתקן את הבאגים שלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים