עבור לתוכן

המחשב מזהה רק 1GB של RAM מתוך 2GB מותקנים.

Featured Replies

פורסם

שלום, קניתי בארהב 2gb ראם(2 סטיקים של 1), התקנתי אותם היום (יש לי לוח אם P4s800d-x של Asus). יש לי גם Xp וגם ויסטה על המחשב\ שניהם מזהים באפשרויות של המחשב שלי רק ג'יגה ראם יחיד, כך גם הביוס, אך שאני נכנס לcpu-z, אני רואה 2gb של ראם.כבר צלצלתי לאסוס בארהב, הם לא ממש עוזרים והנציגים שם לא אדיבים במיוחד, עדכנתי גירסת ביוס, זה לא עזר וכבר נמאס לי לבזבז כסף בשיחות חוץ אז למישהו כאן יש פיתרון?

תודה מראש,

עידן:)

פורסם

איזה חברה, תדר, תזמונים, פרט קצת...

ושמתי לב שעל לוח האם שלך אפשר להתקין רק DDR...

ותביא גם את מס' הדגם של הזיכרון...

פורסם
  • מחבר
untitledjj4.jpg
פורסם
  • מחבר

הנה, יש יותר כי הוספתי את ה512 שהיו לי לסלוטים המשניים כי הם באותה מהירות אז לא משנה, אגב, זה לא קשור לבעיה, כי בהתחלה הסרתי אותם ואחר כך החזרתי אותם כדי להתנחם שיש לי יותר מג'יגה...:

untitledmf2.jpg

סתם שאלה, ראיתי בביוס שהדברים שמופיעים כמו CAS# LATENCY וכאלה מופיעים גם בביוס, אבל הם מוגדרים על אוטומטי?יש קשר?

פורסם

עכשיו אני לא מבין.

נראה שיש לך 2.5 ג'יגה.

איפה הוא מראה לך ג'יגה אחד בלבד?

פורסם
  • מחבר

תתעלם מהחצי ג'יגה שיש כרגע, רק בCPU-Z זה מראה את ה2.5GB, במחשב שלי זה מראה רק 1.5GB(מקודם שלא היה חצי גי'גה אז רק 1GB), הנה צילום מסך מויסטה:

untitledon8.jpg

אותו דבר בXP ובביוס. אם זה כל כך חשוב אתה רוצה שאני אצלם בפלאפון את הביוס?..אין שם פרטים חשובים כתוב אותו דבר שיש 1.5GB...

פורסם
  • מחבר

help?//...

פורסם

תוודא שגם הסטיק שהוא לא מזהה תקין.

פורסם
  • מחבר

תוודא שגם הסטיק שהוא לא מזהה תקין.

לא הבנתי מה אמרת...

פורסם

יש לך כרטיס מסך משולב שלוקח את הזיכרון איזה לוח יש לך רוב הלוחות הישנים של הפנטיום/סלרון 4 תומכים עד 2048 מגה של זיכרון יש לך DDR ושני סלוטים של זיכרון אולי בעיה שדורשת איפוס ביוס ע"הוצאת הסוללה על הלוח וניתוק החשמל לחקות דקה והביוס מיתאפס (תיבדוק עם הביוס מראה הגדרות שונות)

פורסם
  • מחבר

יש לך כרטיס מסך משולב שלוקח את הזיכרון איזה לוח יש לך רוב הלוחות הישנים של הפנטיום/סלרון 4 תומכים עד 2048 מגה של זיכרון יש לך DDR ושני סלוטים של זיכרון אולי בעיה שדורשת איפוס ביוס ע"הוצאת הסוללה על הלוח וניתוק החשמל לחקות דקה והביוס מיתאפס (תיבדוק עם הביוס מראה הגדרות שונות)

יש לי כרטיס מסך רגיל לא משולב או משהו כזה, יש לי לוח שתומך עד 4 ג'יגה זיכרון\המחשב כבר היה מנותק למעלה מדקה ששיחקתי עם המיקום של הזכרונות, וגם אם זה היה צריך איפוס זה היה כי זה היה תקוע על אותה כמות זיכרון קודמת ולא על חלק מהנוכחית לא?-ובלי קשר הביוס כבר התאפס בעדכון הגירסא...

פורסם

ליפני העדקון הזיכרון זוהה כ 2 ג'יגה

מה הדגם של הלוח אתה יכול לתת

פורסם

שים רק אחד מהזכרונות ותבדוק מה קורה אם הכל תקין שים רק את השני ותבדוק אם הכל עדיין תקין אז זה כנראה בעייה בלוח, אם אחד מהזכרונות בכלל לא מזוהה אז מצאת את הבעייה.

פורסם

יש לי גם לוח כזה (חרא לוח אה?)..

תנסה לשים את הסטיקים על השני סלוטים הכחולים כתוב בחוברת שזה אמור לעבוד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים