פורסם 2007 במאי 718 שנים לפי דעתי צריך לסגור את הפער הגדול הזה אחת ולתמיד...צריך לעלות את הריבית וליצב את הדולר ב-3.5 ש"ח.
פורסם 2007 במאי 718 שנים איזה מישהו אמר לי..שהוא רוצה לקנות איזה 10 אלף דולר עכשיו שהשער בתחתית -ואז למכור הכל שהשער יגיע לאיזה 4.5 , האם זה הגיוני שהשער יעלה בכלל ? :-X
פורסם 2007 במאי 718 שנים מחבר התחזיות אומרות שהדולר יתחיל לעלות רק בQ3 של השנה וגם אז אין ארובה(איך כותבים את זה?) שהוא יעלה יותר מדי.
פורסם 2007 במאי 718 שנים ומצד שלישי התחזיות מדברות גם על שפל של 3.7. איזה חמור אני שלא לקחתי משכנתא צמודה לדולר
פורסם 2007 במאי 718 שנים ומצד שלישי התחזיות מדברות גם על שפל של 3.7. איזה חמור אני שלא לקחתי משכנתא צמודה לדולר איזה חמור שלקחת משכנתא,בכלל ?
פורסם 2007 במאי 718 שנים ומצד שלישי התחזיות מדברות גם על שפל של 3.7. איזה חמור אני שלא לקחתי משכנתא צמודה לדולר מי ידע שכך יהיה
פורסם 2007 במאי 718 שנים התחזיות אומרות שהדולר יתחיל לעלות רק בQ3 של השנה וגם אז אין ארובה(איך כותבים את זה?) שהוא יעלה יותר מדי.ערובה...
פורסם 2007 במאי 718 שנים לזה שקנה 500$, תקנה עוד 500$ וכשהוא יעלה (בטוח מתישהו הוא יעלה) תרוויח... אני חושב לקנות דולרים עכשיו ולמכור שהדולר יגיע לשיא (בקרוב בטח)!
פורסם 2007 במאי 718 שנים לזה שקנה 500$, תקנה עוד 500$ וכשהוא יעלה (בטוח מתישהו הוא יעלה) תרוויח... אני חושב לקנות דולרים עכשיו ולמכור שהדולר יגיע לשיא (בקרוב בטח)!קודם כל השקעה של 1000$ זה דבר מגוחך ולא תרוויח הרבה גם אם הוא יעלה חוץ מיבמצב מאוד קיצוני השקעות עושים בסכומים רצינים יותר שנית השקעות במטבעות זה דבר מאוד מסוכןוגם גדולים יכולים ליפול בזה שלא לדבר על קטנים הדולר תאורטית יוכל לרדת ל3.5 ובמצב קיצוני יכול להיות משבר גדול בכלכלה של ארצות הבריתשתוריד אותו לזנות אז אני לא הייתי מהמר עליו
פורסם 2007 במאי 718 שנים זה היה בדיחה להשקיע עוד 500$. הקוונה שצריך להשקיע בדולר. וכאשר משקיעים במטבעות לוקחים סיכון (ועובדה שהוא לקח סיכון והשקיע...)
פורסם 2007 במאי 718 שנים תיראה מטבעות זה כמו הימור מאוד מסוכן שאפשר להרוויח הון או להפסיד תתחתונים אני אישית מיתרחק מהשקעות כאלה ובכלל כל אחד ניהיה מגיד עתידות יעלה ירד בתכלס כרגע אתה לא יכול לדעת הדולר יורד בגלל כל מיני סיבות וישראל לא משפיע כמו דברים הרבה יותר גדוליםולך תידע מה יקרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.