עבור לתוכן

עזרה עם ויסטה מקורי-מאוד מאוד מאוכזב!

Featured Replies

פורסם

הייי אחרי כמה חודשים בודדים שאני עובד עם הויסטה הלא מקורי (תקופת ניסיון) החלטתי שהוא טוב ולא עושה בעיות וקניתי מקורי

מאז הכל התחיל להיות גרוע האודיו מידי פעם פשוט נתקע עד לריסטרט מלא, משום מה פתאום אין קליטה באינטרנט האלחוטי (מ100 ירד ל60-70 %)

האיי סי קיו 6 כל הזמן התנתק אז חשבתי שזה בעיה של הגירסה וחזרתי ל5.1 שעכשיו משום מה אני לא יכול לראות את השמות של מי שאני מתכתב איתו (רק סימני שאלה)

הרבה פעמים הוא נתקע סתם כדי "לחשוב"

וזה אחרי שאני לא מתייחס לקטע שכדי לעבוד לתפריטים באנגלית הייתי צריך לחבר את האינטרנט להכנס לupdate להוריד חצי שעה עידכון ואז להתקין עוד 1 ג'יגה של תוכנה

בקיצור מאז המקורי אני רק סובל פה ואם למישהו יש הצעה לפתרון לכל אחת מהבעיות הנ"ל היא תתקבל בברכה

חשוב לציין שלמרות שהקודם לא היה מקורי היה לו update בלי בעיות ולא נגעתי בכלום מאז ההתקנה שלו ופה אותו דבר רק שאני כל הזמן צריך להתעסק איתו שיעבוד כמו שצריך

פורסם

מה המפרט שלך?

סרקת לספייוורים/וירוסים?

פורסם
  • מחבר

חחחחחחח מה אני יעשה לא אני אישית קניתי, קנו לי

המפרט שלי טיפה ישן...

barton 2600+

לוח של an7 של abit

1 גיגה ראם

ו200 גיגה דיסק....

אבל זה לא משנה כי הויסטה כבר עבד טוב אצלי ולא היו לי תלונות זה רק עכשיו עם ההתקנה של החדש

פורסם

שטויות, מה זה משנה איזו גירסה! אתה יכול להוריד דרך ה updates את הקבצים של הגירסה באנגלית ואז דרך החלון שפות לשנות את שפת הממשק!!!

אחד השינוים היותר מועילים בויסטה... אם אתה רוצה לראות בדיוק איך זה עובד, חפש בנענע מחשבים יש שם מלא מדריכים לויסטה.

פורסם

קנית גרסה עברית? ויסטה? :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

שטויות, מה זה משנה איזו גירסה! אתה יכול להוריד דרך ה updates את הקבצים של הגירסה באנגלית ואז דרך החלון שפות לשנות את שפת הממשק!!!

אחד השינוים היותר מועילים בויסטה... אם אתה רוצה לראות בדיוק איך זה עובד, חפש בנענע מחשבים יש שם מלא מדריכים לויסטה.

אני גם חושב בידיוק אותו דבר זאת בידיוק הסיבה שאני מתוסכל, מאוכזב אובד עיצות וכ'ו (חח) למה לעזאזל צריך להיות הבדל בין גירסה לגירסה!? זה לא שהקודמת הייתי בטא או משהו! אוווףףף! כל הUPDATES היו גם בגירסה הקודמת וגם בזאת אז אין עוד משהו להתקין ועכשיו אני על אנגלית אז גם אין מה לשנות :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים