עבור לתוכן

האם צריך להוריד לביתר נקודות בעקבות הבלגן אתמול ?

Featured Replies

פורסם

הם מפוצצים ילד קטן במכות? טוב, זה לא חדש. זה לא חדשות כשכלב נושך אדם. כשאיזה אחד שר שירים נגד בית"ר ישר באים עליו 50 איש, איזה גברים, בחיי...

ועכשיו תראו: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3399394,00.html

הכי מפחיד זה מה יקרה אם הקופים הלא מפותחים האלו ייצגו אותנו באירופה וימשיכו להתנהג כך גם שם? להיפך, הם ינסו להתפרע עוד יותר "כי זה גויים, מה אכפת לנו?" ואח"כ כשהם יחטפו שם במקום מ-hools אמיתיים הם יבכו בכל כלי התקשורת שכולם ניאו-נאצים והם יהודים מסכנים וסובלים. :pissed:

• תגובות 39
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אף אחד לא פיצץ שום ילד במכות. תגיבי רק אם את מבינה. אל תגיבי סתם כדי ללכת עם הזרם.

אני מבין שתמיד לא היית שייכת לחברה הנורמאלית, אבל את לא צריכה לנסות להשתייך אלינו ע"י ירידה (ע)ל אוהדי בית"ר.

(מפה מתחילה התגובה הרצינית:)

זה לא היה בכוונה והילד נמחץ כי השער היה סגור בגלל המשטרה.

הם היו צריכים להתכונן ל"תרחיש" הזה ולדעת שכשיש לחץ - לא יוצרים צוואר בקבוק.

או פותחים את כל השערים, או בכלל לא - כדי לייאש את האוהדים מלהתפרץ למגרש. כמובן שהתגובה העדיפה בהרבה היא לפתוח את השערים, ורק אח"כ להעניש את האוהדים.

את הספקולציות שלך, המתבססות על מה שהתשקורת האדומה והשמאלנית(YNET), מפרסמת - תשמרי לעצמך.

לא יקרה דבר כזה. אוהדים מכבדים אוהדים של קבוצות אחרות מחו"ל וכולם יודעים שאם יהיו התפרויות - פיפ"א תעניש את הקבוצה ולא תיתן לה יותר לארח בביתה. לא יהיו מקרי אלימות כשנארח(או נתארח) קבוצות אחרות מחו"ל. 100%.

תראי גם, לדוגמא, את האירוח הנפל"א של אוהדי נבחרת אנגליה. אותו דבר. אפילו אם זה היה בת"א וברמת גן ואפילו שמדובר בנבחרת.

פורסם

השער היה סגור אז למה לעוט לשם? נשמע לי דבילי, פשוט התחילה ההתנפלות הזאת לעבר השער, כי יש אנשים מפגרים שלא יכולים לחכות כמה דקות. הם רואים שאין מקום אבל הם רצים בכל זאת וכן, אנשים נמחצים. גם כשמטוס נוחת אז תמיד יש את הדפוקים שקמים ורצים לעבר היציאה כמו מפגרים עוד לפני שבכלל הביאו את השרוול לדלת המטוס... שילמדו להתנהג. ומה זה הדבר הזה? קורעים גדרות ושערים? אז מה שגם באנגליה עושים את זה? גם אנחנו צריכים? גם כן, אור לגויים. ולא, אני לא צריכה ספקולציות, מספיק שיש לי חברים שהותקפו ע"י אוהדי בית"ר אחרי משחק, ללא התגרות קודמת מצידם.

אז יופי, ארחנו יפה את אנגליה וגם את אירלנד - זה כי הם איריים ואנגלים והם נורא מאגניבים. אבל תאר לעצמך מה קורה אם, נגיד, זאת היתה צרפת או גרמניה? לכל הפחות היחס היה קריר במיוחד, במקרה הגרוע היו מכות.

אני מבינה את הצורך שלך להגן על הקבוצה שלך, אבל לא צרייך להתנשא. תהיה יותר בוגר מהפושטקים לרגע ותודה שיש לנו כאן בעיה, כי אם זה היית אתה שנמחץ על קיר כמו חרק, היית אולי מדבר אחרת, ואני בטוחה שגם ההורים של הילד היו רוצים שמגרשי הכדורגל יפסיקו להיות שדא קרב ויהיו מקום בטוח יותר לשלוח אליו את הילדים.

פורסם

אני לא הייתי יורד לדשא.

אני לא מגן על כולם. את פשוט מכלילה וזה מרגיז.

למרות זאת, דיברו שבועיים בתקשורת על זה שאוהדינו מתכוונים לפרוץ למגרש ולשמוח. המשטרה שיחקה אותה "ראש קטן" וניסתה בכח למנוע את זה. לא עושים דבר כאלה בכח. המשטרע גרמה לפצועים. לא אוהדי בית"ר.

למה בית הדין השמאלני וההתאחדות לא חשבו אפילו להעמיד לדין את אוהדי סכנין הערבושים שפרצו למגרש במשחק האליפות שלהם אפילו לפני שהמשחק הסתיים?! על זה מגיע עונש הרבה הרבה יותר חמור מהעונש שאנו קיבלנו. הם הפריעו למהלך המשחק ויכול להיות שהם מנעו שיוויון! זה מוכיח, בנוסף לשנאה שלהם לאוהדי בית"ר, שאנחנו הוענשנו לא על המעשה, אלא על התוצאה - פציעת 2 ילדים במצב קשה ואוהדים נוספים במצב קל.

גם אוהדי קריית שמונה פרצו למגרש במשחק סגנות האלופה(והעליה לליגת העל בשנה הבאה)! הם הוענשו? לא! אפילו לא חשבו להעמידם לדין. למה? אפחד לא נפצע אצלם? או שפשוט עקב כך שהם לא אוהדי בית"ר?

זהו אי צדק ושחיתות.

שמעת גם על המושחת הר אשי של ההתאחדות? אבי לוזון?

שלשום היה במשחק של הקבוצה של אח שלו ושהבן שלו מאמן אותם, מישהו צעק לו שהוא בן זונה, אז הוא שלח שוטרים שיעצרו את המקלל בכח ובברוטאליות. ממתי המשטרע עובדת אצל ראש ההתאחדות לכדורגל?! הא?! זו חוצפה לשמה.

כל איש ציבור מקבל קללות מידיי פעם. מה קרה?! סוף העולם?! העליבו אותך - תסבול בשקט. או שלא תכנס בכלל לתפקיד, כי אתה ידוע שזה מה שיקרה פעמים רבות!

מה גם שהוא רוצה להגביל את תקרת השכר. הוא רוצה שיהיה טוב לקבוצה העניה שלו ולהרוס לבית"ר את הסיכויים באירופה - כי עם תקציב כמו שהוא מציע אי אפשר לבנות קבוצה שתתחרה על מקום טוב בליגת האלופות או בגביע אופ"א.

התעייפתי לכעוס.

(כותבים *שדה)

פורסם

באמת, שיעמידו את כולם לדין מצידי. גם את המשטרה (ולא רק על זה, לא חסר על מה), גם את ההתאחדות, וגם את הפושטקים שמתנפלים על אנשים.

גם אני התעייפתי לכעוס. כבר הגעתי למסקנה מזמן שעדיף לראות משחק בפאב. שם לפחות דורמן אחד מטפל במה שאלפי שוטרים לא מצליחים לטפל.

פורסם

באמת, שיעמידו את כולם לדין מצידי. גם את המשטרה (ולא רק על זה, לא חסר על מה), גם את ההתאחדות, וגם את הפושטקים שמתנפלים על אנשים.

גם אני התעייפתי לכעוס. כבר הגעתי למסקנה מזמן שעדיף לראות משחק בפאב. שם לפחות דורמן אחד מטפל במה שאלפי שוטרים לא מצליחים לטפל.

Yeah, well...

I'm 17.200803 years old, my birthday is in 42wks 2days 4hrs 58mins 8secs

Which means I can't get into many pubs...

פורסם

גם אתה התחלת? :o

תבוא איתי למייקס' פלייס או מקומות אחרים שאני הולכת, אני מכירה את כל הדורמנים, הם לא בודקים אנשים שבאים איתי. :smile1:

יש לי ידיד שרק באוגוסט יהיה לו 18 והוא נכנס איתי לפאבים ככה תמיד.

בכל אופן, לא יצא לי לראות משחק במגרש מלא זמן ואני כל הזמן רוצה ללכת וידיד אחד הבטיח לקחת אותי אבל כשהוא בא ומספר לי "שמעי, יצאתי מהחניה אחרי המשחק ו-4 אנשים החלו לירוק לי לתוך החלון של האוטו, כשפתחתי לעשן, אז יצאתי החוצה לצעוק עליהם והם תקפו אותי, בסוף תפסתי אחד בשיער ופתחתי לו את האף על הקדימה של האוטו" אז כבר לא כל כך בא לי ללכת. :-\

פורסם

במייקס פלייס בכלל לא בודקים... השומר שם טוב בדיוק כמו העציץ לידו.

פורסם

גם אתה התחלת? :o

תבוא איתי למייקס' פלייס או מקומות אחרים שאני הולכת, אני מכירה את כל הדורמנים, הם לא בודקים אנשים שבאים איתי. :smile1:

יש לי ידיד שרק באוגוסט יהיה לו 18 והוא נכנס איתי לפאבים ככה תמיד.

בכל אופן, לא יצא לי לראות משחק במגרש מלא זמן ואני כל הזמן רוצה ללכת וידיד אחד הבטיח לקחת אותי אבל כשהוא בא ומספר לי "שמעי, יצאתי מהחניה אחרי המשחק ו-4 אנשים החלו לירוק לי לתוך החלון של האוטו, כשפתחתי לעשן, אז יצאתי החוצה לצעוק עליהם והם תקפו אותי, בסוף תפסתי אחד בשיער ופתחתי לו את האף על הקדימה של האוטו" אז כבר לא כל כך בא לי ללכת. :-\

מייק'ס רחוק לי.. :)

אני מזמין אותך לוא איתי פעם למשחק של בית"ר..

אוהדי בית"ר לא נוגעים אחד בשני... ;) (אז תבואי בצהוב.. :P)

פורסם

סורי מותק, אני אדומה. אבל יש לי חבר טוב וצהוב, תלך איתו. :-*

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים