עבור לתוכן

האם צריך להוריד לביתר נקודות בעקבות הבלגן אתמול ?

Featured Replies

פורסם

מהומת אדירים אירעה אמש (ראשון) בתום משחק הניצחון של בית"ר ירושלים 0:2 על הפועל פ"ת, שהגדיל את הפער בפסגה ל-8 נקודות. עשרות אוהדים ושוטרים נפצעו במהלך המהומות, הבוקר שניים מפצועי האירוע, נערים בני 14 ו-15 עדיין מונשמים במחלקה לטיפול נמרץ בבית החולים "הדסה עין כרם".

gg749178.jpg

http://www.one.co.il/cat/articles/article.aspx?id=91667&bz=80

אני הייתי מוריד להם לפחות 10 נקודות שאוהדים מטומטמים ילמדו איך ליתנהג

• תגובות 39
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני מסכים שצריך להוריד נקודות אבל שזה יהיה לעונה הבאה. אתה לא יכול לקחת מהם את האליפות על כזה דבר. והייתי גם מוסיף כמה משחקים ללא קהל לעונש.

אני גם לא מבין מה כולם מתלוננים על המשטרה. היה כתוב בכל העיתונים אתמול וגם אמרו בטלויזיה שלמשחק האליפות בשבוע הבא יורידו את הגדרות באצטדיון. גם רוב אם לא כל האוהדים שם זוכרים את המקרה שהיה בחיפה לפני כמה שנים והיו צריכים קצת יותר שכל ותרבות איך להתנהג. כולם רואים שכולם נמחצים אבל במקום ללכת אחורה הם ממשיכים לדחוף קדימה ואז מתוננים על מה שקרה. בושה

פורסם

צריך בכלל להוריד את הקבוצה הזאת, שלא תשחק יותר לעולם.

מצידי שלא יהיה בכלל כדורגל בארץ, מה רע?

פורסם

בהמות..

פורסם

צריך להוריד נקודות לעונה הבאה, על דברים פעוטים יותר הורידו באיטליה ליגות...

פורסם

למה לא, נוריד את הגדרות ונשים riot squads על כל המגרש...

:kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

אני מסכים שצריך להוריד נקודות אבל שזה יהיה לעונה הבאה. אתה לא יכול לקחת מהם את האליפות על כזה דבר. והייתי גם מוסיף כמה משחקים ללא קהל לעונש.

אני גם לא מבין מה כולם מתלוננים על המשטרה. היה כתוב בכל העיתונים אתמול וגם אמרו בטלויזיה שלמשחק האליפות בשבוע הבא יורידו את הגדרות באצטדיון. גם רוב אם לא כל האוהדים שם זוכרים את המקרה שהיה בחיפה לפני כמה שנים והיו צריכים קצת יותר שכל ותרבות איך להתנהג. כולם רואים שכולם נמחצים אבל במקום ללכת אחורה הם ממשיכים לדחוף קדימה ואז מתוננים על מה שקרה. בושה

דבר כזה לא יעזור הרבה כי האוהדים לא ילמדו שבלגנים בקהל=הפסד נקודות משמעותי

אם ההורדת נקודות תיהיה שנה הבא אז שיורידו לפחות 15

פורסם

קרירין בגדול אני מסכים אבל אני גם חושב על המהומות שיקרו אם יורידו להם נקודות השנה שיאיים על האליפות שלהם. הרי אם זה יקרה תהיה אלימות שתסכן חיי אדם וזה לא שווה את זהץ

פורסם

ההיתי במשחק, וזה הפחד שלי כול משחק, פשוט מאוד פחד!, כחובש ישר רצתי למטה, ולעזור לפצועים, היה בלאגן חבל''ז, אנשים נרמסו כאילו הם זבל על הדשא, והואהדים ממשיכים לזרום, ולדרוך על פצועים ונופלים, והשוטרים הבהומת פי 2 במקום לעזור, מרביצים לאנשים על הריצפה, ונותנים מכות לכול האלה שרצים ובכך גומרים לתופעת העדר המשתולל עוד יותר.

אני יודע, שאני למשחקים יותר לא הולך זה היה פשוט מפחיד, והשוטרים התנהגו כמו בהמות.

פורסם
  • מחבר

עדכון-

את נושא הפחתת הנקודות הסביר לוזון: "אם אותו אוהד, שירצה לזרוק אבוקה, יידע שהקבוצה שלו תאבד נקודות - אני לא בטוח שהוא יעשה את זה. ניערך לשנה הבאה כדי למנוע את זה. נילחם ביד קשה באלימות ובגזענות. יש אוהדים שמרוצים מזה שבעל הקבוצה משלם מכיסו. לנו אין עניין בקנסות. תהיה הפחתת נקודות בפועל מצד אחד, ועונשים של משחקים ללא קהל ורדיוס ללא קהל".

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3396664,00.html

פורסם

דיבורים זה יפה, אבל בפועל רוב הסיכויים שלא יקרה כלום.

פורסם

המשיכו בדיוני הסרק שלכם.

המשיכו להנות להסכים עם זה...

לאף אחד לא אכפת מה חבורת פוצים כמוכם חושבים על כדורגל ועל מה צריך לעשות...

ולא, לא קיללתי וזו זכותי לכתוב את מה שכתבתי בדיוק כמו שזכותכם לכתוב שאתם חושבים שצריך להוריד 10 נק' ו80 משחקים ללא קהל.

פורסם

^^^^

טוב, אתה כנראה מירושלים ולכן התגובה שלך היא ככה.. סבבה השמחה שהיא זה האליפות שבאה אחרי שנים, אבל לא צריך להתנהג כמו חיות ובהמות על המגרש.

בשביל מה זה היה טוב? ניצחתם, סבבה לכו הביתה דפקו את הראש וקומו מחר בבוקר, למה כל המהומה הזאת?

האוהדים שלה דפוקים, כל פעם עושים שטויות, וזה לא פעם ראשונה שהם עושים את זה.

בתכלס, בלי להעליב, האליפות הכי מכוערת שראיתי. :nixweiss:

פורסם

אבל איך אפשר להאשים את הקבוצה ? עם כל הכבוד לקבוצה , המשטרה היא בעל הבית במגרש "ועל פיה ישק כל דבר "

פורסם

הרעיון בלהעניש קבוצה הוא כי אוהדים לא ירצו לפגוע בקבוצה שלהם ואם הם ידעו שירידה למגרש תוביל להורדת נקודות הסיכוי שהם יעשו את זה קטן (בתיאוריה לפחות).

בקשר לשוטרים. כן יש להם גם אשמה אבל האשמה של האוהדים גדולה יותר לדעתי. גם כי אמרו שבמשחק מול הפועל יתנו להם לרדת למגרש אבל במיוחד כי כשהם ראו מה קורה וראו שאנשים נמחצים הם לא הלכו ארוחה אלא המשיכו ללחוץ עוד יותר חזק העיקר לנצח את השוטרים בלי שום אכפתיות לחברים שלהם מהיציע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים