עבור לתוכן

וידאו ב 4:3 על מסך 16:9

Featured Replies

פורסם

אני כבר הרבה זמן מתלבט בין הגרסאות של דל (רחב או לא) ורציתי להיות בטוח במשהו:

אם אני צופה בווידאו 4:3 על מסך 20 אינץ' רחב זה פחות או יותר כמו לראות אותו על מסך 17 אינץ' לא?

מאחר ורוב מה שאני רואה מיועד לטלוויזיה (קולנוע רואים בקולנוע, אין מסך בעולם שיכול להחליף את ההרגשה) היתרון של 16:10 נעלם בווידאו רגיל.

פורסם

european and american tv broadcasts are for the most part in wide screen form (16:9)

פורסם
  • מחבר

european and american tv broadcasts are for the most part in wide screen form (16:9)

כן. זה נכון. אבל ממש לא הכל. ולא כל מה שאני רואה יצא אתמול מהכבשן של ABCBSNBCFOX.

האם לא עדיף לוותר על קצת שטח מסך בסדרות בפורמט רחב, אפילו שהן הרוב, על לראות את "הבית הלבן" "אוז" או "טווין פיקס" ועוד על מסך של 17 אינץ'?

בעלי מסכים רחבים, האם ווידאו בפורמט רחב נראה כל כך טוב שזה מצדיק לראות את השאר בקטן?

פורסם
בעלי מסכים רחבים, האם ווידאו בפורמט רחב נראה כל כך טוב שזה מצדיק לראות את השאר בקטן?

הוא פשוט מתפרס יותר על כל המסך..

ומעכשיו כל סדרה וסרט תומכים בזה.. ככה שבהסתכלות לעתיד הרבה יותר כדאי יהיה לך רחב.. ולא רק בעתיד כבר היום.. מה שיוצא הוא ברחב..

אז אני אישית הייתי הולך על רחב..

פורסם
  • מחבר

אף אחד לא ענה לי על השאלה המקורית: איך נראה וידאו 3:4 על מסך רחב?

פורסם

אף אחד לא ענה לי על השאלה המקורית: איך נראה וידאו 3:4 על מסך רחב?

שני פסים שחורים בצדדים,לא משהו שמציק בחושך.

פורסם
  • מחבר

וזה לא בגודל פיצי?

פורסם

לא.. זה פשוט במקום לעשות את הסרט בצורת מלבן יעשה אותו בצורת ריבוע..

ובעצם הוא יעשה את זה כריבוע הכי גדול שהוא יכול על המסך.. ושאר המקום בצדדים שהיה שייך למלבן יהיה בשחור..

בקיצור זה לא פיצי..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים