פורסם 2007 במאי 818 שנים תירגעו:http://news.nana.co.il/Article/?ArticleID=485378&sid=126מסתבר שלא בדיוק התעלמו מהמצב- אלא לא עצרו כי פשוט לא היה טעם.
פורסם 2007 במאי 818 שנים איזה מזל שכל הישראלים נולדים עם תואר דוקטור לרפואה ומוסמכים לקבוע אם אדם מת לפי מבט חטוף מרכב נוסע :
פורסם 2007 במאי 818 שנים תסתכל על הוידאו בבקשה.הבנאדם נמחץ ע"י משאית.אם אתה רואה בנאדם שחצי מהבפנוכו שלו........ בחוץ, אז כן, כנראה הוא מת.תקרא את העדות שכתובה שם, של האמא ההיא. היא זיהתה ישר שהוא מת, ורצתה לרוץ לשים שמיכה בשביל שאחרים לא יראו את המראה המזוויע.
פורסם 2007 במאי 818 שנים וממתי בנאדם הוא כמו חתול דרוס שפשוט עוברים לידו? גם אם הוא היה מבותר לעשרה חלקים, האדישות של הנהגים האחרים פשוט מזעזעת. אני רוצה לראות אותך מבחין בגופה באמצע הרחוב ופשוט עוקף אותה וממשיך הלאה (בעצם אני לא)
פורסם 2007 במאי 818 שנים חהלא, אבל לפחות שיפסיקו את התנועה באיזור כדי שיתאפשר לבצע חקירה בזירת המוות ללא הפרעות
פורסם 2007 במאי 818 שנים מה ???מה הקשר? בשביל זה יש משטרה ובשביל זה יש למשטרה חוקרי תנועה.הטענות שלך הופכות הזויות מרגע לרגע.
פורסם 2007 במאי 818 שנים תענה בכנות: אתה היית עושה את זה?בוודאימה ???מה הקשר? בשביל זה יש משטרה ובשביל זה יש למשטרה חוקרי תנועה.הטענות שלך הופכות הזויות מרגע לרגע.ומה בדיוק יישאר לחוקרי התנועה אם אחת המכוניות האחרות תפגע בטעות באופנוע/גופה?יש סיבה טובה מאוד למה מבודדים זירות מוותיאללה תביא אותה בעוד טיעון משכנע
פורסם 2007 במאי 818 שנים וואו אתה פשוט חי בסרט.התפקיד של חוקרי התנועה הוא לנתח את זירת התאונה גם אחרי שעברו בה עשרות ומאות כלי רכב.אבל פאק, מה אני מתווכח איתך בכלל, יש להם קלטת וידאו שמראה בדיוק מה קרה. יכלו לדרוס את הבן אדם הזה עוד חמישים פעם ועדיין לחוקרים לא הייתה שום בעיה "לפענח" (אעלק) את התאונה, כי הכל מוקלט בוידאו.
פורסם 2007 במאי 818 שנים מה אתה אומר...ומה הקלטת וידאו יכולה להגיד לך כבנאדם, לא סופרמן ועיני הרנטגן, מה הלך שם מאחורי המשאית? אה בסדראין צל של ספק לגבי אופנוע ששוכב על הכביש והחלקים מפוזרים מסביבוכל רכב שיעבור באיזור רק יקטין את הסיכויים לברר את הסיבות לתאונה
פורסם 2007 במאי 818 שנים הקלטת יכולה להגיד, ואף עושה זאת במפורש, שרוכב הקטנוע עבר על החוק וניסה לחתוך בין שתי משאיות. אני מקווה שזו לא משימה בלתי אפשרית עבורך לבצע את הזינוק הלוגי האדיר בין הנתון הזה, לבין העובדה שרוכב הקטנוע נמחץ תחת גלגלי אחת המשאיות, כתוצאה מכך שאחת המשאיות ככל הנראה סטתה מעט מנתיב הנסיעה שלה (או התקרבה לקצה שלו) ופגעה ברוכב הקטנוע.אין צל של ספק לגבי אופנוע ששוכב על הכביש והחלקים מפוזרים מסביבוכל רכב שיעבור באיזור רק יקטין את הסיכויים לברר את הסיבות לתאונהולי אין צל של ספק שיש חיים תבוניים על המאדים, אבל זה נורא כיף לדבר שטויות בלי להבין בכלל על מה מדברים, נכון?
פורסם 2007 במאי 818 שנים אתה יכול לומר לי בבטחון מוחלט איזו משתי המשאיות פגעה בו? נכון שלא?אני מניח שהמשטרה תוכל לגלות את זה בקלות, אבל קצת פחות אם מישהו הספיק בינתיים להזיז את האופנוע. וזה בדיוק למה אסור לתת לאף אחד להתקרב לאירוע כזה, חוץ מהחוקריםאגב, אתה מה זה חמוד כשאתה מתנשא ;D
פורסם 2007 במאי 818 שנים לא, אני לא יכול להגיד, וזה גם לא משנה. האשמה היא בכל מקרה לא של נהגי המשאיות (שניהם כבר אותרו ונחקרו, אם אני לא טועה, למרות שאף אחד לא עצר ליד הגופה.. מדהים מה שהמשטרה יכולה לעשות היום, אה?).
פורסם 2007 במאי 818 שנים מה שהכי מרתיח אותי בסיפור הזה שאף אחד לא עצר, אפילו כדי לחסום את הנתיב לוודא שלא ידרסו אותו עוד הפעם!.1:13 דקות זה המון זמן!+1
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.