עבור לתוכן

הרוג על הכביש ולאף אחד לא אכפת!(?)

Featured Replies

• תגובות 80
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איזה מזל שכל הישראלים נולדים עם תואר דוקטור לרפואה ומוסמכים לקבוע אם אדם מת לפי מבט חטוף מרכב נוסע ::)

פורסם

תסתכל על הוידאו בבקשה.

הבנאדם נמחץ ע"י משאית.

אם אתה רואה בנאדם שחצי מהבפנוכו שלו........ בחוץ, אז כן, כנראה הוא מת.

תקרא את העדות שכתובה שם, של האמא ההיא. היא זיהתה ישר שהוא מת, ורצתה לרוץ לשים שמיכה בשביל שאחרים לא יראו את המראה המזוויע.

פורסם

וממתי בנאדם הוא כמו חתול דרוס שפשוט עוברים לידו? גם אם הוא היה מבותר לעשרה חלקים, האדישות של הנהגים האחרים פשוט מזעזעת. אני רוצה לראות אותך מבחין בגופה באמצע הרחוב ופשוט עוקף אותה וממשיך הלאה (בעצם אני לא)

פורסם

אז מה ציפית שאנשים יעשו? יציעו לו מים?

פורסם

חה

לא, אבל לפחות שיפסיקו את התנועה באיזור כדי שיתאפשר לבצע חקירה בזירת המוות ללא הפרעות

פורסם

תענה בכנות: אתה היית עושה את זה?

פורסם

מה ???

מה הקשר? בשביל זה יש משטרה ובשביל זה יש למשטרה חוקרי תנועה.

הטענות שלך הופכות הזויות מרגע לרגע.

פורסם

תענה בכנות: אתה היית עושה את זה?

בוודאי

מה ???

מה הקשר? בשביל זה יש משטרה ובשביל זה יש למשטרה חוקרי תנועה.

הטענות שלך הופכות הזויות מרגע לרגע.

ומה בדיוק יישאר לחוקרי התנועה אם אחת המכוניות האחרות תפגע בטעות באופנוע/גופה?

יש סיבה טובה מאוד למה מבודדים זירות מוות

יאללה תביא אותה בעוד טיעון משכנע

פורסם

וואו אתה פשוט חי בסרט.

התפקיד של חוקרי התנועה הוא לנתח את זירת התאונה גם אחרי שעברו בה עשרות ומאות כלי רכב.

אבל פאק, מה אני מתווכח איתך בכלל, יש להם קלטת וידאו שמראה בדיוק מה קרה. יכלו לדרוס את הבן אדם הזה עוד חמישים פעם ועדיין לחוקרים לא הייתה שום בעיה "לפענח" (אעלק) את התאונה, כי הכל מוקלט בוידאו.

פורסם

מה אתה אומר...

ומה הקלטת וידאו יכולה להגיד לך כבנאדם, לא סופרמן ועיני הרנטגן, מה הלך שם מאחורי המשאית? אה בסדר

אין צל של ספק לגבי אופנוע ששוכב על הכביש והחלקים מפוזרים מסביבו

כל רכב שיעבור באיזור רק יקטין את הסיכויים לברר את הסיבות לתאונה

פורסם

הקלטת יכולה להגיד, ואף עושה זאת במפורש, שרוכב הקטנוע עבר על החוק וניסה לחתוך בין שתי משאיות. אני מקווה שזו לא משימה בלתי אפשרית עבורך לבצע את הזינוק הלוגי האדיר בין הנתון הזה, לבין העובדה שרוכב הקטנוע נמחץ תחת גלגלי אחת המשאיות, כתוצאה מכך שאחת המשאיות ככל הנראה סטתה מעט מנתיב הנסיעה שלה (או התקרבה לקצה שלו) ופגעה ברוכב הקטנוע.

אין צל של ספק לגבי אופנוע ששוכב על הכביש והחלקים מפוזרים מסביבו

כל רכב שיעבור באיזור רק יקטין את הסיכויים לברר את הסיבות לתאונה

ולי אין צל של ספק שיש חיים תבוניים על המאדים, אבל זה נורא כיף לדבר שטויות בלי להבין בכלל על מה מדברים, נכון?

פורסם

אתה יכול לומר לי בבטחון מוחלט איזו משתי המשאיות פגעה בו? נכון שלא?

אני מניח שהמשטרה תוכל לגלות את זה בקלות, אבל קצת פחות אם מישהו הספיק בינתיים להזיז את האופנוע. וזה בדיוק למה אסור לתת לאף אחד להתקרב לאירוע כזה, חוץ מהחוקרים

אגב, אתה מה זה חמוד כשאתה מתנשא ;D

פורסם

לא, אני לא יכול להגיד, וזה גם לא משנה. האשמה היא בכל מקרה לא של נהגי המשאיות (שניהם כבר אותרו ונחקרו, אם אני לא טועה, למרות שאף אחד לא עצר ליד הגופה.. מדהים מה שהמשטרה יכולה לעשות היום, אה?).

פורסם

מה שהכי מרתיח אותי בסיפור הזה שאף אחד לא עצר, אפילו כדי לחסום את הנתיב לוודא שלא ידרסו אותו עוד הפעם!.

1:13 דקות זה המון זמן!

+1

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים