עבור לתוכן

הרוג על הכביש ולאף אחד לא אכפת!(?)

Featured Replies

פורסם

האדישות באמת מזעזעת, אבל קשה לומר שאי אפשר היה לראות את זה מגיע. זה מה שקורה כשמנסים לחתוך בין שתי משאיות.

זה כמו הילדים המפגרים שמתים אחרי שהם מטפסים על עמודי חשמל.

האבסורד הוא שהוא מורה לנהיגה ::)

• תגובות 80
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני אישית לא הייתי עוצר. אין לי שום דרך להועיל לבן אדם (למרות שבטירונות עשיתי קורס מע"ר שאני לא זוכר ממנו שום דבר). אנשים כמוני שהיו עוצרים היו רק מפריעים לתנועה ואולי מעכבים אמבולנס שצריך להגיע (או סתם רכב עם חובש או מישהו שיודע מה הוא עושה).

ואגב, יכול להיות שרק אחרי דקה הגיע רכב עם מישהו שמבין מה שהוא עושה (או לחילופין סתם מישהו סקרן ומניאק מספיק בשביל לעצור - על זה לא חשבתם, אה?). דקה זה לא כל כך הרבה זמן.

פורסם
  • מחבר

כמו שאמרו פה לפחות (אם היית שם) יכלת לעצור מולו ולחסום את הכביש לידו שלא ידרסו אותו עוד פעם.

פורסם

כמו שאמרו פה לפחות (אם היית שם) יכלת לעצור מולו ולחסום את הכביש לידו שלא ידרסו אותו עוד פעם.

תגובה מס 636 מ ynet :

הייתי שם ממש בשניה שזה קרה ואנשים עצרו בצד, ורצו לכיוון, היה בחור אחד שכיוון את התנועה וכך מי שלא יכול היה לתרום למצב העדיף להמשיך, אחרים שיש להם ידע עצרו, אין טעם לעצור ולא לתת עזרה באמת

אנחנו עם נותן ועוזר תמיד....

עדיף שתמשיך לסוע ולא תגרום לבלגן גדול יותר.

אף אחד לא דרס אותו אחר כך.

פורסם
  • מחבר

תגובה מס 636 מ ynet :

הייתי שם ממש בשניה שזה קרה ואנשים עצרו בצד, ורצו לכיוון, היה בחור אחד שכיוון את התנועה וכך מי שלא יכול היה לתרום למצב העדיף להמשיך, אחרים שיש להם ידע עצרו, אין טעם לעצור ולא לתת עזרה באמת

ואחרי כמה זמן כל זה קרה?

עדיף שתמשיך לסוע ולא תגרום לבלגן גדול יותר.

לא, עדיף לפחות שמישהו אחד(אחד, לא הרבה) יעצור מולו כדי שלא ידרסו אותו

אף אחד לא דרס אותו אחר כך.

באמת מזל גדול,אם היו דורסים אותו מה היית אומר? ותחשוב על מקרה שהבן אדם היה עדיין חי ופתאום בא מישהו חורץ את גורלו סופית?

פורסם

fuck fuck fuck

ואני חשבתי שבישראל זה לא יקרה

ראיתי תוכנית בטלוויזיה שמשהו בבריטניה

עשה באמצע הרחוב כיאלו הוא קיבל התקף-לב ואף אחד לא עזר לו

דיברתי עם אבא שלי, ושנינו אמרנו שבישראל זה בחיים לא יקרה

ושישאר יעזרו לבן אדם... פחות ככה חשבתי

זה פשוט מקרה מזוויע מה שקרה שם...

פורסם

העיקר אומרים שבאירופה הם קרים... באירופה, אתה נופל מהאופניים וחצי רחוב רץ לעזור לך. פה יצחקו עליך. אבל בחיים לא תיארתי לעצמי שנגיע למצב הזה. פאק, קשה לעצור שניה לבדוק אם הוא חיי? הוא שוכב שם, מפרכס באמצע הכביש. מה יכול להיות כל כך דחוף שאי אפשר לקרוא שניה למד"א?!

תל אביב, עזריאלי,

יום שבת, שעת ערב,

אני, נוסע על אופניים, 20-25 קמ"ש,

הרמזורים של הולכי הרגל ירוקים, אני נוסע על המדרכה, עובר במעבר חצייה לכיוון המדרכה השנייה, מסתכל על עזריאלי, אחרי הכל בניין גדול,

פתאום, פוף, מסתבר שיש מדרכה כפולה בעזיראלי, ואני עפתי איזה 3 מטר והאופניים טוטאלוס,

במזל לא קרה לי כלום, אבל חצי רחוב ניגש אליי ושאל אם אני בסדר/להזמין אמבולנס/רוצה מים.

פורסם

תל אביב, עזריאלי,

יום שבת, שעת ערב,

אני, נוסע על אופניים, 20-25 קמ"ש,

הרמזורים של הולכי הרגל ירוקים, אני נוסע על המדרכה, עובר במעבר חצייה לכיוון המדרכה השנייה, מסתכל על עזריאלי, אחרי הכל בניין גדול,

פתאום, פוף, מסתבר שיש מדרכה כפולה בעזיראלי, ואני עפתי איזה 3 מטר והאופניים טוטאלוס,

במזל לא קרה לי כלום, אבל חצי רחוב ניגש אליי ושאל אם אני בסדר/להזמין אמבולנס/רוצה מים.

זה דבר שעושה לי טוב,

זה יפה מצידם, למרות שהייתי עושה את זה גם

אולי יש קצת גאווה בכל הדיון הזה :)

פורסם

ואחרי כמה זמן כל זה קרה? --> הייתי שם ממש בשניה שזה קרה ואנשים עצרו בצד, ורצו לכיוון

באמת מזל גדול,אם היו דורסים אותו מה היית אומר? ותחשוב על מקרה שהבן אדם היה עדיין חי ופתאום בא מישהו חורץ את גורלו סופית?

ואם לסבתא היו גלגלים?

מה לא בסדר איתך? תקרא את התגובה ,שתה מים ותירגע

פורסם

תשמעו , אתם לא הייתם שם ולא יודעים מה קרה שם ,

ככה שזה נורא קל לצפות מהצד.

וזה ממש לא הגיע למצב שבו בארה"ב קיללו איזה בחורה שניסתה לקפוץ מגשר וגרמה לפקק..

קל נורא להגיד וואי איזה אנשים מגעילים וכל זה , אבל ככה הטבע האנושי פועל , אנשים קודם כל מרוכזים בעצמם.

99 אחוז מהאנשים שעברו שם לידו באופן אוטומטי חושבים " וואי מזעזע ..אבל מה אני יעצור עכשיו , בטח מישהו יעזור לו "

והם עצמם ממשיכים לנסוע כרגיל כי הם מרוכזים בעצמם , מרוכזים בלהגיע לעבודה שלהם.

אולי גם זה היה כביש מהיר ולא היה ממש איפה לעזור ,

וכתוב בטוקבק בווי נט שאבולנס הגיע תוך דקה וחצי , ככה שבאמת עזרו לו.

וגם לראות מישהו שוכב פצוע בצד זה מין מצב של הלם

אותו דבר אפשר לומר על זה שאתם כל אחד ואחד מכם עובר על פני הומלסים שגרים בקופסאות קרטון ברחוב , יום יום

אתם עוברים לידם ולא עוזרים להם , מקסימום לזרוק להם שקל פה , אגורה שם. ולא אכפת לכם שהם ישנים ברחוב , ואתם ישנים במיטה החמה שלכם ..

או שתעברו ברחוב ותראו איזה קשישה נשדדת - ולא תעשו משהו להתערב פשוט תמשיכו הלאה..

אנשים באופן טבעי מרוכזים בעצמם , ומעדיפים שהסדר יום יתנהל בצורה "נורמלית"

לכן באופן טבעי 99 אחוז מהאנשים ימשיכו רגיל בסדר יום שלהם ויתעלמו ממה שהם ראו ויאמרו לעצמם " מישהו אחר יעזור לו"

כמו שבזמן מלחמת לבנון השניה..כל מי שגר במרכז המשיך רגיל בחיים שלו בהנאות במסיבות בלי קשר לזה שבטלווזיה מראים אנשים פצועים.

לא שאני חושב שזה טוב..אבל זה הטבע האנושי

פורסם
  • מחבר

מה לא בסדר איתך? תקרא את התגובה ,שתה מים ותירגע

הכל בסדר איתי ..

אתה מגיב כמו ילד..

"ואם לסבתא היו גלגלים?" אתה באמת מצפה שאני אתייחס לזה?

נו הוא היה שמה בשניה שזה קרה -> עדיין זה המון זמן 2 דקות עד שהגיעו אליו ובכל זאת נגיד נתעלם מזה..

"עדיף שתמשיך לסוע ולא תגרום לבלגן גדול יותר".

אני מבין שעל זה אין לך מה להגיד?

פורסם

"עדיף שתמשיך לסוע ולא תגרום לבלגן גדול יותר".

אני מבין שעל זה אין לך מה להגיד?

יש לי מה להגיד.

אין לי כוח לוויכוחים חסרי שחר.

פורסם
  • מחבר

גם לי.

פורסם

מזעזע ביותר,אוי,אויי ,איך הגענו למצב הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים