עבור לתוכן

הרוג על הכביש ולאף אחד לא אכפת!(?)

Featured Replies

פורסם

ראיתי את זה והזדעזעתי,איזה אנשים קרים.

העיקר אומרים שבאירופה הם קרים... באירופה, אתה נופל מהאופניים וחצי רחוב רץ לעזור לך. פה יצחקו עליך. אבל בחיים לא תיארתי לעצמי שנגיע למצב הזה. פאק, קשה לעצור שניה לבדוק אם הוא חיי? הוא שוכב שם, מפרכס באמצע הכביש. מה יכול להיות כל כך דחוף שאי אפשר לקרוא שניה למד"א?!

• תגובות 80
  • צפיות 4.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

העיקר אומרים שבאירופה הם קרים... באירופה, אתה נופל מהאופניים וחצי רחוב רץ לעזור לך. פה יצחקו עליך. אבל בחיים לא תיארתי לעצמי שנגיע למצב הזה. פאק, קשה לעצור שניה לבדוק אם הוא חיי? הוא שוכב שם, מפרכס באמצע הכביש. מה יכול להיות כל כך דחוף שאי אפשר לקרוא שניה למד"א?!

העיקר שאם היו סירנות כולם היו מאטים להסתכל. טוב שגם לא עלו עליו כי הוא היה באמצע הדרך. שלחו לי את הקישור והתחשק לי להקיא, איך זה מגיע למצב שקשה להאמין שמישהו בכלל התקשר?

פורסם

מדינת חלם רקובה, אין מה להוסיף, פשוט רמות חדשות של גועל.

פורסם

האדישות באמת מזעזעת, אבל קשה לומר שאי אפשר היה לראות את זה מגיע. זה מה שקורה כשמנסים לחתוך בין שתי משאיות.

זה כמו הילדים המפגרים שמתים אחרי שהם מטפסים על עמודי חשמל.

פורסם

אם כל התגובה הארוכה שלך מה תגיד על זה >:(

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3396365,00.html

תגובות14 17 ו 20

עריכה -הנה video מה שקרה שם http://news.walla.co.il/?w=/3850/1102400

יש לי מה להגיד ....

והרבה !

1. נמאס לי מקטנעים שנדחפים לפני בת"א ובטוחים שכל נהג רואה אותם ויתן להם זכות קדימה.

זה שאתה נוהג בדו-גלגלי לא אומר שאתה מלך הכביש ...

2.הייתי שולל מ 80% מרוכבי דוגלגלי את הרישיון שלהם . הם נוהגים כמו חורנים!

3.הטיפש קיבל את מה שמגיע לו.הוא ניכנס מתחת לגלגלים של המשאית ! הוא לא היה יוצא חיי גם אם היו ניגשים אחרי שניה.

4.בושה לנהגים שלא עצרו להגיש עזרה

5.לקח רק דקה ורבע עד שהאדם הראשון הגיע אליו ( הנהגים שעקפו משקפים את החרות בעם הזה ...שכולנו יודעים שקיימים)

ומה הקשר לנושא ?

במדינות אחרות הוא היה נירקב הרבה יותר זמן.

תפנימו את המשפט הבא:

אי אפשר לנצח את המוות ואת הטימטום!

הטיפש שילם בחייו על השטות שהוא עצמו הכניס את עצמו.

פורסם

אבל לא הבנתי, מי אמר שלא התקשרו?

בטח מישהו חייג מהאוטו

מה יעזור לפצוע האנוש אם יעצור על ידו מישהו ויבדוק אם הוא חי? רק חובש מוסמך יכול לעשות משהו במצבים כאלה.

או שכולם כועסים שאף אחד לא עצר, שאת זה אני מבין, אבל מה זה היה עוזר מצד שני?

פורסם

האדישות באמת מזעזעת, אבל קשה לומר שאי אפשר היה לראות את זה מגיע. זה מה שקורה כשמנסים לחתוך בין שתי משאיות.

זה כמו הילדים המפגרים שמתים אחרי שהם מטפסים על עמודי חשמל.

זה ממש לא אותו דבר כמו מישהו שמטפס על עמוד חשמל. אל תשווה אנשים תמהוניים למורה נהיגה על הכביש...

אני גם מסיק מהתגובה שלך שאף פעם לא יצא לך לנסוע על אופנוע....

לנושא: כשראיתי את הסרטון ב YNET הפה שלי נפתח מתדהמה.

פורסם

אתה צודק, לא יצא לי לנסוע על אופנוע. אבל, עד כמה שידוע לי (ותקן אותי אם אני טועה), חוקי התעבורה חלים גם על אופנועים. משמע, זה שכלי הרכב עליו אתה נוהג הינו צר מספיק כדי לעבור ברווח שבין שתי משאיות שנוסעות בנתיבים צמודים, לא אומר שמותר לך לעשות את זה. ואם אתה כבר עושה את זה, קח בחשבון שיכול להיות שלא תצא מזה בחיים - עיין ערך המקרה המדובר.

לעשות מה שהוא עשה (וזה שהוא מורה נהיגה רק מראה עד כמה תרבות הנהיגה בארץ רקובה) זה כמו לרוץ יחף בשדה מוקשים.

פורסם

אבל לא הבנתי, מי אמר שלא התקשרו?

בטח מישהו חייג מהאוטו

מה יעזור לפצוע האנוש אם יעצור על ידו מישהו ויבדוק אם הוא חי? רק חובש מוסמך יכול לעשות משהו במצבים כאלה.

זה לא ממש נכון

מוקדני מד"א יכולים לומר לו בדיוק מה לעשות עד להגעת צוות רפואי.

אל תחשוב שמד"א מצילים חיים רק מתי שהם מגיעים, המון מיקרים קרו שמוקדני מד"א הדריכו את הבן אדם לבצע פעולות, אם הוא מפחד לבצע את הפעולות לפחות הוא יכול להביא סימנים על מצב האדם בשביל להכין את הצוות שמגיע למקום האירוע ולהתחיל מייד בטיפול ולא להגיע ולהבין מה קרה.

למשל בתליה, מלא מיקרים שקרו לצערנו....

הבן תלה את עצמו, האבא התקשר למד"א והמוקדנית אמרה לו בדיוק איך לעשות לו החייאה וזאת היתה החייאה מוצלחת וכעת הבן חי!

פורסם

ההרוג קרי ה"טמבל" מיצג את הישראלי המכוער.

הוא זה שבטוח שיהיה בסדר .. ושהמשאיות יראו אותו.

הוא זה שמצפצף על כל חוק קיים.

הוא זה שנוהג בצורה חצופה.

הוא זה שחושב שבגלל שהוא יפגי המכונית צריכה לזוז כי הוא ממהר.

הוא היחיד ששילם על הטימטום שלו עצמו.

לקח דקה ורבע עד שניגשו אליו.

לא חסרים ישראלים מגעילים!

הייתי שולל את הרישיון לכל מי שלא עצר לידו.

פורסם

באמת מוזר שאף אחד לא שם לב לזה שמורה נהיגה נוהג בצורה כזאת. אכן תרבות נהיגה רקובה.

פורסם

אנחנו מגיעים למיקרים הרבה יותר גרועים ולא אכפת לנו עד כמה המיקרה חמור.

כל עוד אפשר להחזיר לו רוח חיים אנחנו נעשה זאת בדרך הקשה או היותר קשה!

אנחנו מגיעים לתאונות דרכים קשות, אנשים יוצאים מהרכבים בחצאים או "גמורים", אבל אנחנו לא מתייאשים!

ואם אתה אומר את זה שבזה שהוא נכנס מתחת לגלגלי משאית אז הוא סיים את החיים שלו, אז אתה חייב לשנות את הגישה שלך, להיות יותר אופטימי... אופטימיות היא דבר מאוד חשוב לחובש במד"א!

אני לא יודע איך זה בצבא אבל אני בטוח שבצבא היו מוציאים אנשים מטנק בוער ומבצעים בהם החייאה למרות הסיכויים הקלושים, זה עד מראה על חשיבות חיי האדם!

פורסם

ואם אתה אומר את זה שבזה שהוא נכנס מתחת לגלגלי משאית אז הוא סיים את החיים שלו, אז אתה חייב לשנות את הגישה שלך, להיות יותר אופטימי... אופטימיות היא דבר

אני לא חובש מד"א.

אני פסימי מטבעי.

זה מה שמשאיר אותי בחיים :xyxthumbs:

זה לא ממש נכון

מוקדני מד"א יכולים לומר לו בדיוק מה לעשות עד להגעת צוות רפואי.

תגיד לי אתה בסדר?

הוא ניכנס מתחת לגלגלים של משאית!

אם אדם מזלזל בחיים של עצמו אני לא יכול לעזור לו!

מצטער!

^^^^^^^^^^^^^^^

---->(לא שלא הייתי עוצר) <---

^^^^^^^^^^^^^^^^^

לעשות מה שהוא עשה (וזה שהוא מורה נהיגה רק מראה עד כמה תרבות הנהיגה בארץ רקובה) זה כמו לרוץ יחף בשדה מוקשים.

זה מראה כמה ביטחון עצמי יש לבחור ..וכמה הוא ממזמן שכח כמה חוקים.

זה מראה שרמת ה IQ שלא לא מדהימה ושהאינסטינקטים שלו לא כמו שהוא חשב שהם.

אי אפשר להצדיק את מה שהוא עשה.

זאת דוגמה מצויינת לתרבות "הסמוך" רק הפעם הוא עבד על עצמו.

אני מורה נהיגה ... אני מלך הכביש...יהיה בסדר.

או

אני הצליח לעבור בין שני המשאיות ששוקלות 6 טון ונוסעות 60 קמש ושהרווח בינהם 1 מטר ..... FUCK .... אולי לא ...

מקרה טהור של טימטום או זלזול בעצמך.

פורסם

אני לא חובש מד"א.

אני פסימי מטבעי.

זה מה שמשאיר אותי בחיים :xyxthumbs:

תגיד לי אתה בסדר?

הוא ניכנס מתחת לגלגלים של משאית!

לא התכוונתי שאתה חייב להיות חובש בשביל להיות אופטימי, הכוונה שלי היתה היא לא לומר "זהו הוא מת ואי אפשר להחיות אותו" כאשר אפשר לנסות לפחות...

אם אדם מזלזל בחיים של עצמו אני לא יכול לעזור לו!

מצטער!

(לא שלא הייתי עוצר)

זה מראה כמה ביטחון עצמי יש לבחור ..וכמה הוא ממזמן שכח כמה חוקים.

זה מראה שרמת ה IQ שלא לא מדהימה ושהאינסטינקטים שלו לא כמו שהוא חשב שהם.

זה ממש לא מצדיק את זה שאתה לא תעזור לו אלא תביא לו למות...

אם אנחנו מצילים למחבלים את החיים למרות שהם באו להרוג אותנו אז בטוח שאתה חייב לעזור לאזרח ישראלי יהודי שלא רצה לעשות לך כל רע ולנסות להציל אותו...

אם אתה אומר ככה אז אנחנו לא צריכים לעזור לכל האנשים השתויים שנוסעים בכבישים ברשלנות מטורפת.

היו מקירים באזור תל אביב שפועלים נפלו מפיגומים מקומות 4 ו-6, אתה יכול לבד לדמיין מה קרה להם... אבל הצוות שהיה במקום היה נחוש להחזיר להם רוח חיים ולאחר שעה ארוכה של החייאה מתישה ההחייאה היתה מוצלחת!

פורסם

לפי מה שרואים בסרטון, כעבור דקה בערך מרגע התאונה כבר ניגשו אליו מספר אנשים (חלקם הגיעו מחוץ לפריים, מה שאומר שאלו נהגים שחלפו בסמוך אליו, יצאו מהפריים ואז עצרו בצד וניגשו אליו - מה שלא הפריע לכתב הדמגוג לטעון שכל הנהגים עקפו אותו ולא שמו לב אליו ולא התייחסו). אני חושב שזה סביר. מה גם שייתכן שחלק מאלה שלא עצרו התקשרו למד"א מהרכב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים