עבור לתוכן

קניתי סמסונג 931BW צריך עזרה בבקשה..

Featured Replies

פורסם

Liran3331 -מחירים שווים ביותר, מסכים.

• תגובות 39
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גם אני ראיתי את המסכים שלהם והם נראים מעולה.. וגם המחיר ממש זול

למשל את ה CMV 22" אפשר לקנות כבר ב 1450 ש"ח ב KSP

את ה 20" שלהם אפשר להשיג ב 1250

אהה מצטער ppe אם לא דיברת אליי אז לא משנה :P

לירן המסך 22" עולה עכשיו 1390 אני מת כבר לקנות אותו הוא נראה מעולה! :smile1:

פורסם

ל-itayshar

אתה מדבר כאילו אתה עובד בksp

פורסם

ל-itayshar

אתה מדבר כאילו אתה עובד בksp

חחחחח לא ממש לא אני בדרך כלל ממליץ על נועה מחשבים או iqpc אבל את המסך הזה יש רק בksp ובמחיר טוב , אתה מכיר עוד מקום שיש את המסך שאפשר להמליץ עליו אז בכיף :smile1:

פורסם

אחלה חבר ,המשך יום טוב

פורסם
  • מחבר

הלו יא אגואיסטים שכחתם שיש לי פה בעיה (חחח)

אני משתגע מהרזולוציה!

ואני רוצה רזולוציה באמצע ...

שתתאים למסך רחב!

למשל אתרים אני רואה על האמצע של המסך בלבד

ואני רוצה שיראה על כל המסך

מה עושים?

פורסם

אתה בטח חושב חברה לא מוכרת cmv ושהיא זבל, אבל רק שתדע שcmv מכרה לדל כמה מאות אלפי פאנלים בתקופה האחרונה אז תהיה בטוח שcmv זה לא זבל! ומה זאת אומרת אין מה להשוות בין המסכים? שניהםםם פאנלל tn זה אותו פאנל !!!

ואם כבר אין מה להשוות אז ה cmv לוקח ואתה יכול לשאול כל אחד שראה או שיש לו את ה cmv!!

בבקשה ממך פעם הבאה לפני שאתה סתם זורק מילים תחקור את הנושא ::)

אני מקווה שזה לא מה שאמרו לך כדי שתרגיש טוב עם עצמך אחרי שקנית אותו (לפני שקנית אותו)

לגבי הבעיה של הרזולוציה...

שמעתי שיש איזה דבר בדריברים שצריך לכוון כדי שהכרטיס מסך לא ישלח את הפסים (זה נועד לאנשים שרוצים 1:1 והמסך לא תומך חומרתית)

בNVIDIA זאת לא בעיה ולATI צריך פאטצ'

קראתי את זה בהקשר של אחד הסמסונגים לפני כמה חודשים אני לא ממש זוכר איפה, אם אני אמצא אני אתן לינק

פורסם

אני מקווה שזה לא מה שאמרו לך כדי שתרגיש טוב עם עצמך אחרי שקנית אותו (לפני שקנית אותו)

(quote/)

הנה עוד מטומטם שלא מבין בגרוש על מה הוא מדבר, קודם כל לא קניתי את המסך, לאח שלי יש אותו- ואני ראיתי את המסך הזה אלף פעם לפחות ואני מבין במסכים אז אל תבלבל לי את המוח בבקשה ילד, רואים שאתה אף פעם לא ראית את המסך הזה אז לפני שאתה סתם זורק מילים לך תראה את המסך קודם ..

לדבר סתם זה לא חוכמה

פורסם
  • מחבר

לגבי הבעיה של הרזולוציה...

שמעתי שיש איזה דבר בדריברים שצריך לכוון כדי שהכרטיס מסך לא ישלח את הפסים (זה נועד לאנשים שרוצים 1:1 והמסך לא תומך חומרתית)

בNVIDIA זאת לא בעיה ולATI צריך פאטצ'

קראתי את זה בהקשר של אחד הסמסונגים לפני כמה חודשים אני לא ממש זוכר איפה, אם אני אמצא אני אתן לינק

את הפסים היה לי וסידרתי ...

אבל יש משחקים שרזולוציה לא מתאימה להם

וגם זה קטן מדי 1400

אני רוצה משו באמצע

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים