עבור לתוכן

קניתי סמסונג 931BW צריך עזרה בבקשה..

Featured Replies

פורסם

^

ככה זה, אנשים פה חושבים שלכל אחד יש כסף לקנות את ה"בסט" , מסכי ה tn הם גם טובים ואני רק רוצה להגיד שאני לא חדש בתחום ושיש מסכים tn שהם טובים מאוד- לא תמיד חייבים להשתגע- למשל ה cmv 22" ראיתי אותו פשוט אין לי מילים- ואני השוותי אותו לעוד מסך 24" בעל פאנל mva

• תגובות 39
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

- למשל ה cmv 22" ראיתי אותו פשוט אין לי מילים- ואני השוותי אותו לעוד מסך 24" בעל פאנל mva

גם אני ראיתי אותו ונשארה לי רק מילה אחת לתאר אותו: צהוב

פורסם

גם אני ראיתי אותו ונשארה לי רק מילה אחת לתאר אותו: צהוב

אה?! דבר ברור בן אדם!

אני לא יודע איזה מסך ראית, אבל המסך שאני ראיתי פשוט מדהים.. בבקשה ממך לא לדבר שטויות

פורסם

מזל טוב תתחדש יום טוב חג שמח

מוסיף אני לא עשיר ,אפילו לא קרוב ,ואני קניתי את הדל המסך לדעתי הכי איכותי שיש בארץ,יקר מסכים,אבל זה מה שיש.

פורסם

מזל טוב תתחדש יום טוב חג שמח

מוסיף אני לא עשיר ,אפילו לא קרוב ,ואני קניתי את הדל המסך לדעתי הכי איכותי שיש בארץ,יקר מסכים,אבל זה מה שיש.

נו אז מה הקטע,אני גם לא עשיר וקניתי את ה931BW שמספק אותי.

הייתי יכול גם לקנות את הדל,אבל לכול דבר יש סף שזה הסכום מקסימום שאותו אתה מוכן להשקיע במוצר מסוים וזה אצל כול בן אדם שונה.

אתה יכול לקנות מסך ב5 אלף ואחרי זה לא ישאר לך כסף נגיד לדברים אחרים חיונים לא פחות,צריך לדעת איך לנהל את הכסף בצורה חכמה כשאתה לא מיליונר.

פורסם

היום מחירי סמסונג הם סבירים ביותר ומשתלמים,לפני כמה חודשים היו להם מחירי שחיטה לא לעניין בכלל.

חבר שלי קנה לפני שבוע את 931BW במחיר סביר ביותר,המסך מרשים .

פורסם

נו אז מה הקטע,אני גם לא עשיר וקניתי את ה931BW שמספק אותי.

הייתי יכול גם לקנות את הדל,אבל לכול דבר יש סף שזה הסכום מקסימום שאותו אתה מוכן להשקיע במוצר מסוים וזה אצל כול בן אדם שונה.

אתה יכול לקנות מסך ב5 אלף ואחרי זה לא ישאר לך כסף נגיד לדברים אחרים חיונים לא פחות,צריך לדעת איך לנהל את הכסף בצורה חכמה כשאתה לא מיליונר.

מחזק- לא יכולתי לנסח את זה טוב יותר :xyxthumbs:

פורסם

931BW=מסך דל=אני לא יודע איך עושים סמייל.

הכוונה שאין מה להשוות בין המסכים,ועל איכות משלמים יקר.

פורסם

931BW=מסך דל=

הא? ???

פורסם
  • מחבר

עדיין אני לא מצליח למצוא רזולוציה באמצע

1440 קטן לי מדי

בקשה תעזרו לי למצוא משו שיתאים לרחב

פורסם

19" רחב זה מעצבן ואני אישית לא מבין איך אנשים יכולים לעבוד עם מסכים כאלה

רחב לוקחים רק 22" ומעלה

פורסם
  • מחבר

בטח שהתגובה שלך לא עזרה לי גבר...

פורסם

931BW=מסך דל=אני לא יודע איך עושים סמייל.

הכוונה שאין מה להשוות בין המסכים,ועל איכות משלמים יקר.

פחחחחחחחחח ילד איזה שטויות אתה מדבר- אתה הרי מדבר פה כמו כולם אתה בטח חושב חברה לא מוכרת cmv ושהיא זבל, אבל רק שתדע שcmv מכרה לדל כמה מאות אלפי פאנלים בתקופה האחרונה אז תהיה בטוח שcmv זה לא זבל! ומה זאת אומרת אין מה להשוות בין המסכים? שניהםםם פאנלל tn זה אותו פאנל !!!

ואם כבר אין מה להשוות אז ה cmv לוקח ואתה יכול לשאול כל אחד שראה או שיש לו את ה cmv!!

בבקשה ממך פעם הבאה לפני שאתה סתם זורק מילים תחקור את הנושא ::)

פורסם

על מה אתה מדבר אני לא דיברתי בכלל על מסך cmv .

דבר שני אני לא ילד.

פורסם

גם אני ראיתי את המסכים שלהם והם נראים מעולה.. וגם המחיר ממש זול

למשל את ה CMV 22" אפשר לקנות כבר ב 1450 ש"ח ב KSP

את ה 20" שלהם אפשר להשיג ב 1250

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים