פורסם 2007 במאי 718 שנים ^ככה זה, אנשים פה חושבים שלכל אחד יש כסף לקנות את ה"בסט" , מסכי ה tn הם גם טובים ואני רק רוצה להגיד שאני לא חדש בתחום ושיש מסכים tn שהם טובים מאוד- לא תמיד חייבים להשתגע- למשל ה cmv 22" ראיתי אותו פשוט אין לי מילים- ואני השוותי אותו לעוד מסך 24" בעל פאנל mva
פורסם 2007 במאי 718 שנים - למשל ה cmv 22" ראיתי אותו פשוט אין לי מילים- ואני השוותי אותו לעוד מסך 24" בעל פאנל mvaגם אני ראיתי אותו ונשארה לי רק מילה אחת לתאר אותו: צהוב
פורסם 2007 במאי 718 שנים גם אני ראיתי אותו ונשארה לי רק מילה אחת לתאר אותו: צהובאה?! דבר ברור בן אדם! אני לא יודע איזה מסך ראית, אבל המסך שאני ראיתי פשוט מדהים.. בבקשה ממך לא לדבר שטויות
פורסם 2007 במאי 718 שנים מזל טוב תתחדש יום טוב חג שמחמוסיף אני לא עשיר ,אפילו לא קרוב ,ואני קניתי את הדל המסך לדעתי הכי איכותי שיש בארץ,יקר מסכים,אבל זה מה שיש.
פורסם 2007 במאי 718 שנים מזל טוב תתחדש יום טוב חג שמחמוסיף אני לא עשיר ,אפילו לא קרוב ,ואני קניתי את הדל המסך לדעתי הכי איכותי שיש בארץ,יקר מסכים,אבל זה מה שיש.נו אז מה הקטע,אני גם לא עשיר וקניתי את ה931BW שמספק אותי.הייתי יכול גם לקנות את הדל,אבל לכול דבר יש סף שזה הסכום מקסימום שאותו אתה מוכן להשקיע במוצר מסוים וזה אצל כול בן אדם שונה.אתה יכול לקנות מסך ב5 אלף ואחרי זה לא ישאר לך כסף נגיד לדברים אחרים חיונים לא פחות,צריך לדעת איך לנהל את הכסף בצורה חכמה כשאתה לא מיליונר.
פורסם 2007 במאי 818 שנים היום מחירי סמסונג הם סבירים ביותר ומשתלמים,לפני כמה חודשים היו להם מחירי שחיטה לא לעניין בכלל.חבר שלי קנה לפני שבוע את 931BW במחיר סביר ביותר,המסך מרשים .
פורסם 2007 במאי 818 שנים נו אז מה הקטע,אני גם לא עשיר וקניתי את ה931BW שמספק אותי. הייתי יכול גם לקנות את הדל,אבל לכול דבר יש סף שזה הסכום מקסימום שאותו אתה מוכן להשקיע במוצר מסוים וזה אצל כול בן אדם שונה. אתה יכול לקנות מסך ב5 אלף ואחרי זה לא ישאר לך כסף נגיד לדברים אחרים חיונים לא פחות,צריך לדעת איך לנהל את הכסף בצורה חכמה כשאתה לא מיליונר. מחזק- לא יכולתי לנסח את זה טוב יותר
פורסם 2007 במאי 818 שנים 931BW=מסך דל=אני לא יודע איך עושים סמייל.הכוונה שאין מה להשוות בין המסכים,ועל איכות משלמים יקר.
פורסם 2007 במאי 818 שנים מחבר עדיין אני לא מצליח למצוא רזולוציה באמצע1440 קטן לי מדיבקשה תעזרו לי למצוא משו שיתאים לרחב
פורסם 2007 במאי 818 שנים 19" רחב זה מעצבן ואני אישית לא מבין איך אנשים יכולים לעבוד עם מסכים כאלהרחב לוקחים רק 22" ומעלה
פורסם 2007 במאי 818 שנים 931BW=מסך דל=אני לא יודע איך עושים סמייל. הכוונה שאין מה להשוות בין המסכים,ועל איכות משלמים יקר. פחחחחחחחחח ילד איזה שטויות אתה מדבר- אתה הרי מדבר פה כמו כולם אתה בטח חושב חברה לא מוכרת cmv ושהיא זבל, אבל רק שתדע שcmv מכרה לדל כמה מאות אלפי פאנלים בתקופה האחרונה אז תהיה בטוח שcmv זה לא זבל! ומה זאת אומרת אין מה להשוות בין המסכים? שניהםםם פאנלל tn זה אותו פאנל !!! ואם כבר אין מה להשוות אז ה cmv לוקח ואתה יכול לשאול כל אחד שראה או שיש לו את ה cmv!! בבקשה ממך פעם הבאה לפני שאתה סתם זורק מילים תחקור את הנושא :
פורסם 2007 במאי 818 שנים גם אני ראיתי את המסכים שלהם והם נראים מעולה.. וגם המחיר ממש זוללמשל את ה CMV 22" אפשר לקנות כבר ב 1450 ש"ח ב KSPאת ה 20" שלהם אפשר להשיג ב 1250
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.