עבור לתוכן

סמסונג 226BW פאנל S - יש בארץ ???

Featured Replies

פורסם

אז כדאי להזמין ? יש באתר

http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={7119B642-4BFB-450A-BC6B-1D3313AFADB6}&details_type=1&itemid={88E45D2E-DCFF-4428-A64C-7E4BE7A5790B}

המחיר הכי זול, אני רק מפחד מפיקסלים שרופים וכו'.

כדאי ב 100% ללכת על המסך הזה ? יש לו הרבה בעיות עם הכחול הדומיננטי הזה ועוד מספר דברים אחרים.

פורסם

מישהו בבקשה, אני רוצה להזמין היום, צריך עזרה עם זה,

הם אמרו לי יש בארץ רק A, האם כדאי להזמין מ MEMORY ? הם בפתח תקווה , קרוב לרמת גן.

כדאי להזמין את המסך הזה?

פורסם

בעית הכחול מסתדרת לאחר כיול. בסקירה שלי רשום איך לכייל. המסך לא מושלם אבל למחיר הוא טוב לדעתי (22") , לי אין בעיות מיוחדות , אני מבסוט.

פורסם
  • מחבר

קראת את כל הסקירה? רשום שם....

בכל אופן הRTA מופעל כברירת מחדל וכל פעם שמכבים את המסך (או שהוא עובר למצב שינה) הוא חוזר לפעול (אם ביטלת אותו).

רשום שם מה?

פורסם

יווו יש הבדלים עצומים ביניהם, לא יודע כבר איזה מסך לבחור.

ואיך בדיוק מפעילים את ה RTA או שנקרא OVERDRIVE ?

התייחסתי לזה

פורסם

שלום חברים!

אני קניתי את ה-226bw בממורי ב13/5.

אספתי בעצמי...

הם יושבים על בגין 30 ת"א.

הקיצור יש לי להגיד לכם 2 דברים:

1. הפאנל שקיבלתי הוא C.

2. היבואן הוא עלום שם, לא "חיון". הקיצר יש פה סיכון מסוים. אבל אני מקווה שהמסך לא יתקלקל. זה לא כמו CRT.

הוא נראה בסדר, שיחקתי בכמה משחקים, BF2.

נקלעתי לבעיית tearing, הקיצור המחשב שלי לא סוחב כבר 1680x1050.

אבל זה נושא אחר.

הצבעים שלו נראים בסדר, חבל רק שאין icm מוכן לדגם C (חוץ ממה שמסופק לכל הדגמיםאותו הדבר ע"י samsung)

הווידאו לא נראה טוב - יש את הנקודות הלבנות.

האם יש לכם?

במשחק SH4 בכלל הכל עם שלג לבן בלילה.

תעדכן אותי בבקשה אם אתה מחזיר אותו או לא, ואיזה פנל קיבלת.

פורסם

רגע רגע רגע, הוא אמר לי יש רק פאנל A בארץ ,,

למה זה לא מחיון ?

אני לא אקבל C ואם אני אקבל C אני בטוח יחזיר, אין לי מה לעשות איתו כי הפאנל הזה פשוט לא שווה שקל, כאשר אתה משלם בשביל פאנל של S ואתה מקבל משהו אחר זה לא שווה את הסכום הזה. אבל אם כבר A אז זה סביר כי ראו את ההבדלים וזה עדיין טוב.

הוא אמר לי יום חמישי זה יגיע למלאי ויגיע אליי בערב או ביום שישי בבוקר.

טוב שאמרת לי עכשיו אחרת הייתי חוטף קריזה אחרי, עכשיו יש לי מה לדבר איתם.

אני מציע לך להחזיר את המסך ולהחליף ל A, ואם אין להם אז פשוט תדרוש את הכסף בחזרההפאנל C פשוט לא שווה כלום, LG הדגם בביקורת השוואה שעשו יותר טוב מפאנל C אבל A ו S יותר טובים.

ציטוט מהאתר :

"קורה והזמנתם מוצר כלשהו והתברר לכם שקבלתם מוצר שונה מזה שהזמנתם תוכלו להחזיר את המוצר (באריזתו המקורית) תוך 3 ימים".

אם זה לא יהיה A אז הם יקבלו בחזרה.

עידכון : התקשרתי אליהם עוד פעם, אני לא מבין איך קיבלת C, הוא אומר לי 100% זה A. אמרתי לו ואם זה C, הוא אמר אך ורק A. כנראה הם מבינים עם מי הם מדברים והם בטוח שלחו לי A, בכל מקרה אני מקווה להאמין להם, אחרת זה סתם בלאגן בשבילם.

פורסם

כמו כל תופעת "עדר" מוכרת בפורומים בארץ ובעולם - כולם מדברים על "S" אף אחד לא מדבר על "A"... לא מצאתי כאן הסבר אחד (ומעמיק) מדוע באמת יש להעדיף את ה "S" על פני ה "A".

אשמח לקבל הסבר ממביני העניין הדגולים בפורום.

פורסם

כמו כל תופעת "עדר" מוכרת בפורומים בארץ ובעולם - כולם מדברים על "S" אף אחד לא מדבר על "A"... לא מצאתי כאן הסבר אחד (ומעמיק) מדוע באמת יש להעדיף את ה "S" על פני ה "A".

אשמח לקבל הסבר ממביני העניין הדגולים בפורום.

אני עוד מעט מקבל את המסך, ובקשר לשאלה שלך

http://www.behardware.com/articles/667-1/samsung-226bw-a-and-s-series-the-verdict.html

פורסם

חהחהחהחהח יש לי S אהההה איזה כיף!!!

מסך אדיר !

פורסם

איפה קנית S ?

מצאתי רק A

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים