עבור לתוכן

סמסונג 226BW פאנל S - יש בארץ ???

Featured Replies

פורסם

איפה אפשר לקנות בארץ את המסך הזה עם פאנל S (שיוצר ע"י סמסונג ולא ע"י קבלן משנה)???

שימו לב ל S אחרי מספר המודל. זה חשוב מאד כי פאנלים S הם טובים בהרבה מפאנלים A!

pkg10wc8.jpg

פורסם
  • מחבר

up up up!

פורסם

התחת של המסך הזה קופי כמו התחת של המסך שלי...

פורסם
  • מחבר

ורשום שם S אחרי קוד הדגם כמו בתמונה? או A?

פורסם

לא שמעתי על S בארץ פה בפורום. אני לקחתי שניים מחיון ושניהם A ..

אתה יכול לקרוא את הסקירה שרשמתי כאן

פורסם
  • מחבר

Xvertigo, תודה על התגובה.

נראה שגם בארה"ב זה נדיר למדי לקבל 226BW עם פאנל S.

בהינתן הנתון הזה, מה היית ממליץ לי לעשות? אני משתמש הרבה במחשב ויש לי לאפטופ ישן עם מסך נוראי שאני חייב לשפר ASAP.

גודל מסך 22" נראה לי אידאלי - 24" הוא כבר גדול מדי והרזולוציה גבוהה מדי (אני מעדיף 1050x1680).

כולם פה ממליצים על ה 2007 של דל אבל אני לא אוהב את העיצוב החיצוני שלו וגם לדעתי הוא קטן מדי לרזולוציית 1050X1680.

האם כדאי לי בכל זאת לקנות את ה 226 אף על פי שהוא בא עם פאנל A? האם לאחר כיול לפי המדריך בסקירה שלך הוא יציג לי באיכות של פאנל S?

שוב תודה

פורסם

הוא לא יציג באיכות של הS אבל הוא ישתפר בהרבה.

תשמע, אין פה מה להשוות כי הDELL 2007 איכותי בהרבה אבל קטן יותר (גם לטעמי הרזולוציה גבוהה מדי לגודל של המסך), אבל הסמסונג גדול יותר ואיכותי פחות.

פורסם
  • מחבר

עדכון: בדקתי אינטנסיבית כמעט בכל החנויות שמחזיקות את הדגם וחלק מהן מחזיקות גם את פאנל C! (שנחשב אף גרוע מפאנל A..)

לכן עוד נותרה לי תקווה שיימצא גם פאנל S בין כל המסכים שיובאו..

יש לי אבל שתי נקודות חשובות:

א. ראית פעם את פאנל S ליד פאנל A? אם לא, אז איך אתה יודע בודאות שהוא טוב יותר?

ב. לדל 2007 יש בעיית תצוגה אם אתה מחבר אותו בחיבור אנלוגי - החלק השמאלי של המסך מהבהב! חבר שלי קיבל אותו לפני כמה ימים ואחרי שהוא חשד במשהו הוא חיפש באינטרנט והבעיה הזו ידועה אפילו אצל דל עצמה!

אני מתחיל להיות מתוסכל.. למה לכל הרוחות אין מסך 1050x1680 ראוי לשמו (22 אינץ' - שיהיה אפשר גם לקרוא דברים) שעובד ומציג טוב (לא חייב להיות מדהים, מספיק שיהיה טוב).

פורסם

לא השוותי את הA ל S כי לא היה לי את הS :) קראתי באינטרנט בלי סוף.

בכללי אני מרוצה מהמסך, וחוץ מעניין הOVERDRIVE במשחקים אין לי טענות (ואפשר לבטל אותו).

פורסם
  • מחבר

נברתי שוב וקראתי הרבה דיעות שאמרו שההשוואה בין A ל S איבדה פרופורציה. שההבדל הוא קטן מאד עד לא קיים.

נראה לי שאני אקנה את ה 226 באינטרנט, אקבל אותו ואנסה אותו כמה ימים: טוב - טוב, לא טוב - אני מחזיר.

זה נהיה ממש בלאגן כבר כל הגירסאות והטכנולוגיות והיצרנים השונים.

פורסם

אל תשכח לכייל אותו לפי הנתונים שרשמתי ;D

פורסם
  • מחבר

זה יהיה הדבר הראשון שאעשה

פורסם
  • מחבר

שני דברים מעניינים:

BeHardware עשו סקירה ספציפית של פאנל S לעומת A.

המסקנה שלהם היא שההבדל המשמעותי היחידי הוא בקליברציה של הצבעים ולזה יש להם פיתרון מעולה עם תוכנת WinColor של מייקרוסופט (תוכנה חינמית) והקליברציה שלהם שאתה מטעין אותה ב WinColor.

דבר מעניין נוסף הוא המחיר שיורד בצורה די חדה. בשבוע האחרון ירד המחיר בממוצע ביותר מ 150 ש"ח! לחכות ???

פורסם

יווו יש הבדלים עצומים ביניהם, לא יודע כבר איזה מסך לבחור.

ואיך בדיוק מפעילים את ה RTA או שנקרא OVERDRIVE ?

פורסם

קראת את כל הסקירה? רשום שם....

בכל אופן הRTA מופעל כברירת מחדל וכל פעם שמכבים את המסך (או שהוא עובר למצב שינה) הוא חוזר לפעול (אם ביטלת אותו).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים