פורסם 2007 במאי 518 שנים המחשב עוד מעט מגיע ובמהרה יורכב.השאלה הנגזרת מכך היא באיזו מערכת הפעלה כדאי לבחור לעבודה שוטפת ?- אני גיימר ממוצע- דרישות ביצועים גבוהות (אובססיה למהירות)- חובה מערכת הפעלה שעובדת בתאימות עם רוב התוכנות והמשחקים- המפרט:Core 2 DuoAsus Striker Extreme2GB GeiL 800MhzGeForce 8800 GTS 320MBשאלה נוספת היא: האם לברוח מהמונופול של ווינדוס ולבחור באיזושהי גרסה של לינוקס?
פורסם 2007 במאי 518 שנים אתה יכול להתקין בו זמנית כמה מערכות הפעלה שאתה רוצה..לעיקרית הייתי הולך על XP, וכניסיון שם איזה הפצת לינוקס כמו ubuntu.
פורסם 2007 במאי 518 שנים לא אם תעשה את זה נכון. OMNI, לינוקס לבן אדם שאומר שהוא גיימר ממוצע, ומבקש תאימות? לא נראה לי.
פורסם 2007 במאי 518 שנים מחבר אני רוצה לחדד:יש לי המון המון נסיון במחשבים, ומקצועיות ברמה גבוהה לדעתי...אבל עם לינוקס לא התעסקתי אף פעם מתוך אילוצים.מה התאימות של לינוקס ? 64 ביט זה מילה גסה? משחקים תוכנות ?
פורסם 2007 במאי 518 שנים יש גם גרסאות 64 ביט, לא יודע עד כמה זה יעזור לך.משחקים? יש לחלק מהמשחקים פורטים ללינוקס(ET,AA,UT ועוד כמה, לא יודע עד כמה קל להשיג אותם) או שאפשר להריץ עוד הרבה באמולציה. תוכנות יש מספיק, שיב לב שתוכנות של ווינדוס מן הסתם לא יעבדו...omni פה צודק, שאלות נוספות בפורום לינוקס.
פורסם 2007 במאי 518 שנים אל תקשיב למה שאומרים לך פה. לך על ויסטה. אין שום בעיה עם המערכת הפעלה הזאת והיא טובה יותר מ xp, מה גם שייש לך מפרט חזק משלי. שלא נדבר על זה שיש לך כרטיס מסך שתומך ב direct x 10 שרק ויסטה תוכל לנצל בעתיד הלא רחוק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.