פורסם 2007 במאי 518 שנים שלום ברצוני לקנות מסך LCD למחשב עכשיו רוב העבודה שלי במחשב היא בתוכנת הCUBASE שזה אומר אם אני בשוונג אני יכול להיות במחשב 7 שעות ברצף כלומר אני מתעסק במוזיקה אז מסך למשחקים לא מעניין אותי מיצידי שיהיה 8MS אבל שאני יכול לשבת 6 שעות מבלי שיכאבו לי העניים ושידפקו... נוחות מקסימלית אך חשוב שיהיה: מסך רחב חברה מוכרת לפחות 19" חיבור DVI טווח מחירים מ1000-1500 אםםם זהו אשמח לעזרה... נ.ב האם עדיף לקנות 2 מסכי CRT 19 אינץ לחבר צמוד וככה להרוויח מקום עבודה שזה מאוד חשוב .... אם כן אז לא איכפט לי אני בונה שולחן ענק ולא יפריע לי.... העיקר הטיב תודה לכם אנשים תודה רבה!
פורסם 2007 במאי 718 שנים מחבר WTF?!?!?!בנוגע למסך אפשר מידע מה המשמעות של כל פנאל??ותקראו בבקשה את ה"נ.ב" שלי תגידו מה דעתכם תודה
פורסם 2007 במאי 718 שנים WTF?!?!?! חח סתם זה חבר שלי.. הוא מנסה לעצבן בנוגע למסך אפשר מידע מה המשמעות של כל פנאל?? השבוע רשמו כתבה על זה.. תחפש יש שמה הסבר על כל מה שתרצה.. פאנל הכי נחות.. TN אחרי זה MVA והכי טוב I-IPS ותקראו בבקשה את ה"נ.ב" שלי תגידו מה דעתכם אני לא הייתי עושה את הרעיון הזה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.