פורסם 2007 במאי 418 שנים http://arstechnica.com/news.ars/post/20070502-student-creates-counter-strike-map-gets-kicked-out-of-school.html
פורסם 2007 במאי 418 שנים מחבר גם העובדה שהוא אסייתי לא הועילה לו במיוחד זה בגלל המסטול ההוא שהרג 32 סטודנטים. פאניקה, זה דבר נורא ! :lol: [br]פורסם בתאריך: 5.05.2007 בשעה 00:18:25 LOL האמת שבתקופה שבה שיחקתי CS הרבה אז גם חשבתי על כל מקום כעל מפה אפשרית כן, אה ? זה מדבק העניין ! לפעמים אחרי המשחק, כל משחק, אצלי זה היה ב"הירוס 3" אתה עוצם עיניים, וממשיך לראות סצינות מהמשחק. :lol: הזוי, אבל היתי הולך לישון, עוצם עיניים ומול העיניים הסוסים ההם מ"הירוס"
פורסם 2007 במאי 418 שנים האמת שבתקופה שבה שיחקתי CS הרבה אז גם חשבתי על כל מקום כעל מפה אפשריתהאמת שגם אני, יש כל כך הרבה מקומות שפשוט היו מעולים לCS...
פורסם 2007 במאי 418 שנים מחבר האמת שגם אני' date=' יש כל כך הרבה מקומות שפשוט היו מעולים לCS... [/quote'] כל שטח של אוניברסיטה היה מעולה, במיחד של "בן-גוריון" . וואי, אני רק מתאר את זה לעצמי....גדול !!! :lol:
פורסם 2007 במאי 418 שנים בתי ספר זה לנובים... אני בניתי לעצמי מפה של מוצב שעשיתי בו שמירות, כולל איך לחסל את כל מי שנמצא שם עם אקדח בפחות מ5 דקות... ובניגוד לבית ספר, במוצב זה הייה קצת יותר ריאלי (מרחק יריקה מגדר ההפרדה ואיזה 2 ק"מ מכפר שכבר יצאו ממנו מחבלים...) ומה יש בבין גוריון אתה עולה לגג של הביניין של פיסיקה\ מתמטיקה\ מדעי המחשב\ גאולוגיה או על הארובה שבין בנין 90 לבניין של הנ' גרעינית ומוריד כל מה שזז... אלא אם האוייב מנסה לעבור בכל המעברים התת קרקעיים ובתוך הבניינים... נגד זה אין לך מה לעשות :-\ יותר מידי מהם... קטע מעניין יכול להיות אם הטרוריסטים יהיו עובדי המנזה בבית הסטודנט (זה שמגרבץ, מגרד ת'תחת ושואל "חומוס חריף?")
פורסם 2007 במאי 418 שנים זה בגלל המסטול ההוא שהרג 32 סטודנטים. פאניקה, זה דבר נורא ! :lol: [br]פורסם בתאריך: 5.05.2007 בשעה 00:18:25 כן, אה ? זה מדבק העניין ! לפעמים אחרי המשחק, כל משחק, אצלי זה היה ב"הירוס 3" אתה עוצם עיניים, וממשיך לראות סצינות מהמשחק. :lol: הזוי, אבל היתי הולך לישון, עוצם עיניים ומול העיניים הסוסים ההם מ"הירוס" אני גם ממשיך לשמוע את המוזיקה, אפילו במקומות שקטים. הוא לא היה מסטול, הוא היה קר ומחושב. את הקסטה לטלוויזיה הוא שלח בהפסקה בין שני המטווחים.
פורסם 2007 במאי 518 שנים חחחחח, אחד הדברים הטובים-גם אצלי זה ככה, אפילו בשכונה אני מדמיין שאני במפה.שאלה קצת לא קשורה- ידוע אם יוצא CS חדש מתישהו?
פורסם 2007 במאי 518 שנים האמת שהמטורף הזה מווירג'יניה היה כותב מחזות אלימים כל הזמן ולאף אחד לא נדלקה מנורה אדומה בנושא. לעומת זאת במקרה הזה, האם יותר מדי זהירים, אין להם אמצע לאמריקאים האלה... כמו שלפני -11/9 היית יכול להכנס למטוס עם מה שאתה רוצה. היום יש לך 10,000 חפצים שאסור, כולל נוזלים!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.