עבור לתוכן

אם כיבוי והלדקה של מחשב פעם ביום ובכול יום עלולה להזיק לו?

Featured Replies

פורסם

כן אחי, הבנתי אותך.

• תגובות 62
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

לסגור דרך התחל וכיבוי זה צריך לעשות כדי לשמור על המחשב.......

אבל במיקרוסופט אמרו לי שאם מכבים ומדליקים,אז זה יכול להרוס את המעבד וצריך להחליף מחשב חדש אחרי זה,אפילו אם זה פעם או פעמיים ביום.

פורסם

לסגור דרך התחל וכיבוי זה צריך לעשות כדי לשמור על המחשב.......

אבל במיקרוסופט אמרו לי שאם מכבים ומדליקים,אז זה יכול להרוס את המעבד וצריך להחליף מחשב חדש אחרי זה,אפילו אם זה פעם או פעמיים ביום.

תגיד אתה סתום או סתום בלחץ?

מה קשור המעבד עכשיו? למה שיזיז לו כיבוי והדלקה? הוא מתוכנן לעבוד עם הדלקה וכיבוי בלי שום הגבלה.

אז מה גם את האוטו לא מומלץ לכבות? כי זה משפיע על המנוע?

תעשה טובה ואל תקשיב לשטויות שאומרים לך. ואני לא מאמין שמיקרוסופט העיסקו מישהו סתום כ"כ.

לגבי כל אלה שאמרו שאם מיקרוסופט אמורו אז זה לא נכון והם דפוקים וסתומים וכו'-

משום מה אני לא רואה שכולכם עוברים להשתמש בלינוקס/יוניקס או משהו דומה אלא ממשיכים להשתמש בויזנדוס ככה שאל תשחקו אותה שמיקרוסופט לא מבינים כלום מהחיים שלהם.

יום טוב.

פורסם

סתום תגיד לחברים שלך ולא פה! הוא שאל וזה מותר ואל תשכח שזה פורום. :pissed:

פורסם

20 אנשים חוזרים ואומרים לו שזה בולשיט וגם מסבירים לו למה והוא ממשיך בשלו לדעתי זה סוג של קושי בהבנה

פורסם
  • מחבר

קודם כול סתום וסתום בלחץ זה מושגים שמגידרים רק אותך,ובכלל אל תידחף אם אין לך משהו חכם להגיד,כי באמת יש לך קשיי התבטאות והשתלבות בחברה המודרנית.

פה זה פורום להתייעצויות, ואם יש לך בעיה שאנשים שואלים על כמה אפשרויות ומתעיינים מכמה סיבות,ומקבלים עצות מאחרים,סימן שיש לך מגבלות קשות שלא הבנת את מטרות הפורום.

פורסם

אתה חוצפן. כנראה שלא חינכו אותך טוב. :nono:

פורסם

מה? זה נראה לי שטויות אחי.. אנלא מבין גדול במחשבים אבל המחשב שלי אני כל יום פעם אחת מינימום סוגר אותו..

לא רנאה לי שזה ממש משפיע עליו..

רק שפעם בלא ידוע כמה זמן פתאום כשמדליקים המחשב כזה שואג כזה..נראה לי מהכיוון של המאווררים זה עושה כזה מלא רעש ואז אחרי כמה מכות שאני מביא לזה באיזור של המאוורר זה עובר זוהו..אבל אנלא דוגמה טובה כי אצלי זה מחשב של איזה 5 שנים כבר בקרוב אני מחליף..

פורסם

קודם כול סתום וסתום בלחץ זה מושגים שמגידרים רק אותך,ובכלל אל תידחף אם אין לך משהו חכם להגיד,כי באמת יש לך קשיי התבטאות והשתלבות בחברה המודרנית.

פה זה פורום להתייעצויות, ואם יש לך בעיה שאנשים שואלים על כמה אפשרויות ומתעיינים מכמה סיבות,ומקבלים עצות מאחרים,סימן שיש לך מגבלות קשות שלא הבנת את מטרות הפורום.

שיט עלית עלי יש לי קשיי השתלבות והתבטאות בחברה. צודק

אמרתי שיש לי בעיה? הוא שאל ענו לו והוא חוזר על אותו דבר זה הכול.

אתה חוצפן. כנראה שלא חינכו אותך טוב. :nono:

בדיוק,אתה פשוט מכיר אותי כבר שנים שאתה מסוגל לקבוע את זה כעובדה חד משמעית

בקיצור שיהיה לכם יום טוב אני כבר

וסליחה שנפגעתם

פורסם
  • מחבר

מאיפה אתה מביא שמיקרוסופט לא יודעים כלום מהחיים שלהם?

יש מישהו שכן יודע משהו מהחיים שלו?אתה משתמש במערכת הפעלה שלהם,אז אל תיצא נגדם שמהצד השני ,שאתה מקלל את החברה שאתה משתמש במוצרים שלה.

וזה מוזר שהם אומרים שהמעבד יכול להיהרס הרי כול אחד אומר משהו אחר אז זה לא ברור,זה עניין של התייעצות מורחבת כי זה לא הגיוני שאחד אומר כן והשני לא.

אין פה תשובה של כולם חד משמעית.

וזה באמת מיותר לרדת לרמה נמוכה ולבוא בגישה פוגעת ומעליבה לאנשים ככה.

פורסם

במייקרוסופט אמרו לי שאחרי הלדקה וכיבוי,למשך תקופה עלול להזיק למעבד,ויהיה צריך בסוף להחליף למחשב חדש.

את זה לא אמרו לך במייקרוסופט אלא את זה אמר לך מישהו על דעת עצמו מהידע האישי הלא מספיק טוב שלו שמקשיב לאיזושהי שמועה שגויה שיותר בריא להשאיר מחשב דלוק (זה מחזק לו את השרירים ומוסיף לו ויטמינים), זה שהוא עובד שם לא הופך את זה למשהו רישמי ממיקרוסופט.

והנה מהאתר של מייקרוסופט הסבר של מישהו קצת יותר רישמי ומלומד ממנו בדיוק על נושא זה. אתה יכול לנחש שההמלצה שם היא כמובן לכבות אבל לא רק זה - שם הם גם מביאים פתרון לאיתחול מחדש וחזרה לאותו שילחן עבודה בדיוק (אחת הסיבות שאנשים לא אוהבים לכבות מחשב).. אז אם רצית את ההמלצה של מייקרוסופט הנה היא - בדיוק ההפך ממה שאמר לך הישראלי עובד מייקרוסופט שיודע הכל על הכל. במאמר הזה שוללים את כל המיתוסים לגבי כיבוי והדלקה , דברים שכבר לא רלוונטים למחשבים של המאה העשרים ואחת.

הנה:

http://www.microsoft.com/smallbusiness/resources/technology/hardware/do_you_need_to_turn_off_your_pc_at_night.mspx

אתה יכול להתקשר שוב למספר של מייקרוסופט שהיתקשרת אליו , לבקש את הבן אדם שעזר לך , ולשלוח לו ולאחראי עליו את הלינק הזה.

However, here are some consumer "myths" that are worth addressing:

Turning your PC on and off wears it out. A decade ago, there was something to this, but not today, say Hershberg and others. It used to be that PC hard disks did not automatically park their heads when shut off, and that frequent on/off cycling could damage the hard disks. Today's PCs are designed to handle 40,000 on/off cycles before a failure, and that's a number you likely won't reach during the computer's five-to-seven-year life span.

פורסם
  • מחבר

יכול להיות באמת שלא כולם מקצועיים אבל למה סתם לרדוף אחרי הבן אדם הזה,חשוב שהכול יפתר.

פורסם

הכל נפתר מהר מאוד אם משתמשים בראש, ומנסים למצוא מידע אובייקטיבי ולא הולכים עם הראש בקיר בסגנון של "אבל ההוא שעובד במיקרוסופט אמר לי בלה בלה בלה"...

פורסם
  • מחבר

אף אחד פה לא הולך עם הראש בקיר,רק שואלים ומקבלים חוות דעת.

פשוט כול אחד אומר משהו אחר,אין פה שום קשר.

פורסם

אני חושב שקיבלת פה מידע די מעמיק. יש הבדל בין "לאמר" (במיקרוסופט אמרו "אל תעשה X כי זה הורס", "אני לא כיביתי את המחשב כבר שנתיים ולא קרה כלום" וכו...) לבין לתת מידע מפורט ומוסבר, כולל לינקים וכו'. וגם כולל מיקוד של הבעייה ( לא "מה יותר בריא או טוב" אלא "מה פחות מזיק").

אתה רוצה להגיד לי שאתה עדיין מתלבט ? (כי נראה שאתה נותן "תשובות אנטי" ומחפש מה לא בסדר בכל תשובה של מישהו שמנסה לעזור לך , בין אם הוא דיבר לעניין או לא).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים