עבור לתוכן

אם כיבוי והלדקה של מחשב פעם ביום ובכול יום עלולה להזיק לו?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לא חושב שצריך להחזיק עשרות שנים מחשב...

עדיין לשמור על המחשב זה דבר חשוב אתה יודע....אז זה צריך להדאיג לפחות קצת...

אבל אם אתם אומרים שהכול בסדר ולא יקרה לו כלום אז סבבה...כעיקרון נזק יכול להיגרם מכול דבר..אבל אם לא יקרה שום דבר ושום דבר לא צריך להדאיג אז אין בעיה..תודה.

• תגובות 62
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תשנה כבר את הכותרת שלך.

פורסם

תשנה את הכותרת לכותרת אינפורמטיבית!

פורסם
  • מחבר

מה לשים?

פורסם

יש כאן גם חשיבות גבוהה לאיכות הספק שאמור לספוג נחשולי חשמל ולדאוג להספקת מתח יציב יותר מאשר כיבוי\הדלקה

יש לי שני מחשבים שעובדים כבר שנים 24/7 פאקים קורים פה ושם אבל אחרי הכל רוב החלקים עדיין עובדים

פורסם
  • מחבר

סופות ותקלות במערכות החשמל יכולים להשפיע.

פורסם

מה לשים?

למה אני צריך לחשוב על זה?

תחשוב שהכותרת צריכה להיות אינפורמטיבית ועניינית כגון: הדלקת מחשב 24/7 גורם נזק?

פורסם
  • מחבר

שיניתי

פורסם

גם את הלפטופ כדאי להשאיר דלוק?

מוזר, הייתי בטוח שלהשאיר אותו דלוק 24\7 זה בעייתי בשביל המחשב וכאן אני רואה שההפך הוא הנכון.

פורסם

אני מאמין באמונה הישנה שעם מה שמסיימים לעבוד צריך לכבות.

נכון שלהדליק ולכבות עלול לגרום נזק, אבל אם אין סיבה שהמחשב יהיה דלוק בלילה אני מכבה אותו.

פורסם

יש לי מחשב משנת 2002 וכל יום [כמעט כי יש ימים שאני לא במחשב ::)]

אני עושה start>turn off ..לא שיניתי בו חלקים ולא עשיתי לן טיפול מיוחד חוץ מניקוי אבק

והוא פועל כמו תמיד

פורסם

כיבוי נכון דרך התחל כיבוי הוא בסדר לגמרי כי הוינדוס גורם למחשב לעשות כמה פעולות כמו להזיז את העינית של ההארד דיסק לצד(לא כמו במחשבים הישנים) ,אבל אם אתה פשוט מוציא אותו מהחשמל ככה מהתקע אז אכן יש מצב כמעט בטוח שיקרו בעיות

פורסם

אני כבר שנה חמישית מכבה כל יום תמחשב ומנתק מהחשמל(יש לי כבל מאריך עם מתג) והכול פעול כמו שצריך.

מה דיי חובה שיהיה לך זה UPS שיגן לך על המחשב מפני עליות או ירידות מתח.

בכל מקרה תחפש כאן ותמצא הרבה שאלות דומות.

בעיקרון אין טעם להשאיר אותו דלוק אם הוא לא בשימוש להרבה זמן אם את יודע שאתה חזור רק עוד שעתיים למשל אז בהחלט אפשר לכבות.

פורסם

אם אתה לא משתמש בוא המון זמן אז תכבה אותו לא יקרה לו כלום.

אם תשאיר אותו דולק ותהיה קפיצת מתח ואין לך הגנה אז המחשב יכול להיהרס.

וחוץ מזה למה לבזבז חשמל אם לא משתמשים במחשב :kopfpatsch:

פורסם

יש לי מחשב ישן בבית (P3) בן 7 שנים וכל יום כמעט הוא כובה והודלק מחדש ולא היו שם תקלות, חות מלאחרונה כשחברת החשמל עשו עבודות באיזור והייתה קפיצת מתח ששרפה את הספק הג'נרי עוד כמה דברים (זה בסדר הם זיכו את הכל:)) אז תאמין לי לפעמים יותר בטוח כשהמחשב כבוי, ואם יש לך כפתור על הספק שמכבה אותו אותו אז תכבה ידנית גם, זה משאיר את המחשב מוארק. UPS גם אחלה דבר.

שלא לדבר על כל החשמל שהמחשבים האלה שעובדים 24/7 מבזבזים- חבל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים