עבור לתוכן

אזרה מחובבי.אוהבי האנימה

Featured Replies

פורסם

ראיתי בyou tube את הסדרה Shakugan no Shana (אני לא יודעה את השם שלה בעברית, אבל מסופר שם על ילדה בעלת עיניים בצבע אדום וסער גם כן אדום).

ראיתי את הסדרה עד פרק 13 ,ואני כבר יומיים יושב מול המחשב כמו שמשוגע ולא מוצא מאיפה להוריד, הטוררנת שלי לא מוריד והאימיול הוריד 1.6 אחוז מפרק אחד ביומיים האלו :-[ :-[ :-[, אז אני מבקש מיכם אנשים בבקשה תישלחו לי לינק, להורדה של שאר הפרקים (רצוי עים תרגום בעברית), ועים אין לכם כח לחפש אז תשלחו לי לפחות איזה אתר טוב, שאוחל למצוא שם. אני היה אסיר תודה לכם. :s07:

פורסם

אני אעשה איתך הסכם:

אתה תפסיק להתעלל בשפה העברית, ואני אמצא לך את הפרקים שאתה מחפש.

פורסם

תרגום לעברית אני לא יודע

אבל

TORRENT

אני פשוט אוהב את ההוצאה של ECLIPSE

פורסם
  • מחבר

טוב (אני ממש השתדל)

יש תרגום לאנגלית????

פורסם

אלוהים ישמור... כולם כותבים ככה בגיל 13? אני כבר לא זוכר.

פורסם

oh my god....

פורסם

בימינו? כן. כשאני הייתי בן 13 אני לא זוכר בן אדם אחד שעשה שגיאת כתיב יותר חמורה מלהחליף א/י/ה - וגם זה בקושי ועברו רק 4 שנים :-\

פורסם
  • מחבר

iakovl במה שהבאתה לי יש תרגום לאנגלית???

פורסם

בגיל 13?

תלך קצת לפורומים של בני נוער, ותופתע לגלות שיש גם כאלה שכותבים ככה ואפילו יותר גרוע, בגילאים הרבה יותר מתקדמים.

פורסם

יעקב, יביאו לך באן. לא חבל?

פורסם

על מה?

אנימה היא דבר נהדר בנושא החוקיות

כל ה900+ גיגה שיש לי הם חוקיים בארץ מכיוון שאין דבר כזה רשיון גלובלי לאנימה

יש רשיון מקומי

ואין לי במחשב שום זבל שקנו בארץ אז הכל חוקי לגמרי

אתה יכול לבדוק את הנושא אם בא לך

במידה והמנהלים יבקשו ממני אני אסיר את הלינק אבל לפי כל הידוע לי הוא חוקי לגמרי

פורסם

לא הייתי מודע לזה...

תהנה :)

פורסם

הבעיה פה היא לא עניין החוקיות, אלא העובדה שיש לך יותר מ-900 ג'יגה של אנימה על המחשב :kopfpatsch:. god damn!

אם אלו היו סרטים, ניחא, אבל אנימה?!

פורסם

מצאתי את הסדרה הזאת Shakugan no Shana באתר של סרטים, תוכניות וסרטונים און ליין.

הנה קישור (אמנם לא תוכל להוריד את הפרקים למחשב והאיכות לא כמו DVD אבל מספקת יחסית למסך 17"):

http://www.dailymotion.com/videos/relevance/search/Shakugan+no+Shana+13/1

פורסם

הבעיה פה היא לא עניין החוקיות, אלא העובדה שיש לך יותר מ-900 ג'יגה של אנימה על המחשב :kopfpatsch:. god damn!

אם אלו היו סרטים, ניחא, אבל אנימה?!

ואפשר לדעת מה הבעיה?

העובדה שזה מונפש במקום מצולם....?

אחת מהסיבות היא שאם היו רוצים לעשות סדרה מצולמת ברמה של אנימה טובה, זה היה דורש שחקנים עם הכשרה של שנים על גבי שנים רק בשביל אותו תפקיד, עוד סיבה היא שאם זה היה מצולם לא היה סיכוי לעמוד בקצב של פרק בשבוע, ועוד סיבה, כנראה אחת מהמכריעות ביותר:

ביפן יש בעיה קטנה- ל 99% מהאנשים ביפן שיער שחור ועיניים חומות. זה מקשה על יצירת גיוון בדמויות.

בכל מקרה, אם תנסה, תראה שיש אנימות שטובות יותר ברמתן מהרבה סדרות מצולמות. אותו סיפור לגבי סרטים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים