פורסם 2007 במאי 318 שנים לפני 8 חודשים נשרף הלוח אם קניתי לוח אם מעבר של חברת ASROCK שם הכרטיס 775DULA-880PRO ASROCKי ש לי: זכרונות של CORAIR 512x2 400MHz כרטיס מסך של ATI 9600xt מעבד 3MHz INTELספק כוח 350Wעם השילוב הנ"ל היו לי אין ספור תקלות כאשר אני עובד עם תוכנות גרפיותומשחקים כמו FARCRY או COMPANY OF HEROESמרוב תסכול ויאוש וחלטתי לקנות כרטיס מסך חדש - חששתי שהכרטיס הקודם נהרס עם הלוח אם -קניתי את 8600GTS LEADTEK - ללוח יש כניסה עבור הכרטיס -היום אני לא מצליח להתקין את הדריבר של הכרטיס יש לי המאפיינים רק 3 רזולוציות 800X6001024X7681280X1024אני לא יודע מה לעשות הכול תקוע, עולה בקושי רב קיבלתי ציון ב 3DMARK של 1803אחד הגרועים...חוץ מלצבוע את הקופסה הזו בכחול ו"לזרוק" ליםמה עושים??-----------תודה מראש
פורסם 2007 במאי 318 שנים מחבר כשאני התקנתי את הדריביר ציפיתי לראות את היכולות של הכרטיס במאפיינים, כמו רזולוציות גבוהות כמו שרשום על המוצר1600X12001920X14402048X15362560X1600עוד ציפיתי שהמשחקים יעבדו על היכולות המקסימאליותשלהם, אבל לצערי קבלתי רק את המינמום האפשרי וגם אז המשחק זז מקוטע מאוד -אני לא בטוח שזה קשור אבל-הסאונד נשמע כאילו אני מאחרי מאוורר אני מסיק מכך שלמרות שלא קיבלתי הודעת שגיאה הכרטיס לא מתוקן כמו שצריך על המחשבהתקנת הדרייבר לא הצליחה לצערי
פורסם 2007 במאי 318 שנים התכוונתי שתעדכן את הביוס ללוח אם - את התוכנה שלו שצרובה על הצ'יפוסתם שתדע 8600GTS לא יכול להריץ משחק חדש על הגדרות מקסימליות
פורסם 2007 במאי 318 שנים מחבר אני עומד לעשות עידכון לביוסיש משהוא מיוחד שאני צריך לעשות לאחר העדכון- התקנת דרייבירים וכדומה??אגב אני מתקין את הביוס לפי קובץ של ASROCK וההתקנה מתבצעת מ WINDOWS XP זו ההדרכה מהאתרעד כאן הכול תקין?
פורסם 2007 במאי 318 שנים מחבר עשיתי את אשר ביקשתלצערי ללא הועיל ואף המצב מחמירעכשיו אני פותח דפים בקושי רב נילחם לעבורבין דפים שלא לדבר על לסגור אותםהציון ב 3DMARK ירד הקודם 1803 עכשיו 1384 אנא אם יש איזה שהוא מוצא עבור המחשבאשמח לנסות חוץ משלוח אותו לגריסה -ללא הכרטיס מסך-------------------בברכה נ.ב. אני לא מתכוון לשחק את המשחקים החדשים עם הגדרות מקסימאליות, אני רוצה לשחק בשטף ובלי החשש שהמחשב עוד שניה כבה
פורסם 2007 במאי 318 שנים רשימת תאימות לכרטיסי מסך למרות שהיא כנראה לא מעודכנת http://www.asrock.com/mb/vga.asp?Model=775Dual-880Pro&s=הלוח מספק רק רוחב פס של 4X לכרטיסי PCIE למרות שהוא תומך בכרטיסי 16X וכנראה זה הבעיה שלך
פורסם 2007 במאי 318 שנים ניסית לנתק את כרטיס הקול? לעבוד עם ה OB? הספק, תנסה להחליף עם חבר לבדיקה.. :s05:
פורסם 2007 במאי 318 שנים מחבר תודה על הנתון שלא עליתי עליו"הלוח מספק רק רוחב פס של 4X לכרטיסי PCIE "אני מרגיש שאין מנוס מלהחליף את לוח האם שלי עם כול המשמעויות מכך.{מחלפת מעבד, ספק, זיכרון, לוח אם}{מכירת הזיכרונות הישנים, הכרטיס הישן, אולי את כול הקופסה}המצב קשה :'(אין באפשרותי לבדוק את הספק שלי וכן אינני יודע איך מנתקים את כרטיס הקול, שהוא OB מה עושים...נראה לי שאני אשן על המחשבה של שידרוגמקיף של המחשב סביב הכרטיס מסך החדשמה אתה מציע??
פורסם 2007 במאי 318 שנים מחבר תודה חץ באפלה...יש לך מושג איזה רכיבים אני צריך-הכוונה לרכיבים שתואמים אחד לשני ולכרטיס מסך 8600GTS LEADTEK -אם כן אודה אם הפרטים על הרכיבים יהיה מספקכך שאוכל לאתר אותם.-----------------תודה
פורסם 2007 במאי 318 שנים למרות שהלוח אם מגביל אותך הוא איננו הבעיה הבעיהכנראה טמונה בספק שלך תן לי לנחש הוא גנרי??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.