פורסם 2007 במאי 218 שנים הקטע הבא מסתובב באינטרנט:יולי 2006חלוץ: בואו נפציץ את האם-אמא שלהם למרות שאין לנו סיכוי להחזיר את החיילים החטופים.אולמרט: מה שאתה אומר, גבר.פרץ: אבל-חלוץ: שתוק, חימושניק.פרץ: טוב.אוגוסט 2006חלוץ: ועכשיו נכבוש את הליטני.אולמרט: כן, למה לא. גם ככה יש לנו חיילים שם. אם נכבוש את הליטני, לפחות יהיו להם מים לשתות.פרץ: לא חתמנו במקרה על הסכם הפסקת א-חלוץ: שתוק, חימושניק.פרץ: טוב.אפריל 2007וינוגרד: טעית, תתפטר.אולמרט: לא רוצה.העם: ???אולמרט: מה, כולה טעיתי, מה הבעיה? אני אתקן.
פורסם 2007 במאי 318 שנים באוגוסט זה לא נכון זה אמור להיות ככהאוגוסט 2006חלוץ: ועכשיו נכבוש את הליטני.אולמרט: אולי...פרץ: אני לא מבין כלום, אז אני מסכים עם הדיילת.חלוץ:שתוק חימושניק,אז אולמרט יש אישור?אולמרט: אממ תתחיל לקדם כוחות אבל אל תכנסו.פרץ: מה שהוא אמר.חלוץ: טוב, ושתוק חימושניק.*הכוחות כבר מוכנים וכולם כבר בשטח מחכים לאישור*חלוץ: יש אישור?אולמרט: אממ... לא עכשיו אתה לא רואה שאני עסוק? (משחק סנייק בפלאפון)פרץ: מה שהוא אמר.חלוץ: שתוק חימושניקפרץ: טוב.אולמרט: תכניס אותםחלוץ: טובפרץ: אבל.... לא חתמנו על איזה מסמך משהו אש? חלוץ: שתוק חימושניקאולמרט: אני חתמתי על הנוסח מכירה של הדירת 7 חדרים ברחוב הרצל..
פורסם 2007 במאי 318 שנים סוף סוף מישהו סיכם את זה...לא היה לי כוח לקרוא והוויכוחים שלי הפכו לחסרי טעם.
פורסם 2007 במאי 318 שנים בוודאי, הדו"ח מתייחס רק מהיציאה מלבנון עד ה5 ימים הראשונים למלחמה.הכוונה הייתה לציבור ולתקשורת הצמאים לדם שלנו.
פורסם 2007 במאי 318 שנים תיצפו באולמרתרום בערוץ 2 כרגע -23:13 3 במאי ירידה כזות גדולה לא ראיתי הרבה זמן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.