עבור לתוכן

מבקש הסבר- למה ילדוסים מתעללים בחיות?

Featured Replies

פורסם

לא רק דוסים, אבל כן - מסיבה כלשהי שומעים יותר על מקרים של התעללות בבע"ח ע"י ילדוסים. אני מניח שזה פשוט חינוך דפוק.

פורסם

היטלר גם התחיל ככה שהרג בהתחלה חיות... ::)

ככה מתפתחים ה :screwy:...

פורסם

אני יודע בדיוק על מה אתם מדברים. ראיתי כמה מקרים שאני ממש לא רוצה להזכר בהם עכשיו כי אז לא אוכל לישון. רק נגיד: דוס קטן, אבן כבדה, גור חתולים, עד היום זה גורם לי לבכות :'(. ונבלה ברח כה מהר שלא הצלחתי לתפוס אותו. אני חושב שאם הייתי רץ יותר מהר אז הייתי תופס אותו והורג בלי רחמים

:pissed::bash:. איפשר להבין אותם ואין טעם לנסות אפילו כי הם לא בני אדם בכלל אלא מפלצות. מי שיכול להתעלל ככה בבעלי חיים אינו בן אדם.

אני מקווה שקיים אזור אכזרי במיוחד בגהנום עבור נבלות שמתעללים בחיות.

פורסם

יואאוווו....אם אני תופס איזה מישהו שמתעלל בחיות אני פשוט אונס אותו מכות-ומכאן גם שמי"בני סלע" הם יושבים שעות וטוחנים כל עמוד בתנ''ך,לא שאני נגד אבל בנאדם שמתעלל בחיות בגלל הצ'עמום זה כבר עובר כל גבול,גם אני ראיתי לפני כמה זמן תופעה דומה,נסעתי אם המשפחה לקניות עצרנו באיזה רמזור וראיתי שני ילדים דוסים שפשוטט מפוצצים באבנים חתולה מסכנה,היה להם מזל שהיתי באוטו....היתי פשוט מפוצץ אותם מכות פשוט שובר להם שיניים ות'ידיים-הורג אותם!

וזה לא רק אצל הדוסים ככה,יש גם ילדים חילוניים שעושים את זה אבל פחות!

ואאייי....בא לי להרביץ למישהו עכשיו! :bash:

פורסם

מה טוב בחתולים ובחיות רחוב רק נזק מהם צריך לסרס את כל החתולים בישראל(וגם חלק מהכלבים)

כאן אתה טועה. אם תחליט "להדביר" את כל החתולים, מה שיקרה בסוף זה שיתרבו לך, מתחת לאף, עכברים, חולדות ונחשים. עשו את זה בכמה שכונות/עיירות, וזה בדיוק מה שקרה. הבעיה מתחילה כאשר האשפה לא מתפנית טוב, אנשים מלכלכים או כל ה-cat ladies הפסיכיות שמעודדות אותם להתרבות. עד 5 חתולים בבניין זה בסדר לגמרי. אצלי כבר היה 30. חצי מתו ממחלות עד ששכנעתי את הפסיכית התורנית בבניין שלנו לעקר ולסרס את כולם ואת הוטרינר ליד הבית לעשות הנחה וחצי שנה הועד בית שלח מכתבים לעירייה שיממנו את זה. אבל עד היום, אני רואה את החתולים האלו תופסים לפעמים איזו חולדה. יש לנו גם בעיה של סבח ליד הבית, מקום אידאלי לנחשים. מה שחתולים הרבה פעמים עושים, זה למצוא את הקינים של הנחשים ולאכול את הביצים שלהם ואת הולדות הצעירים. אתה איש מאמין אז אם אתה מאמין שה' ברא את החתול, הוא עשה זאת עם מטרה.

פורסם

חיות רחוב וכל זה חלק מהמערכת האקולוגים ושרשרת המזון ודברים כאלה..

הבעיה שאין איזון במקומות שונים במערכת וזה כבר בעיה לסדר (מה שגרם לחוסר האיזון לרוב הוא הימצאות האדם באזור)

פורסם

אני ראיתי לפני כמה זמן תופעה דומה,נסעתי אם המשפחה לקניות עצרנו באיזה רמזור וראיתי שני ילדים דוסים שפשוטט מפוצצים באבנים חתולה מסכנה,היה להם מזל שהיתי באוטו....

במקרים כאלה צריך פשוט להיזכר בחיים הכט-הוא כל הזמן אומר שמכונית היא כלי נשק ובמקרה כזה אין סיבה שלא תשתמש בה... :pissed:

צריך פשוט כל פעם שרואים איזה ילדוס מתעלל בחיות לעשות לו אותו דבר:הוא מרביץ עם מקל-לבוא אליו מאחורי הגב עם מקל.הוא זורק אבנים-לזרוק גם עליו אבנים(אבנים קטנות שלא יעשו נזק רציני אבל יכאבו מאוד).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים