עבור לתוכן

פרץ: הידע המינימלי שלי הוא יתרון

Featured Replies

פורסם

שר הביטחון לא צריך לנהל את הצבא, הוא צריך לנהל את מערכת הביטחון.

הוא אחראי על קביעת היעדים, בחירת האלטרנטיבה, חלוקת המשאבים וקביעת סדר העדיפויות.

הוא לא אחראי להגיד איזה בית להפציץ ומאיזה כיוון כדאי להנחית את הכוחות, הוא צריך לשמוע ולהגיד מה הוא רוצה שהמבצע ישיג.

תמיד קל לבוא בדיעבד ולהגיד איזה אדיוט, אבל כשפרץ קיבל את התפקיד, חצי מאלו שמקטרגים עליו עכשיו, אמרו שזה טוב מאוד שיש שר ביטחון אזרחי, שיסתכל על המערכת מבחוץ וידע להבדיל בין עיקר לתפל ובין חיוני ללא.

המציאות, טפחה על הפנים של כולנו.

• תגובות 47
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

פרץ הולך לעוף בכל מיקרה גם אם ירצה וגם אם לא

אם הוא לא יתפטר הכשיו אחרי הפרימריז בעבודה הוא יחזור להיות חבר כנסת קטנטן

בלי התמיכה של מיקודם מציבור גדול של עניים\פועלים שהוא הזניח ישר אחרי הבחירות

ובלי תמיכה מביפנים

השאלה הגדולה מה יקרה אם אולמרט

מאוד יכול להיות שבוש יתקיף את אירן תוך כמה חודשים ואני מאוד מקווה שעד אז יהיה מנהיג נורמלי

פורסם

מאוד יכול להיות שבוש יתקיף את אירן תוך כמה חודשים ואני מאוד מקווה שעד אז יהיה מנהיג נורמלי

מה הקשר בין החלק הראשון והשני של המשפט?

פורסם

כל הילדים הקטנים מעריצים פרחות?

זה פשוט מעצבן אותי... אז הגזמתי. :-*

יאפ :kopfpatsch:

מה הקשר בין החלק הראשון והשני של המשפט?

כנראה שאם אולמרט יהיה עוד "מנהיג" אז גם במתקפה הזאת אנחנו לא נצליח. (יעני אנחנו נתקוף גם את אירן)

פורסם

שר הביטחון לא צריך לנהל את הצבא, הוא צריך לנהל את מערכת הביטחון.

הוא אחראי על קביעת היעדים, בחירת האלטרנטיבה, חלוקת המשאבים וקביעת סדר העדיפויות.

הוא לא אחראי להגיד איזה בית להפציץ ומאיזה כיוון כדאי להנחית את הכוחות, הוא צריך לשמוע ולהגיד מה הוא רוצה שהמבצע ישיג.

תמיד קל לבוא בדיעבד ולהגיד איזה אדיוט, אבל כשפרץ קיבל את התפקיד, חצי מאלו שמקטרגים עליו עכשיו, אמרו שזה טוב מאוד שיש שר ביטחון אזרחי, שיסתכל על המערכת מבחוץ וידע להבדיל בין עיקר לתפל ובין חיוני ללא.

אני מסכים איתך לגמרי, אלו היו עובדות, אני זוכר שכולם אמרו שכמה טוב שיש אחד מאזרחות.

פורסם
כנראה שאם אולמרט יהיה עוד "מנהיג" אז גם במתקפה הזאת אנחנו לא נצליח. (יעני אנחנו נתקוף גם את אירן)

לא יתכוונתי שהמצב באזור יכול להיות הרבה יותר נפיץ ושאירן תוכל לשגר לפה טילים הרבה יותר קטלנים מקטיושות

ככה שצריך מישהו רציני שיוכל לנהל תמדינה במצב כזה

פורסם

לא יתכוונתי שהמצב באזור יכול להיות הרבה יותר נפיץ ושאירן תוכל לשגר לפה טילים הרבה יותר קטלנים מקטיושות

ככה שצריך מישהו רציני שיוכל לנהל תמדינה במצב כזה

נו ואיך אתה חושב מגינים על המדינה מירי קטיושות אם לא מתקיפים את המוצבים שלהם?

מכיר תפתגם: ההגנה הכי טובה היא התקפה :bash::smile1::bash:

פורסם

להזכירכם, צה"ל הצליח יחסית בהשמדת הטילים המאסיבים יותר במלחמה.

פורסם

בכל מקרה המלחמה לא היתה כישלון גמור, אל תאכלו כל מה שנסראללה מאכיל אתכם.

פורסם

להזכירכם, צה"ל הצליח יחסית בהשמדת הטילים המאסיבים יותר במלחמה.

מה זה טילים מאסיביים?

ואם הוא יכול להגן נגד טילים מאסיביים, אז איך הוא לא יכול להגן על טילים שנורים לעבר שדרות?

:-X מה ההבדל בין רקטות לטילים? :-X

אני זוכר את הטיל שהתפוצץ על הסטיל :'(

פורסם
  • מחבר

כי על שדרות לא נורים טילים אלא רקטות שזה דבר שונה לגמרי.

פורסם

אגב ההבדל בין טיל ורקטה הוא יכולת הניווט אאל"ט, רקטה זה פשוט שגר ושכח, לטיל יש מערכת ביות.

פורסם

אז רקטה צריכה להיות יותר קלה להפלה לא?

פורסם

לא, להפך, יותר קשה כי היא טסה הרבה יותר נמוך (טווח קצר), יותר קטנה, ונמצאת הרבה פחות זמן באוויר.

פורסם
  • מחבר

חוץ מזה: עם כל הצער שבדבר, אתה פשוט לא יכול להשתמש באמצעי הגנה שעולים מאות אלפי דולרים-מעל למיליון כנגד רקטה שעולה גרושים, זה פשוט לא משתלם ועדיף לספוג את האבדות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים