עבור לתוכן

ארטיפקטים בX1950 PRO

Featured Replies

פורסם

תקשיב גבר.. תפתח ת'מארז שלך!! תבדוק טוב טוב את הכרטיס מסך.. כלומר אם המאוורר שלו מסתובב ופועל כמו שצריך... בנוסף תניח ת'יד שלך על ה-PCB העליון ותבדוק שהוא לא חם מדי.. אם אתה יכול לשים ת'יד לזמן ממושך בלי שתרגיש כוויה סימן שהטמפ' תקינה!!

אם אתה נכווה תכוון איזה מאוורר 80 מ"מ עליו..

:lol: טוב שלא המלצת לו לבדוק גם דופק לכרטיס.

אני חושב שבשנות ה-70 בדקו ככה טמפ' לכרטיסי מסך :nixweiss:

פותח התא'רד,סביר להניח שהספק שלך הוא מקור הבעיה.

תוריד את התוכנה הזו-

http://hwzone.co.il/downloads/index.php?act=view&id=118

תריץ אותה ותראה איזו טמפ' יש לכרטיס מסך.

תבדוק שני מצבים-מנוחה ומאמץ.

רצוי שתוריד אותה לTRAY (סרגל שולחן העבודה מצד ימין למטה) כך תראה טמפ' בכל מצב נתון.

אם הבעיה היא בכרטיס מסך,תוכל לפתור אותה בהחלפת הקירור לכרטיס בעלות של כ-100 ש"ח.מומלץ ביותר:

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1605&products_id=12920

בהצלחה

פורסם

:lol: טוב שלא המלצת לו לבדוק גם דופק לכרטיס.

אני חושב שבשנות ה-70 בדקו ככה טמפ' לכרטיסי מסך :nixweiss:

חחח ראסמי צודק... אבל בקטנה!! ;D

זה מדד מצויין בשבילי אם הכרטיס שלי חם... ;)

פורסם
  • מחבר

מדדתי, במנוחה זה 55 מעלות ובבדיקת הארטיפקטים זה הגיע ל80 מעלות ואז הופיעו ארטיפקטים קצת (לא כמו במשחק, אבל המסך דיי מרוח).

לפני שאני עושה ריסט:

כתבתי כבר שהייתה בעיה במאוורר, יכול להיות שהוא לא מתפקד כמו שצריך?

ו.. יש 2 מאווררי 80 מ"מ בצד המארז שמכוונים לכרטיס.. אז זה קצת מוזר.. הטמפרטורה הזאת לא נורמלית, נכון? (במאמץ ובמנוחה)

פורסם

80 מעלות במאמץ נחשב סביר לכרטיסים האלה

אז זאת בטוח לא בעיית חום

איזה ספק יש לך?

הארטיפקטים הופיעו גם לפני התקלה עם המאוורר?

פורסם

על איזה הגדרות אתה משחק שזה גורם עומס ?

פורסם
  • מחבר

אני לא תופס מהספק שלי, זה ZUMAX ZU400W, הוא ספק ג'נרי לפי מה שהבנתי, אבל לא כ"כ פשוט.. עלה לי איזה 150 שקל.

לא שיחקתי במשחקים כבדים לפני זה, אז אין לי אינדיקציה אם זה קשור או לא.. ושוב, רק בC&C3 זה קרה לי, בCS:S על הגדרות מפוצצות זה לא עשה כלום, ויש עוד כמה משחקים כמו היטמן שהוא אפילו לא הרעיש..

ועוד פעם.. הנמכתי את ההגדרות (לדוגמא AA מ"רמה 3" ל"רמה 2", ומצל מפורט לפחות מפורט) ובנתיים זה לא קרה

1024*768

ההגדרות על HIGH (לא על ULTRA HIGH), או מה שמומלץ לכרטיס, חוץ מהקטע של AA ששיניתי קצת כי זה חשוב לי.

לפני זה היו חלק על U.HIGH וזה קרס, בנתיים זה לא קורס (אני לא זוכר אם היה לי קטע עם זה אתמול או לא.. אולי נכבה לי שוב, אבל אין ארטיפקטים יותר)

פורסם

אני עדיין חושב שזה המאוורר של הכרטיס תקול או משו... למה אתה לא בודק ?!?

תבדוק גם שהכבל מתח שלו מחובר טוב

פורסם
  • מחבר

המאוורר של הכרטיס פועל מצויין, כבר כתבתי..

הוא פשוט השמיע רעשים, הפסיק כשעצרתי אותו עם היד ואחרי שבוע המשיך (ולא עזר שעצרתי אותו שוב..)

עכשיו הוא לא משמיע רעשים - ופועל.. בדקתי היום שוב, כדי לוודא שאני לא סתם אומר

הכבל מחובר טוב.

זה לא החיבורים (או משהו שמפריע לכרטיס), יכול להיות שזה המאוורר / הכרטיס עצמו דפוק, אבל החיבורים בסדר.

פורסם

יתכן שתי בעיות 1 ספק 2 כרטיס תקול

תנסה להרכיב את הכרטיס מסך במחשב עם ספק נורמלי ולא גנרי ותראה אם יש ארטיפקטים אם אין

הבעיה בספק אם יש הבעיה בכרטיס תממש אחריות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים